29/11/2016

ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ! ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! - ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Το’χουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε: τα «προσφυγάκια» είναι παντός καιρού, δεν κωλώνουν πουθενά! Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη που εν μέσω κακοκαιρίας, βροχών και θαλασσοταραχών, μας… προτίμησαν 250 «προσφυγάκια» το τελευταίο τριήμερο (από την Παρασκευή μέχρι σήμερα). Τα περισσότερα… προτίμησαν την Χίο (153, ζωή να’ χουνε), 53 την Λέσβο και 9 την Σάμο. Σύμφωνα με το «Συντονιστικό» της συγκυβέρνησης των Τσιπροβλαμμένων, στην Λέσβο βρίσκονται συνολικά 5.918 «προσφυγάκια», στη Χίο 3.701 και στη Σάμο 2.182. Συνολικά 11.801. Αλλά μην τους πιστεύετε, γιατί είναι συστηματικά ψευτρόνια! Πόσα είναι συνολικά τα «προσφυγάκια» στα τρία νησιά; Σε όσους δίνουν, βάλτε και 3-4 χιλιάδες ακόμα και θα είστε μέσα!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΔΩ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»;

Διαβάζουμε στον τύπο: «H διήμερη «Συνάντηση των Αθηνών» ολοκλήρωσε τις εργασίες της την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. 30 εμπειρογνώμονες, Έλληνες και ξένοι, έσκυψαν πάνω στον στόχο του θέματος «Φιλόξενες Πόλεις για τους Πρόσφυγες» με την ολοκλήρωση πρακτικού οδηγού-εγχειρίδιου για χρήση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό ζήτημα/τελείωσε με σύμπνοια ανθρώπινη και διαπαραταξιακή, και την υπόσχεση ότι «όλοι μαζί θα εργασθούμε για να γίνουν η φιλοξενία και η αγάπη έμφυτες στους Έλληνες, έργο που και τα δικαιώματα των προσφύγων θα δικαιώνει και στους κατοίκους των πόλεων θα επιτρέπει να συνεχίζουν τη ζωή τους, όπως πριν». Η συνάντηση έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, της συζύγου του κ. Σίσσυς Παυλοπούλου και των «πρώτων κυριών» της Kύπρου κ. Άντρης Αναστασιάδη και της Αλβανίας κ. Odeta Nashani, της γενικής διευθύντριας της UNESCO κ. Irina Bokova, της διοργανώτριας κ. Μ. Βαρδινογιάννη παρουσία μελών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου και των δημάρχων Αθηνών, Πειραιώς και Λέσβου.

Με κάθε γελοιότητα μαζεύτηκε η σάρα και η μάρα, μέσω επισήμων τελετών, ώστε να επιβάλλουν αυτό που είναι από μόνο του αντισυμβατικό και ανεπίλυτο, την ετσιθελική συμβίωση με τους λαθρομετανάστες. Δεν τους νοιάζει ότι η Χώρα οδεύει με σημαία τις κοινωνικές αναταραχές που έχουν ξεσπάσει μεταξύ λαθρομεταναστών και γηγενών, και που στις οποίες το όλο βάρος της ευθύνης φέρουν οι κυβερνώντες- νυν και πρώην-, αλλά τους νοιάζει να δείξουν προς τα παγκόσμια αφεντικά τους την υποτακτικότητα τους μέσω των «προσφερόμενων» υπηρεσιών.
- Πήγε ο ΠτΔ ή η διοργανώτρια Βαρδινογιάννη να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου;
- Πήγαν να δουν με τι ευκολία μας έρχονται καθημερινά καραβάνια λαθρεποίκων από τη γείτονα, μιας και τα σύνορά μας έχουν γίνει μήτρα για σουρωτήρια;
- Πήγαν να δουν ότι οι γηγενείς βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τους «κατατρεγμένους πρόσφυγες»;
 - Γιατί άραγε δεν πήγαιναν να κάνουν τη συνάντηση αυτή στη Χίο, ή στη Λέσβο; Η απάντηση είναι προφανής και δεν χρειάζεται να τυπωθεί. Ούτε πήγαν, αλλά και να πήγαιναν δεν θα άντεχαν να περάσουν ούτε έξω από τους καταυλισμούς φιλοξενίας, μιας κι εκεί βρίσκεται ο επί γης παράδεισος. Κατά τα άλλα νομίζουν ότι κάνοντας φιέστες προπαγάνδας ότι θα επηρεάσουν το αίσθημα αυτοσυντήρησης των Ελλήνων. Όσες καμπάνιες και αν κάνουν, όσα εγχειρίδια και αν φτιάξουν θα έρθει η ώρα που στη Χώρα θα γίνεται το «έλα να δεις» και τότε να δούμε που θα βρουν τρύπα να κρυφτούν, για να γλιτώσουν από την οργή του ελληνικού λαού!

https://ethnikismos.net/

1 comment :

  1. Είναι πολλά τα λεφτά για τα "προσφυγάκια"! Η χαρά των ΜΚΟ που έχουν έρθει από όλα τα μέρη του πλανήτη...
    Έχει έρθει η Catholic relief agencies που είναι ΜΚΟ της καθολικής εκκλησίας με παραρτήματα σε όλον τον κόσμο και μάλιστα εδώ ήρθε το αμερικάνικο παράρτημα! Φίλος μου πολιτικός μηχανικός πήγε και έδωσε συνέντευξη (δεν τον προσλάβανε τελικά) γιατί ζητούσαν Π.Μ. για να επιβλέπουν τις επισκευές κτιρίων που θα αγοράζουν, θα χωρίζουν σε διαμερίσματα, θα εξωραΐζουν και αφού επιπλώσουν με τα πάντα από οικοσκευές θα εγκαθιστούν "πρόσφυγες"!!!
    Μάλιστα η συνέντευξη έγινε στα αγγλικά και ενημερώθηκε ότι αν προσληφθεί θα είναι υποχρεωμένος να μιλάει ΜΟΝΟΝ αγγλικά με όλους ακόμα και οι Έλληνες υπάλληλοι μεταξύ τους θα πρέπει να μιλούν αγγλικά.
    Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

    ReplyDelete