07/06/2013

Από τις κατσαρόλες στα τάπερ !

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στην Δάφνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ωρολογιακος μηχανισμός ήταν τοποθετημένες σε πλαστικό ταπερ, ενώ τα περισσότερα ευρήματα από την έκρξη κατάστραφηκαν απο τον αφρό και το νερό που έριξαν οι πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά στο Ι.Χ. Συμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας τα λιγοστά υπολείμματα του ωρολογιακου μηχανισμού που συνέλεξαν οι πυροτεχνουργοί απο το σημείο, έχουν μεταφερθεί ήδη στα ειδικά εργαστήρια της της ΕΛ.Α.Σ. Φυσικά κανείς δεν λέει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση ακροαριστερής τρομοκρατίας. Φαντάζεστε να ήταν "ακροδεξιός" πίσω από κάτι τέτοιο τι θα είχε γίνει; Ενώ τώρα ιστοριούλα ρουτίνας.


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΟΣ" ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΟΘΡΟ  Indymedia ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗ -ΡΟΥΠΑ ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗΣ "ΑΜΑΖΟΝΑΣ";;; ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Σενάρια για πιθανή «σύμπραξη» τρομοκρατών-ποινικών για το «εντυπωσιακό χτύπημα» στην Δάφνη έρχονται στο φως, την ώρα που οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κάνουν «φύλλο και φτερό» τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού που τίναξε στον αέρα το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν αποκλείουν η εντολή για το χτύπημα να δόθηκε μέσα από τη φυλακή ενώ αφορμή για την επίθεση θεωρούνται, μεταξύ άλλων, οι συστηματικοί έλεγχοι στα κελιά των έγκλειστων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς της ΕΚΑΜ. Η βόμβα ήταν ωρολογιακή και αποτελούνταν μεταξύ άλλων από 1-1,5 κιλό «υψηλού» εκρηκτικού, πιθανόν ζελατοδυναμίτιδας και ήταν τοποθετημένη μέσα σε πλαστικό τάπερ. Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού δεν είχε αστυνομική φύλαξη. Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι οι δράστες της επίθεσης ανήκουν σε συμπαθούντες την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», τα μέλη της οποίας κρατούνται και δικάζονται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments :

Post a Comment