21.10.16

Η ...ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣhttps://propatriafc.wordpress.com

2 comments :

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ 50αριδες ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ-ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ -,ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΛΥΠΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ -ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ.ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΟΛΑΚΙΑ ΠΕΙΡΑΖΑΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ-ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΑΚΙ ΟΧΙ LIKE'S.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ TABLET.

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ ή/και ΜΕ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ, ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ. ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ, Η ΔΗΘΕΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ...ΑΠΟΚΗΡΗΞΗ ΤΗΣ "ΒΙΑΣ". ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ.