23/08/2016

Οι ΗΠΑ δεν θέλουν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη

Νέα τροπή παίρνει το θέμα της δημιουργίας Κέντρων Φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr από ανώτερες στρατιωτικές πηγές, οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν την έλευση προσφύγων και μεταναστών στο νησί, λόγω της σημαντικής γεωστρατηγικής θέσης που έχει στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και κυρίως, την ύπαρξη και λειτουργία της Βάσης της Σούδας. Μάλιστα αποτέλεσε θέμα συζήτησης το περασμένο Σάββατο, σε κοινωνική εκδήλωση στον Πειραιά, παρουσία ξένων στρατιωτικών ακολούθων. Οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ θεωρούν ότι η παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην Κρήτη θα θέσει σε κίνδυνο τη Βάση, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα από επίδοξους τρομοκράτες, που θα διεισδύσουν ως πρόσφυγες στο νησί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ΗΠΑ επιθυμούν την αντικατάσταση του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, τον οποίο θεωρούν ως τον κύριο υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το προσφυγικό στην Ελλάδα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Πάντως στην περίπτωση που οι Αμερικανοί θέσουν βέτο, τότε θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα, τα οποία πιθανώς να επηρεάσουν και τον σχεδιασμό της Γερμανίας στο προσφυγικό πρόβλημα της Ευρώπης. Υπενθυμίζουμε ότι πρόθεση της Γερμανίας είναι να δημιουργηθεί στην Κρήτη και περιφερειακό κέντρο ασύλου, το οποίο θα εξετάζει τις περιπτώσεις χορήγησης ασύλου στους πρόσφυγες που θα επαναπροωθούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως από τη Γερμανία, στο πλαίσιο του Δουβλίνου 3.

http://www.ekriti.gr/kriti/apokleistiko-oi-ipa-den-theloyn-kentra-filoxenias-prosfygon-stin-kriti

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  "...ότι πρόθεση της Γερμανίας είναι να δημιουργηθεί στην Κρήτη και περιφερειακό κέντρο ασύλου..." ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΛΙΚΣ". Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ Π.Β ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ, ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΑ) ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μεταφορά "μεταναστών" στην Κρήτη… συνιστά Εθνικό Έγκλημα

2 comments :

  1. Anonymous23/8/16 15:20

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ Π.Β ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ):
    Οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι,που, καταχρηστικώς, φέρουν την τιμητική ιδιότητα του ''ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ'' έπραξαν περισσότερα από αυτά που περιμέναμε,από τον μέχρι τώρα βίο τους, να πράξουν: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !
    Αυτό τουλάχιστον είναι λιγότερο βλαπτικό για την Πατρίδα από αυτό που πράττουν
    20 μήνες τώρα υπακούοντας στις εντολές των ανθελλήνων μπολσεβίκων:THN YΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !
    Χαρακτηριστικοί τύποι και της νοοτροπίας τους βλέπουμε εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=j_r5ZfDiwSU
    Αλλά το χειρότερο βρίσκεται εδώ:
    http://www.militaire.gr/%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%89/
    Βεβαίως θα ήταν ατιμία να μην εξαιρέσουμε τους λίγους ΑΝΔΡΕΙΟΥΣ,ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous24/8/16 11:54

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ReplyDelete