01/08/2016

Ανέχεια δύο σε ένα: Και μνημόνιο και κομμουνισμός

Σύμφωνα με εξαγγελίες του πρωθυπουργού, το κράτος της αριστεράς, θα ανταποδώσει σε είδος, μέρος των περικοπών στις οποίες το ίδιο έχει προχωρήσει. Η κυβέρνηση της αριστεράς, αντικαθιστά απολαβές με παροχή αγαθών. Με κάρτες σίτισης και παροχές η μεταλλαγμένη κομμουνιστική πολιτική ηγεσία της χώρας, θα καταργήσει τα χρήματα, που ήδη είναι προς εξαφάνιση, και θα προτάξει το κοινωνικό πρόσωπό της. Με πολιτικές που θυμίζουν άλλες χώρες και με εργασιακές συνθήκες που παραπέμπουν στα Γκούλαγκ, οι αριστεροί πολιτευτές μας θα εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά την εξαθλίωση των Ελλήνων και θα βγουν πάλι αγωνιστές αφού θα έχουν αντιδράσει δυναμικά, στα μέτρα που οι ίδιοι έχουν επιβάλλει.

Τα “go back κυρία Μέρκελ” και τα λοιπά θεατρικά του αριστερού πρωθυπουργού με τις άριστες σχέσεις της “νεοφιλελεύθερης νομενκλατρούρας” (θυμάσαι Αλέξη;), είναι πλέον παρελθόν. Το προεκλογικό θέατρο αντικαταστάθηκε με μετεκλογικά κλάμματα και ομολογίες για αναγκαστικούς συμβιβασμούς. Τα κλάμματα αυτά αντικαθίστανται από σοβιετικού τύπου ενέργειες που θα “επουλώσουν κάποιες πληγές”. Φάρμακα, φαγητό κτλ με το δελτίο.

Η κρίση είναι το πεδίο στο οποίο οι αριστεροί θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τη δική τους δικτακτορία, αυτή του προτεκτοράτου. Η άλλοτε δοξασμένη “δικτατορία του προλεταριάτου” είναι πλέον όνειρο πολύ μακρινό, σα να λέμε από την Αθήνα μέχρι τη κάποτε δοξασμένη Μόσχα. Με το πολιτικό σύστημα έτοιμο να σκάσει, οι αριστεροί μετά την συνταγματικώς επιτρεπόμενη επιβολή τους, ετοιμάζονται για να επικρατήσουν μετά τη κατάρρευση που σίγουρα έρχεται και χτίζουν τους δικούς τους προμαχώνες. Ο ξενόφερτος κομμουνισμός και οι πρακτικές του, ετοιμάζονται να κυριεύσουν ολοκληρωτικά.

Τα εθνικά αντανακλαστικά μας πρέπει να ενεργοποιηθούν, αλλιώς μετά θα είναι αργά για δάκρυα.

Μιχάλης Τάντης
http://www.elkosmos.gr/anechia-dio-se-ena-ke-mnimonio-ke-kommounismos/

2 comments :

  1. ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΤΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΚΛΠ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ;;;ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!

    ReplyDelete
  2. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ. ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ; (ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ Κ.Λ.Π) ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1:
    ΕΙΣΑΙ 26-29 ΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΕΧΕΤΕ ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ 3000-3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΙΚΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ; ΤΑ ΕΧΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 13-14 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ (ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΛΕΜΠΑ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ Π.Χ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2: ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΙΣΤΕ 66-76 ΕΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΠΑΛΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3000-3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΙΚΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΜΜΗΣΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3: ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ (ΕΓΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΛΔ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ) ΠΟΣΟ... ΚΡΑΤΗΣΟΥ 480000 ΕΥΡΩ !. ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΗΤΑΝ 600000. ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ) ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 9ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 6,5-7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΖΩΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ReplyDelete