29/07/2016

Νετανιάχου περιχαρής στο σπίτι του πρέσβεος της Αιγύπτου!

Χωρίς προηγούμενο είναι τα θερμά σχόλια του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, για τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι αλλά και την Αίγυπτο, καθώς από το 2013 που ανέτρεψε τον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Μοχάμεντ Μόρσι (σύμμαχο του Ερντογάν) έχει βελτιώσει θεαματικά τη διμερή συνεργασία, ενώ καταβάλει μεγάλες προσπάθειες αντιμετώπισης του ισλαμικού εξτρεμισμού με επίκεντρο τη χερσόνησο του Σινά. Η Αίγυπτος ήταν η πρώτη αραβική χώρα που αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ το 1979, μια σχέση που μπορεί να είχε «τα πάνω και τα κάτω της», κατάφερε όμως να διατηρήσει την ειρήνη σε μια περιοχή που παρήγαγε κάθε τόσο μεγάλους πολέμους… Η διετία του Μόρσι στη ηγεσία σηματοδότησε σημαντικά προβλήματα, τα οποία επέλυσε ο στρατάρχης Σίσι, οπότε τα καλά λόγια του Νετανιάχου είναι ευκόλως εξηγήσιμα. Το ενδιαφέρον είναι, ο Νετανιάχου παραβρέθηκε προσωπικά στην οικία του Αιγύπτιου πρεσβευτή και μίλησε με θερμά λόγια για τη χώρα του Νείλου και τον ηγέτη της και μάλιστα με αφορμή την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας της Αιγύπτου. Αναμφισβήτητα, μια κίνηση πολύ υψηλού συμβολισμού και γεωστρατηγικής αξίας. Η Αίγυπτος σημαίνει πλέον πολλά για το εβραϊκό κράτος, κάτι που φάνηκε και στην υποδοχή του υπουργού Εξωτερικών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Νετανιάχου, ο οποίος αντιμετώπισε θετικά την προσφορά διαμεσολάβησης για την επίλυση του Παλαιστινιακού.

http://www.defence-point.gr/news/?p=157356

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ  ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ), ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ. (ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ). ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ. ΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΕΙ ΟΧΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ. ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΧΙ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: https://isxys.blogspot.com/2016/06/blog-post_373.html

11 comments :

  1. Anonymous29/7/16 21:41

    Παρακαλω πειτε μου κατα την γνωμη σας. Αν γινει 3ος παγκοσμιος πολεμος, το Εβραικο κρατος με ποια πλευρα θα παραταχθει; Με τους Δυτικους ή με τους Κινεζους;

    ReplyDelete
  2. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ.

    Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

    https://isxys.blogspot.com/2012/09/kaifeng-jews.html

    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΘΕΟ" ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

    https://isxys.blogspot.com/2012/03/islam-judaism-and-organized.html

    Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΤΡΙΑΔΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΕ 1ΔΙΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ. ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΑΤΑΚΤΩΝ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

    ReplyDelete
  3. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΛΑΟΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ), ΛΕΠΡΩΝ-ΚΛΕΦΤΩΝ- ΥΠΟΥΛΩΝ-ΠΟΡΝΩΝ-ΔΟΥΛΩΝ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΙΝΗΣ ΠΑΛΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. Ο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

    Υ.Γ: ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ. "ΤΕΧΝΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous29/7/16 23:08

    Αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το ιστολογιο, δεν ειχα υποψην μου τα δυο αρθρα. Μπορειτε να μας πειτε κατα την γνωμη σας, τι ρολο θα παιξουν τα κρατη Αργεντινη και Αυστραλια στον 3ο παγκοσμιο, αν γινει;

    ReplyDelete
  5. Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΖΩΝΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ή ΠΕΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ

    Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΤΑ "ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ" ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΕΠΙΔΡΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΑΡΚΕΙ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ή ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ, ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΗΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous30/7/16 08:44

    Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα από τα λίγα ελληνικά ιστολόγια, που είμαι και φανατικός αναγνώστης αρκετά χρόνια, συνεχίζει να αναπαράγει τις ασυναρτησίες των παρανοικών της ΟΕΑ, περί δήθεν πανίσχυρων σίνων δρακονιανών που ελέγχουν τον κόσμο και έφτιαξαν τον σιωνισμό, κ.λ.π. Αν είχαν τέτοια δύναμη, θα μας είχαν κατατροπώσει αιώνες πρίν, αντίθετα μερικές χούφτες δυτικών πολεμιστών,μπορούσαν να σφαγιάσουν χιλιάδες ασιατών για χαβαλέ(π.χ. εξέγερση των μπόξερ, κ.λ.π.). Οι Σίνες ήταν σε προτώγονο επίπεδο ανίκανοι να αναπτύξουν προηγμένη τεχνολογία(μόνο να αντιγράψουν μπορούν, τώρα τι πανίσχυροι δρακονιανοί είναι...) μέχρι και πρίν μερικές δεκαετίες που αποφάσισε ο πραγματικός παγκόσμιος αυτοκράτορας της δυναστείας των Ρόθτσιλντ, με τον διεθνή σιωνισμό(οι πραγματικοί κυρίαρχοι με αποδείξεις εδώ και αιώνες, και όχι παραμυθάκια με δρακονιανούς σίνες), να τους δώσει την τεχνογνωσία των λευκών, για να καταστρέψει τις υποδομές και τις βιομηχανίες τους. Τα γεγονότα πέρα από παραμύθια χωρίς αποδείξεις με δράκους, είναι ότι ο στρατός των παρασιτικών σιωνιστών, είναι αυτός των Η.Π.Α, και το νάτο, που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την επιβίωση της λευκής φυλής, το σουνιτικό ισλάμ, των φυλετικά συγγενών των σιωνιστών σιμητοαράβων, και η νεγρική φυλή, που την χρησιμοποιούν οι σιωνιστές για να γενοκτονήσουν τους λευκούς. Η Κίνα είναι ένας απλός αξιωματικός στο σκάκι του σιωνιστικού στρατοπέδου. Οι λευκοί, αν θέλούν να υπάρχουν και μετά το 2.050, πρέπει να εξολοθρεύσουν άμεσα όλη την πέμπτη φάλαγγα των κρατών τους με πολύ άγριο τρόπο, δηλαδή τους αντιρατσιστές-εβραιοαριστερούς(βγάλσιμο δέρματος, μαύρη πίσα και παλούκωμα), και να επιτεθούν με θερμοπυρινικά όπλα, και βιολογικά- χημικά φυλετικά όπλα στούς νέγρους, στά προπύργια των σιωνιστών και στούς σιμητοάραβες. Οι κίτρινοι δεν είναι κίνδυνος, αντίθετα βλέπουν τους λευκούς σαν θεούς, και τούς μιμούνται σε όλα. Θα μπορούσαμε να τούς έχουμε δούλους, και να τους αρέσει, γιατί έτσι είναι η ψυχοσύνθεσή τους. Αντίθετα οι μιγάδες(οποιασδήποτε μίξης), οι νέγροι, οι τουρανομογγόλοι, οι σιμήτες, οι εβραίοι, οι γυφτοδραβίδες, μας μισούν θανάσιμα, και μας θέλουν άγρια σφαγμένους, και τις γυναίκες μας άγρια βιασμένες, και είναι ο πρωταρχικός κίνδυνος.

    ReplyDelete
  7. 1) ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΙΩΝΕΣ (ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ) ΠΡΙΝ. ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ 2-3 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ
    α) ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΛΕΥΚΟΙ ΑΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.
    β) ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    γ) ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΔΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΩΣ ΟΘΩΜΑΝΟΙ

    2) ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ Α ΠΠ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΘΙΝΕΙ (ΣΕ ΠΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΡΙΤΟΣ ΠΠ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΝΕΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ.

    3) Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ. Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ή ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΠΙ ΜΑΟ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΦΥΣΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΣΚΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ-ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΔΩΝ (ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ(ΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ (ΤΣΑΙΝΑΤΑΟΥΝΣ)

    ReplyDelete
  8. 4) Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ (ΤΡΙΑΔΕΣ) ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΡΟΤΣΙΛΝΤ Κ.Λ.Π) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

    5) ΤΟ "ΠΑΙΓΝΙΟ" ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ) ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ή ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ" . ΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ.Η ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. Η ΑΠΕΙΛΗ ΧΡΥΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    6) ΕΔΩ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ 5ης ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ "ΕΧΘΡΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΥΡΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ( ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΩΣΙΑ). ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΤΟΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    7) ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΓΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ(ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΣΙΝΕΣ ΕΜΕΙΣ).

    8) ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ή ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ.

    9) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ή ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΑΝΩΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΨΕΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  9. 10) ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝ Ο "ΣΦΑΓΕΑΣ" ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ή ΟΙ ΣΙΝΕΣ.

    11) ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ-ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ; (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΘΟΥΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ; (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ). ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΟΕΑ, ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.

    12) ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΙΡΗΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ReplyDelete
  10. Anonymous30/7/16 21:38

    Δεν διαφωνώ σε τίποτα από τα παραπάνω(ουσιαστικά είναι χωρίς σημασία η διαφωνία μας για ποιός έχει την ισχύ μεταξύ σίνων-σιωνιστών, αφού εντός ολίγου απειλούμαστε με γενοκτονία), και συντάσσομαι 1000% με ότι έχει γράψει το ιστολόγιο ισχύς, αλλά σχετικά με την επιβίωση των Ελλήνων, είμαι απαισιόδοξος, γιατί εκτός του ότι πολλοί που ζούν σε αυτόν τόν τόπο δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους μας προγόνους, είναι και εχθρικοί πρός την επιβίωση της ελληνικής φυλής, λόγω ξένης φυλετικά ψυχοσύνθεσης. Οι απόγονοι των εβραίων που το παίζουν έλληνες, οι μασόνοι, οι αραβοτουρκογενείς, οι καραμαναλήδες, λάζοι, διάφοροι τουρκόφονοι που λόγο θρησκείας λογαριάστηκαν έλληνες, οι αλβανιτόσποροι, οι σλάβοι, οι φραγκολεβαντίνοι, οι κωνσταντινοπολίτες-φαναριώτες με ποικίλες καταγωγές, δεν πρόκειται να δεχθούν την εξουσία των εθνικιστών-ελληνογενών και να κυβερνηθούν από αυτούς, οπότε μοιραία πρέπει να εξολοθρευτούν.

    ReplyDelete
  11. Anonymous31/7/16 08:58

    ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΌΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΘΝΟΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ).

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.

    ReplyDelete