19/07/2013

Η γυναίκα τής Τουρκορωμιοσύνης. Χάπια, αλκοόλ, ναρκωτικά. ΤΑ ΠΙΝΩ ΟΛΑ...

«Πρωταθλήτρια η χώρα μας στην κατανάλωση γάλακτος σε σκόνη. Έως και 50 φορές περισσότερο γάλα σε σκόνη καταναλώνουν τα βρέφη στην Ελλάδα τον πρώτο χρόνο της ζωής τους… Άλλη μία πληγή είναι η έξαρση τής πολυφαρμακίας στις τρυφερές ηλικίες, που οφείλεται βέβαια στους γονείς, οι οποίοι υποδύονται τον γιατρό. Όπως προκύπτει από μελέτη, που διεξήχθη στα νοσοκομεία της Αθήνας, 9 στους 10 γονείς χορηγούν στα παιδιά τους φάρμακο χωρίς την συνταγή ή την συμβουλή παιδιάτρου…». Αυτά τα νέα αποτελούν μερικά τελευταία στατιστικά χτυπήματα τής κατάντιας των γυναικών αυτής τής χώρας. Η ατελείωτη κατρακύλα αυτού τού λαού συνεχίζεται με ασύλληπτες ταχύτητες. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο, οι τουρκορωμιές (κοινώς νεοελληνίδες) μητέρες, εκτός του ότι καταστρέφουν την μελλοντική υγεία των παιδιών τους με το μη μητρικό θηλασμό και την πολυφαρμακία σε βρεφική ακόμα ηλικία, εμπίπτουν και στους εξής δείκτες παρακμής και «τα κάνουν όλα»:

- Το 62% των σύγχρονων νεοελληνίδων καπνίζει λίγο ή πολύ.
- Το 15% κάνει υπερβολική χρήση αλκοόλ.
- Το 41,3% έχει καπνίσει ινδική κάνναβη.
- Το 5% σνιφάρει κοκαΐνη.
- Ένα 12% κάνει απ΄ τα λοιπά ναρκωτικά.
- Το 70% εξ΄ αυτών από μικρή ηλικία παίρνει φάρμακα.
- Το 20% είναι παχύσαρκες.
- Το 47% είναι υπέρβαρες.
- Ένα ποσοστό 2%(!) γυμνάζεται εντατικά (5 φορές την εβδομάδα), ενώ το 8% γυμνάζεται 2 φορές την εβδομάδα!
- Κατέχουν την πρώτη θέση σε εκτρώσεις στην Ευρώπη.
- Οι γυναίκες στην χώρα μας κατέχουν ένα απ΄ τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας στην Ευρώπη.

Αναρωτιούνται πολλοί αδαείς γύρω μας, γιατί υπάρχει τέτοιο μεγάλο ποσοστό αύξησης τής εξωσωματικής γονιμοποίησης στη χώρα μας; Γιατί άραγε οι γυναίκες τής Τουρκορωμιοσύνης δυσκολεύονται ή δεν μπορούν καθόλου να τεκνοποιήσουν; Η απάντηση έρχεται με αριστοφανικό τρόπο απ΄ την καρικατούρα της σύγχρονης «νεοελληνίδας» αντιπρότυπο, Άννας-Γούλα (γιατί μόνο αναγούλα μπορεί να μας φέρει) και απ΄ το τραγούδι της «Τα πίνω όλα…». Η Άννα-γούλα είναι μία νέα όμορφη κοπέλα, που τα κάνει όλα: (καπνίζει, παίρνει ναρκωτικά, πίνει αλκοόλ κ.ά.), είναι ψώνιο, ουσιαστικά αμόρφωτη αν και έχει σπουδάσει κάτι, φιλοχρήματη, υπερβολικά φιλόδοξη, ψεύτρα, υποκρίτρια, πηγαίνει ταυτόχρονα με πολλούς άντρες… Η Άννα-γούλα δίνει τα πάντα για να προβληθεί στην τηλεόραση, να βγει σε μία συνέντευξη και να γίνει πλούσια και διάσημη. Όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, ή πανελίστρια (το νέο επάγγελμα που προέκυψε μέσα απ΄ τις πρωινές κουτσομπολίστικες εκπομπές) και κάποια στιγμή να παντρευτεί ένα πλούσιο γαμπρό για να του τα φάει…

Αυτό το παρακμιακό decadence αντιπρότυπο, αποτελεί και είναι το μοντέλο γυναίκας, που ευαγγελίζονται οι σύγχρονες τουρκορωμιές (κοινώς νεοελληνίδες) γυναίκες. Ένας λαός, που τρέχει παταγωδώς προς την αυτοεξαφάνισή του. Κουράγιο «νεοελληνική» Αννα-γούλα, το τέλος είναι κοντά…

Παραβάτης Κωνσταντίνος



http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1360
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2700.html

4 comments :

  1. Anonymous19/7/13 16:15

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ...ΚΟΥΙΖ:ΓΤ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ;;;

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/7/13 18:17

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ....ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΟ "ΕΙΔΟΣ" ΤΟΥΣ....ΟΙ ΜΕΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "ΞΕΚΩΛΑ" ΚΑΙ "ΠΑΡΤΑΛΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΑΝΤΡΕΣ...ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ "ΜΑΓΚΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous20/7/13 15:34

    Αν δεν κάνο λάθος υπάρχει και έρευνα με τις τουρκογυφτονεοελληνίδες να είναι δεύτερες στο Aids μετά τις πολυαγαπημένες μας ρωσίδες, αναλογικά με τους πληθυσμούς βεβαίως.


    Κρητικός του νότου

    ReplyDelete
  4. Anonymous21/7/13 20:29

    ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ SUPER "ΚΑΘΑΡΕΣ"!ΕΤΣΙ ΚΡΗΤΙΚΕ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ;

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete