19/11/2016

Χ.Α: "Άνανδρη δολοφονική επίθεση από 30 παρακρατικούς του Σύριζα στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή με σιδηρολοστό"

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο). Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ). Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν. Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά τράπηκαν σε φυγή. Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία προέβη σε προσαγωγές μετά το συμβάν, μέχρι τώρα όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς έχουν πέσει τηλέφωνα από τους υψηλά ιστάμενους προστάτες των αναρχοκομμουνιστών. Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής σε μια περιοχή γεμάτη κάμερες και αστυνομικές δυνάμεις

Καλούμε τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Αμέσως μετά την άνανδρη παρακρατική δολοφονική επίθεση εναντίον του ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής προέβη στην παρακάτω δήλωση: "Σήμερα το πρωί δέχθηκα δολοφονική επίθεση στο Μαρούσι από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μου επιτέθηκαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια. Οι προθέσεις αυτής της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές και θέλανε την εξόντωσή μου. Μας επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς και με σπρέι αερίου εναντίον μου. Αμύνθηκα και απέκρουσα την επίθεσή τους και τους έτρεψα σε φυγή. Με τέτοιου είδους επιθέσεις τόσο εναντίον μου όσο και κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και οπαδών του Κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν. Ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πατριωτικού φορέα της Ελλάδος θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική Νίκη θα είναι δική μας.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή - Ζήτω η Ελλάδα!"

ΒΙΝΤΕΟ:https://www.youtube.com/watch?v=RFl2Bm1ga2w

http://www.xryshaygh.com/

12 comments :

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...!!!

    ReplyDelete
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ"..30 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΚΙΑ ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  3. Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜ ΑΛΛΟΙ "ΕΠΩΝΥΜΟΙ" ΚΙ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΥΜΩΝ.

    ReplyDelete
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ,Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ "ΚΑΠΩΣ"..ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ;;ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  6. ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ...ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ....ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΙ ΕΝΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ "ΤΙΜΙΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ή ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ή ΜΗ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΑΓΕΛΕΣ ΘΗΡΕΥΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ή ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΥΔΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ (ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    Υ.Γ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΛΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ (2-3 ΜΑΖΙ) ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ. ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΟΛΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.

    ReplyDelete
  8. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ...ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  9. ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΧΥΣ,ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;;;ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΙΓΔΑ ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ;;;ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  10. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ...ΒΙΑΙΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ;

    ReplyDelete
  11. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΑΝ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ 2-3 ΜΕ ΤΟΥΦΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΠΙΘΕΣ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΣΑΚΜΑΚΟΠΕΤΡΕΣ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  12. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΛΕΠΙΔΙ ΟΛΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΑΝΕΤΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ" ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΡΙΟ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ Η.Π.Α ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ.

    Υ.Γ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete