22/10/2016

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο όχλος, η ψυχή του Έθνους και μια “επανάσταση” που όλοι περιμένουν

“… Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω.
Τ’ ανέσπερο είμαι Πνεύμα της φυλής,
Καιρούς και χρόνους μ’ έλεγες χαμένο.
Με γύρεψες; -Στα στήθια σου με κλεις…»

(ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ)

Εδώ και έξι και πλέον χρόνια, χρόνια στα οποία έχει επιβληθεί η πολιτική των μνημονίων, δεν είναι λίγοι αυτοί, οι οποίοι περιμένουν μία κοινωνική έκρηξη, μία “επανάσταση” ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων. Στην αρχή είχαμε τις συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος, για τις οποίες ευφυώς είχε πει τότε ο Θεόδωρος Πάγκαλος ότι αποτελούν μία ανέξοδη για το σύστημα εκτόνωση. Η “επανάσταση” δεν έρχεται και δεν έρχεται γιατί ποτέ ένας λαός δεν επαναστάτησε για λόγους οικονομικούς. Η άποψη αυτή αποτελεί μία από τις πολλές χρεοκοπημένες μαρξιστικές ιδεοληψίες.

Η Ψυχή του Έθνους και η πραγματική Επανάσταση

Ποτέ για λόγους οικονομικούς δεν ξεσηκώθηκε ένας λαός, όσο και εάν υπέφερε. Άλλοι είναι οι λόγοι οι σημαντικοί, λόγοι που μιλούν σε αυτή την ίδια την ψυχή ενός Έθνους με ένα τρόπο μυστικό και μεταφυσικό, λόγοι οι οποίοι οδηγούν σε πραγματικές επαναστάσεις. Ας μη περιμένουμε λοιπόν, ότι ξαφνικά ο λαός θα ξεσηκωθεί για τον ΕΝΦΙΑ, για τις περικοπές στους μισθούς και την ανεργία. Αυτό που απλώνεται μέσα στην δυστυχία είναι μόνο η απάθεια, η κακομοιριά και ένας άκρατος ατομισμός για την επιβίωση καθενός ξεχωριστά και τίποτε άλλο. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να σταθούμε και στο φαινόμενο των χιλιάδων αυτοκτονιών στα χρόνια του μνημονίου, οι οποίες είναι ένα φαινόμενο που καταδεικνύει την έρημο των Ιδανικών και την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού, η οποία έχει επέλθει σε τέτοιο έσχατο σημείο ώστε να οδηγεί στο θάνατο συμπολίτες μας για τον λόγο και μόνον ότι έχουν αποκλειστεί από τον μοναδικό παράδεισο του καιρού μας, τον “παράδεισο” του καταναλωτισμού. Και είναι ένα φαινόμενο νέο για την Ελληνική κοινωνία, η οποία στο παρελθόν γνώρισε μεγαλύτερη φτώχεια, γνώρισε κυριολεκτικά πείνα, αλλά δεν έφθαναν στο σημείο οι άνθρωποι να δίνουν τέλος στην ζωή τους γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τα χρέη τους στις τράπεζες και στις εφορίες! Δεν συνέβη ποτέ αυτό στο παρελθόν γιατί υπήρχαν άλλες αξίες υπέρτερες των υλικών αγαθών και της οικονομικής καταστάσεως εκάστου. Ήταν η Πίστη, ήταν η Πατρίδα, ήταν η Οικογένεια, τα Ιδανικά όλα αυτά που σάρωσε σαν καταιγίδα η ενσάρκωση του μικροαστικού ονείρου μιας πλούσιας και ανεύθυνης ζωής. Ενός ονείρου, που έγινε εφιάλτης, που κτίστηκε κυριολεκτικά πάνω στα ερείπια των εθνικών Ιδεωδών μέσα στα πέτρινα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Στα χρόνια της ξενοκρατίας

Εάν δεν είχε καταστραφεί ο εθνικός και κοινωνικός ιστός με τον καταναλωτισμό, με τα εύκολα δάνεια, τις αυθαίρετες βίλες, με την εισβολή και την επιβολή μιας ξένης κουλτούρας, με το κράτος της ρεμούλας και της μίζας, τότε πράγματι θα υπήρχαν αντιστάσεις σε αυτά τα χρόνια της έσχατης και ολοφάνερης ξενοκρατίας. Δεν γράφει τυχαία ο Γουσταύος Λε Μπόν στο περίφημο έργο του: “Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ”, ότι ένας Λαός είναι τόσο περισσότερο συμπαγής, όσο πιο φυλετικά ομοιογενής είναι και ότι η Φυλή αποτελεί την πιο σημαντική παράμετρο της συλλογικής συμπεριφοράς των μαζών. Τονίζει δε ότι το σημαντικότερο στοιχείο στην συμπεριφορά ενός λαού είναι η Φυλή και ότι ο πιο βέβαιος τρόπος για να φτάσει ένας λαός στην ψυχική διάλυση είναι να αποδεχθεί την εισχώρηση ξένων φυλετικών στοιχείων. Όλα αυτά τα χρόνια, με τα μαρξιστικά και φιλελεύθερα ιδεολογήματα κυρίαρχα μακριά από την Εθνική Ψυχή, μακριά από την Παράδοση, έδωσαν την ευκαιρία να αλλοτριωθεί αυτή η ίδια η ψυχή του Έλληνα και έτσι σήμερα χωρίς καμμία αντίσταση να αποδέχεται αυτήν την βάρβαρη εισβολή. Ο ορθολογισμός δημιουργεί την επιστήμη, γράφει ο Γουσταύος Λε Μπόν, αλλά μόνον η Πίστη γράφει Ιστορία!

Πώς περιμένετε λοιπόν σε μια εποχή απιστίας κάποιοι να αντισταθούνε στις συμφορές που ήλθαν και που έρχονται;

Για να αντιληφθείτε την σημασία που έχει το να είναι ακέραιη και αλώβητη η ψυχή ενός Έθνους θα αναφέρω ένα παράδειγμα από το βιβλίο του Γουσταύου Λε Μπόν “Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ”. Είμαστε στην εποχή όπου ο Ναπολέων έχει εισβάλει στην Ρωσία και έχει καταλάβει την Μόσχα. Η Αυτοκράτειρα της Ρωσίας Ελισάβετ, Γερμανίδα στην καταγωγή από την Βάδη, γράφει στην μητέρα της μία επιστολή στην οποία αναφέρει το εξής περιστατικό: “Γάλλοι στρατιώτες είχαν συλλάβει στην Μόσχα μια ομάδα Ρώσσων χωρικών για να τους χρησιμοποιήσουν σαν βοηθητικό προσωπικό και για να μη ξεφύγουν τους είχαν σημαδέψει το χέρι με ένα πυρωμένο σίδερο, όπως σημαδεύουν τα άλογα στους στάβλους. Ένας από τους Ρώσσους ερωτά τι σημαίνει αυτό το σημάδι και του απαντούν ότι είναι πλέον Γάλλος στρατιώτης και τότε εκείνος άρπαξε ένα τσεκούρι έκοψε το χέρι του και το πέταξε στα πόδια των Γάλλων.” Αυτό είναι Πίστη… Και εάν νομίζετε ότι για τον ΕΝΦΙΑ και για τις περικοπές στις συντάξεις ένας λαός κακομοιριασμένος και απαθής χωρίς ηγεσία επαναστατική είναι δυνατόν να εξεγερθεί, τότε είστε μακριά νυχτωμένοι!

Μόνο με μία επιστροφή στις ρίζες

Ας μην περιμένουν, λοιπόν, κάποιοι την “επανάσταση” που θα… έλθει από την οικονομική ανέχεια, γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και πόσο μάλλον όταν αυτοί, οι οποίοι ήσαν και είναι ταγμένοι στην Εθνική Αντίσταση είναι θύματα ενός πρωτοφανούς διωγμού, είναι θύματα μίας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας και έχουν απέναντί τους κυριολεκτικά ένα ολόκληρο καθεστώς και ένα παγκόσμιο σύστημα αξιών ψεύτικων και στείρων, που είναι απόλυτα εχθρικές ενάντια σε κάθε τι εθνικό, σε κάθε μορφή κοινωνίας Παραδοσιακής με Αρχές και Ιδανικά. Μοναδικός τους θεός ο “χρυσούς μόσχος”, το χρήμα, ένας θεός ψεύτικος που πρόκειται να σβήσει, πρόκειται να ηττηθεί, αλλά όχι εύκολα. Χρειάζονται αγώνες και θυσίες για να επιστρέψει και πάλι ο Άνθρωπος στον κόσμο των Ιδεών. Μόνο με μία επιστροφή στις ρίζες, στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού μπορεί να ξαναγεννηθεί και πάλι η ελπίδα σε αυτόν τον ρημαγμένο και σκλαβωμένο από την ντροπή και το ψεύδος τόπο. Και η ανάγκη αυτή είναι σήμερα περισσότερο επιτακτική από ποτέ στην εποχή του εθνομηδενισμού, όπου κάποιοι θέλουν να διαγράψουν τα πάντα από την μνήμη αυτού του λαού, θέλουν να αλλάξουν την Ιστορία του, την Πίστη του, να αλλάξουν ακόμη και την σύνθεση του πληθυσμού αυτής της πολιτείας. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και δεν τους νοιάζει εάν μοιράσουν κατά εκατομμύρια ιθαγένεια Ελληνική σε Ασιάτες, Αφρικανούς και τον οποιοδήποτε έλθει και μάλιστα παράνομα στον τόπο αυτόν. Προς αυτή την επιστροφή πορεύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για αυτήν την επιστροφή αγωνίζεται. Όσο για την οικονομική κρίση και την ανέχεια είναι προσχήματα και αφορμές και όχι η ουσία του προβλήματος και μην περιμένετε να επαναστατήσει ο λαός για το χρήμα. Κανείς δεν πέθανε ποτέ για κανένα ευρώ και καμία μπλε σημαία με κίτρινα αστέρια.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

1 comment :

  1. "Μόνο με μία επιστροφή στις ρίζες, στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού μπορεί να ξαναγεννηθεί και πάλι η ελπίδα σε αυτόν τον ρημαγμένο και σκλαβωμένο από την ντροπή και το ψεύδος τόπο. "

    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΥΡΙΕ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ "Ω" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "Α"...ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙ "ΟΜΕΛΕΤΑ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ "ΑΥΓΑ".ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ:
    -ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    -ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    -ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.
    -ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    -ΣΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ.
    -ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.!!
    -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΚΥΠ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
    -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ "ΟΡΓΑΝΟΥ" ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    -ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ)..ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ(ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΥΞΗ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete