02/11/2016

Έχασαν ακόμη 2500 λαθρομετανάστες από τα νησιά του ανατολικού αιγαίου.

Οι «χαμένοι», απ’ τη μία, είναι λαθρομετανάστες πακιστανικής καταγωγής, ενώ απ’ την άλλη, οι άλλοι χαμένοι δήθεν ελληνικής καταγωγής σηκώνουν τα χέρια ψιλά, όπως κάνουν συνήθως για όσο διάστημα μας κυβερνούν. Οι οικονομικοί πρόσφυγες, όπως αρκούνται όλοι να τους ονομάζουν, ήξεραν εκ των προτέρων ότι δεν θα λάβουν άδεια παραμονής μιας και δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έτσι φρόντισαν να ...εξαφανιστούν. Στους χώρους φιλοξενίας μπαινοβγαίνει όποιος θέλει και όποτε θέλει. Η φύλαξη είναι μόνο διακριτική και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες μόνο όταν υπάρχει σύρραξη μεταξύ των λαθρομεταναστών. Είναι εμφανέστατη η απραξία των κυβερνητικών επιτελείων σε σημείο που να εγείρονται υποψίες. Αυτό που ξανα-συνέβη στους χώρους φιλοξενίας που «χάθηκαν» λαθρομετανάστες ωσάν να πρόκειται για καρφίτσες, είναι κάτι που ήταν αναμενόμενο να γίνει. Το ξέραμε, το περιμέναμε και προσπαθήσαμε με ότι μέσο είχαμε, να ειδοποιήσουμε αλλά και να προειδοποιήσουμε τον Ελληνικό λαό στο μέτρο του δυνατού.


Το δράμα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται και δεν θα έχει- δυστυχώς- ευοίωνη κατάληξη. Οι κυβερνητικές εντολές προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και δη τις υπηρεσίες ασφαλείας του κράτους, αν μη τι άλλο, μόνο ασφάλεια δεν μπορούν να σημαίνουν. Από την άλλη η ελάσσονα αντιπολίτευση τηρώντας στάση αναμονής, αποστρέφει σε σημείο ενοχικό το βλέμμα της από τα πραγματικά θλιβερά προβλήματα που ενέκυψαν από την λαθρομετανάστευση. Η ασφάλεια πλέον των Ελλήνων πολιτών επαφίεται, χωρίς υπερβολή, στο έλεος του Θεού. Είναι θέμα χρόνου πότε θα ξεσπάσει η λαίλαπα των συνεπακόλουθων της λαθρομετανάστευσης, που έγινε πλέον τουρισμός. Κοινωνικές εξεγέρσεις, συμπλοκές, προπηλακισμοί, έφοδοι σε καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και σε σπίτια, καταστροφές υποδομών κλπ. Αναρωτιόμαστε, αν τότε θα βρεθούν οι κατάλληλες τρύπες για να κρύψουν όλο το αίσχος και την ντροπή της πολιτικής «ορθότητας».

https://ethnikismos.net/

2 comments :

  1. Anonymous2/11/16 21:07

    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΑΜΠΡΑ!!ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΔΗ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ".


    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete