01/08/2016

Ο Kyriakos Mitsotakis βλέπει «πολυπολιτισμική Θράκη»

Είχε δεν είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάλι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποια “μονομαχία” με τον πρωθυπουργό ή κάποια ιστορία από τα βρεφικά του χρόνια στην εξορία του απόκοσμου Παρισιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του Χουσεΐν Νταϊτσίκ από τον Άρατο της Ροδόπης, κατά την διάρκεια του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μόναχο. Το κακό είναι ότι το μήνυμά του θα μπορούσε άνετα να το είχε γράψει και ο πρωθυπουργός, ο ηγέτης της πρώτης και δεύτερης φοράς αριστερά. “Ένας Έλληνας μουσουλμάνος από την πολυπολιτισμική Θράκη, που ονειρεύτηκε να ζήσει σε μία ειρηνική Ευρώπη, όπως την ονειρεύτηκαν και τη δημιούργησαν οι γενιές που προηγήθηκαν.”

Όταν χαρακτηρίζεται πολυπολιτισμική η Θράκη μας από μέλος του πολιτικού μας προσωπικού, ένα μέρος της χώρας μας που είναι θύμα της δράσης του Τουρκικού Προξενείου αλλά και της αδιαφορίας των κυβερνήσεων, τότε οι ανησυχίες μας για το μέλλον της Θράκης επιβεβαιώνονται. Οι Έλληνες μουσουλμάνοι δεν καθιστούν πολυπολιτισμική τη Θράκη μας, παρά μόνο στη προπαγάνδα των διεθνιστών και των “παριζιανοθρεμμένων”. Και αν έφυγε από την πολυπολιτισμική Θράκη για την ειρηνική Ευρώπη, αυτό σημαίνει ότι μαρτυράται η μη ειρηνική φύση της πολυπολιτισμικότητας; Για επίλογο, ασφαλώς το μήνυμα κατά του “φασισμού” ήταν σαφές.

Όμως δεν ήταν “φασίστας” ο δολοφόνος, ήταν κάτι άλλο. Ήταν από αυτό που αν και η φύση του αποτελεί κίνδυνο για την Ευρώπη, επιβάλλεται σε εμάς η παρουσία του. Το κόμμα που εκμεταλλεύτηκε τους δεξιούς χωρίς ποτέ να δηλώσει δεξιό, τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί τους ανθρώπους χωρίς να μπορεί να δώσει δείγμα ανθρωπιάς. Η επαμφοτερίζουσα φύση της ΝΔ ξεδιπλώνεται για ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνοντας το παρελθόν, το παρόν και δυστυχώς το μέλλον αυτής της χώρας…

http://www.elkosmos.gr/o-kyriakos-mitsotakis-vlepi-polipolitismiki-thraki/

No comments :

Post a Comment