24.10.16

Ο.Ε.Α: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΣ 13 ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΑΙ 13 + 18 = 31 ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ–ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ–ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ + ΙΟΝΙΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ :
- ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
- ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΝΗΣΚΟΥΣΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/10/blog-post_23.html

2 comments :

Anonymous said...

Δλδ δεν ασχολούνται με την εθνική άμυνα-ασφάλεια οι κάτοικοι της χώρας και θα ασχοληθούν οι ομογενείς! Ρε δεν πάτε καλά!

12G

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 12G ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ 20% ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Keyman.!!ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 22 χλμ....ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;

ΧΧΧΧ.