24.10.16

ΤΟΥΡΚΙΑ: Διπλή στοχευμένη πρόκληση σε Ζουράφα και Παναγιά - Αμφισβητεί και τη Σαμοθράκη

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ:
Ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στις 15:07 στο FIR Αθηνών βορείως της Χίου και πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 15:08 άνωθεν νήσου Παναγιά στα 8.800 πόδια. Στη συνέχεια εξήλθε του FIR Αθηνών. Έτερο ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 15:08 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ Β. ν. Λήμνου και πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 15:09 άνωθεν ν. Ζουράφα στα 1.500 πόδια. Εν συνεχεία εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:14.

Δείτε τις υπερπτήσεις που έγιναν το 2016: http://www.onalert.gr/stories/dipli-stoxeymenh-proklhsh-se-zourafa-kai-panagia/52632

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ "ΖΟΥΡΑΦΑ" (ή ΛΑΔΟΞΕΡΑΣ): https://isxys.blogspot.com/2016/04/blog-post_604.html

Νέα τακτική υιοθετεί η Άγκυρα, συνοδεύοντας τις ΝΟΤΑΜ που εκδίδει για την αμφισβήτηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, με υπερπτήσεις νησιών και βραχονησίδων και παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου, όπως έγινε σήμερα με την υπέρπτηση στην βραχονησίδα Ζουράφα στο Θρακικό Πέλαγος, καθώς λίγες ώρες πριν με ΝΟΤΑΜ που είχαν εκδώσει οι τουρκικές αρχές αμφισβητούσαν το δικαίωμα της Ελλάδας να συμπεριλάβει σε σχεδιασμό ασκήσεων την Σαμοθράκη. Ένα ζεύγος τουρκικών F-16 μπήκε στο FIR βορειοανατολικά της Χίου στις 15.07 και πέταξε πάνω από την Παναγιά σε ύψος 8.800 ποδών, ενώ την ιδία ώρα ένα δεύτερο ζευγάρι F-16 πέταξε σε ύψος 1500 ποδών πάνω από τη Ζουράφα. Την βραχονησίδα που βρίσκεται ανατολικά της Σαμοθράκης και σταθερά βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουρκίας που αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία επί της βραχονησίδας.  Νωρίτερα η Τουρκία με την NOTAM A4700/16 (στις 11:49 π.μ) είχε σπεύσει να δηλώσει ότι η Ελλάδα με την ΝΟΤΑΜ Α2285/16 που ανήγγειλε (στις 21 Οκτωβρίου) τη διεξαγωγή ασκήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για τις 2-3 Νοεμβρίου παραβιάζει τις υποχρεώσεις της από τις Συνθήκες, για το καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου βάσει της απόφασης των «Έξι Δυνάμεων του 1914» και της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923, με το προσάρτημα της Συνθήκης που σχετίζεται με το καθεστώς των Στενών, καθώς και με την Συνθήκη των Παρισίων του 1947.  Σύμφωνα με την τουρκική ΝΟΤΑΜ η Σαμοθράκη (την όποια αναφέρει παρανόμως με την τουρκική ονομασία Semadirek) βρίσκεται σε καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης και το νησί και οι ζώνες της, δεν θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε οποιοδήποτε σενάριο στρατιωτικών ασκήσεων. 

9 comments :

Anonymous said...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ F-16 ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ CN-235....Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ" ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ...ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.!!

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ , ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ ή ΤΑ ΡΑΙΜΕΝΤΑΛ; ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΝΗΣΩΝ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΔΕΙ" ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΟ CN-235. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΡΑΝΤΑΡ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 . ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΡΑΝΤΑΡ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΛΕΕΙ, ΤΟ ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...ΣΚΕΨΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ.

ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΟΙΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑ; ΠΟΙΑ ΑΜΥΝΑ; ΕΔΩ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ Φ16 ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ; ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΕΡΑΜΥΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

Anonymous said..."ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΛΕΕΙ, ΤΟ ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ."

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ...Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ "ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ";;ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ....ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ....

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΕΘΝΗ ΜΟΝΟ ΣΦΑΓΕΙΑ.!!ΜΕ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΘΡΑΚΗ η ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ....ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ....ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΠΕΡΙ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ,ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.

Υ.Γ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΣ..ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ.

Anonymous said...

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ/ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΠΟΛΗ,ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ,ΤΑ ΙΕΡΑ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;;ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)....ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ/ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ"....ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΤΕΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΓΟ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ..
Α) ΛΟΓΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
Β) ΛΟΓΟ ΔΕΙΛΕΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ."

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΧΥΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ.!!ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ..ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ....ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ....ΚΑΙ 2 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Α)ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΛΕΟΝΤΕΣ...ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΙΣΩΣ ΜΕ ΘΥΣΙΑ.
Β)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΛΕΟΝΤΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ....ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ...ΑΡΓΑ η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ η ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ,η ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΕΟΝΤΑ....ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ,ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ.!!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ή ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ 90% ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΤΑ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ (ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΝΑ) . Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΘΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ; ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ.

ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΩ; ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΕΙΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Κ.Λ.Π ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ.

ΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΣΟΥ (ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ) ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Anonymous said...

"ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ή ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ"

ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ...ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..."ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ."

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΣΠΡΩΞΙΜΟ".

"ΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΣΟΥ (ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ) ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ."

ΤΑ ΕΧΩ ΧΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ...ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ...ΤΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ,(ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ) ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ...ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ...

ΧΧΧΧ.