14/04/2015

FireEye: Η Κινέζικη APT30 παρακολουθεί κυβερνήσεις από το 2004

Μια κινέζικη ομάδα hackers, φέρεται να παρακολουθεί κυβερνήσεις για πάνω από μια δεκαετία, σύμφωνα με την FireEye. Η ομάδα hacker APT30 αποκαλύφθηκε από την εταιρεία ασφαλείας FireEye, η οποία ισχυρίζεται ότι κατασκοπεύει κυβερνήσεις της Ασίας και γενικότερα του Ειρηνικού από το 2004. Η FireEye αναφέρει στην έκθεση της ότι η ομάδα APT30 έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ινδία, και είναι ιδιαίτερα ενεργή κατά τη στιγμή των συνόδων κορυφής της Νοτιοανατολικής Ασίας. Επικεντρώνεται επίσης σε περιφερειακά ζητήματα και εδαφικές διαφορές μεταξύ της Κίνας, της Ινδίας και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η έκθεση της FireEye, APT30 and the Mechanics of a Long-Running Cyber Espionage Operation (PDF), αναφέρει ότι η ομάδα εστιάζεται σταθερά στην Νοτιοανατολική Ασία και την Ινδία τα τελευταία 10 χρόνια. Η APT30 εκτός από Ασιατικές κυβερνήσεις στοχεύει ακόμα, εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφους που καταγγέλλουν τα θέματα που αφορούν την περιοχή. Η ομάδα φέρεται να μολύνει τα θύματά της με μηνύματα phishing, και χρησιμοποιεί εξελιγμένα εργαλεία επίθεσης που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 10 χρόνια. Η FireEye δήλωσε ότι κάποια κακόβουλα προγράμματα που χρησιμοποιούνται από το APT 30, κυρίως το Backspace και το Flashflood – χρησιμοποιούνται για να μολύνουν συστήματα και να κλέψουν δεδομένα από τον αέρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτά τα κακόβουλα εργαλεία φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί όταν άρχισαν τις προσπάθειές τους το 2005.

«Έχουμε αναλύσει πάνω από 200 δείγματα malware καθώς και το λογισμικό του απομακρυσμένου ελεγκτή που χρησιμοποιεί GUI, και είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε ότι έχει αναπτυχθεί από την ομάδα APT30,»
«Όλα τα hacks τους επικεντρώνονται στην απόκτηση ευαίσθητων δεδομένων από αρκετούς στόχους, οι οποίοι ενδεχομένως χρησιμοποιούν δίκτυα της κυβέρνησης αλλά και άλλα δίκτυα που είναι απρόσιτα από μια τυπική σύνδεση στο διαδίκτυο.»
«Το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών της APT30 χρησιμοποιούν social engineering και δείχνουν ότι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την περιφερειακή πολιτική, στρατιωτικά και οικονομικά θέματα, αμφισβητούμενα εδάφη, εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφων που καταγγέλλουν τα θέματα που αφορούν την Κίνα και τη νομιμότητα της κυβέρνησης», αναφέρει η έκθεση FireEye, δείχνοντας την Κίνα πίσω από την ομάδα.
«Τέτοιες παρατεταμένες, σχεδιασμένες προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων εργαλείων, σε συνδυασμό με τους περιφερειακούς στόχους και τις αποστολές της ομάδας, μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι δραστηριότητες τους χρηματοδοτούνται από κάποιο κράτος, και κατά πάσα πιθανότητα από την κινεζική κυβέρνηση αναφέρει η FireEye.

https://iguru.gr/2015/04/13/46483/fireeye-apt30/

4 comments :

  1. Anonymous16/4/15 11:41

    Αναρωτιέμαι πως βλέπει το isxys τις τελευταίες εξελίξεις στην τουρκική οικονομία! Σύμφωνα με εσάς οι τούρκοι αποτελούν το μακρύ χέρι της κίνας στην περιοχή. Είναι φαινομενική η χειροτέρευση της οικονομίας τους ή τους εγκατέλειψαν οι σίνες?

    ReplyDelete
  2. 1) ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ = ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΥΛΟΓΙΑ.

    2) ΤΟ 2005
    USD 1.00 = TRL 1.325.700,00 = TRY 1.3257 ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟΥΡΚΟΣΙΝΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ (ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΝΤ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΟΡΑΖΑΝ" ΤΟ 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 1,3 ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ.

    3) ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ 2,7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ) ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΟΛ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ.

    4) Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ. ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    5) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ 2,7/1 ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 9/1 ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ..."ΦΥΣΙΚΗ" ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛ. ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΗ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ..."ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ..."ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ" ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ.

    Υ.Γ- ΠΕΡΙΠΟΥ 10/1 ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛ ΚΙ ΕΜΕΙΣ (ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΦΥΣΙΚΗ" ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛ (9/1) ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΗ

    ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ;

    ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_3867.html

    ReplyDelete
  3. Anonymous20/4/15 17:42

    Ίσως και στις 1000 δραχμές το δολάριο, εσείς?

    ReplyDelete
  4. Anonymous21/4/15 14:14


    Η ΕΛΛΑΣ , ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1/340,75. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΜΟΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ) ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ "ΤΡΑΒΗΞΕ" ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ.

    Η "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ" ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ (ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΟΕΙΤΑΙ (ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1/100. (1/103,54) ΕΙΣ ΕΠΙΡΡΩΣΙΝ ΔΕ, ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 1) ΩΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ 2) ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΡΑΧΜΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ) ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1/100. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ/ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ (ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ, ΠΑΛΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1/2 ή 1/3 ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 1/10. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ 1/1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΚΟΜΗ, ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Υ.Γ: ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΚΤΗ "ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ" ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛ, ΑΠΟ 1/30-1/100. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Ο ΑΤΥΠΟΣ ΚΑΝΩΝ ΤΟΥ "3" (ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 100 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ) ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.

    ReplyDelete