22/11/2016

ΙΤΑΛΙΑ: Αλληλέγγυοι και αστυνομία, εγκαθιστούν με το ζόρι λαθρομετανάστες στο κατασχεμένο ξενοδοχείο του - Ο "Μαύρος Άξονας" συνεισφέρει και εμπλουτίζει τον Ευρωπαικό πολιτισμό.

Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ πολλά... Οι συγκλονιστικές εικόνες ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, που προσπαθεί να προστατεύσει τον μόχθο μιας ζωής, ενόσω το κράτος και οι συμμορίες των αλληλέγγυων, του "απαλοτριώνουν" το ξενοδοχείο του, για να εγκαταστήσουν μέσα αφρικανούς λαιροεισβολείς, τα λέγει όλα! Το δράμα του ανθρωπάκου (από την Ιταλία) που θα δείτε, δεν είναι παρά ο πρόλογος του δικού μας δράματος. Αυτό ακριβως ονομάζεται αντικατάσταση πληθυσμού και αποτελεί το θλιβερό μέλλον της Ευρώπης. Κοιτάξτε τα δάκρυα του ανθρωπάκου και προετοιμάστε τα δικά σας...



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:  https://www.youtube.com/watch?v=GCV7K9bVJZ4

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: http://panusis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_21.html

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...

Μία οργάνωση Νιγηριανών με την ονομασία «Μαύρος Άξονας» καλείται να αντιμετωπίσει η ιταλική αστυνομία, ως ένα από τα παρεπόμενα του χάους που επικρατεί γύρω από το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Πρόκειται για μία οργάνωση που ειδικεύεται στο εμπόριο ναρκωτικών, στη διακίνηση ιερόδουλων και στο ξέπλυμα χρήματος μεταξύ Ευρώπης και Νιγηρίας. Ο γενικός εισαγγελέας Λεονάρντο Αγκουέτσι, δήλωσε ότι «η Κόζα Νόστρα σύναψε συνεργασία με το κύκλωμα των Νιγηριανών και πλέον έχουν το ελεύθερο να δρουν, αν δεν παραβιάζουν τα εδαφικά τους όρια». «Πριν από λίγες ημέρες συλλάβαμε 17 άτομα, αλλά το δίκτυο είναι τεράστιο και χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να επεκτείνεται», συμπλήρωσε. Η ιταλική αστυνομία κάνει λόγο για μία μεγάλη «πυραμίδα», που έχει τη στήριξη αξιωματούχων, ακόμη και κυβερνητικών στελεχών, αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει εμπλεκόμενους ή τις χώρες που συμπληρώνουν το εκτεταμένο δίκτυο.

No comments :

Post a Comment