28/05/2013

''Χέστηκαν '' οι Τούρκοι πιλότοι για το lock πάνω απο Αγαθονήσι!!!

''Χέστηκαν'' οι Τούρκοι για το lock & Kill πάνω απο το Αγαθονήσι και έβαλαν τα μεγάλα μέσα ...ο Στρατηγός Oζέλ καλεί το Τούρκικο ΥΠΕΞ να επιδώσει διάβημα διαμαρτυρίας στο Ελληνικό ΥΠΕΞ για το lock & Kill των Ελληνικών μαχητικών ! Κάποιοι κορόιδευαν τα Ελληνικά φτερά και έλεγαν οτι οι Τούρκοι έφυγαν από το FIR Αθηνών όταν τους τελείωσαν τα καύσιμα ! Η ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου Στις 23 και 24 Μαΐου, τα τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα βασανίστηκε. Στις 23 Μαΐου, δύο τουρκικά F-16 αεροσκάφη, δύο L-2000 αεροσκάφη τα αοποία απογειώθηκαν απο Τανάγρα,(ενημερωμένοι οι Τούρκοι Ελλάδα, βασανίστηκαν κλειδωμένα για πάνω ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα. Στις 24 Μαΐου Seahawk ελικόπτερο της Τουρκία, παρανοχλήθηκε απο δύο αεροσκαφη F-16 που πέταξαν χαμηλά πάνω απο το Ελικόπτερο! Τα Ελληνικά F-16 πέταξαν 450 έως 500 μέτρα από το τουρκικό ελικόπτερο πάνω απο 4 φορές παρενοχλούνται. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου , καλέι το Υπουργείο Εξωτερικών να επιδώσει δώσει διάβημα στην ν Ελλάδα για την παρενόχληση. Διπλωματικές πηγές στην Ελλάδα παραβιάσεις του εναέριου χώρου, έκαναν λόγο για παρόμοια περιστατικά συνέβησαν πριν, είπε: «Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις αυτές είναι αμοιβαία usulüyle bulunuluyor ήδη ενημερωθεί», είπε. Η άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου.

veteranos.gr

Τρέμουν το “κλείδωμα” των αεροσκαφών τους οι Τούρκοι από τα ελληνικά Mirage 2000 και δεν έχουν καθόλου άδικο. Δημοσιεύματα από την Τουρκία επιβεβαιώνουν ότι η πρόκληση των τεσσάρων τουρκικών αεροσκαφών -δύο F 16 και δύο RF 4- που πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά από ελληνικά μαχητικά. Οι Τούρκοι προσπαθώντας να στηρίξουν το αστείο επιχείρημα του Γενικού Επιτελείου ότι ...τους παρενοχλούμε στις ασκήσεις τους, αποκάλυψαν ότι οι Τούρκοι που πέταξαν πάνω από το Αγθονήσι...πέρασαν λίγο άσχημα ! Και πάντως για ενάμιση λεπτό ένοιωσαν για τα καλά τι σημαίνει να είσαι “κλειδωμένος” από ένα ελληνικό Mirage 2000 που έχει αποδειχτεί ...αλάνθαστο στο Αιγαίο. “Χάρη στην ψύχραιμη στάση των Τούρκων πιλότων η άσκηση δεν τράπηκε σε πραγματικότητα και η κρίση ξεπεράστηκε. Το Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών”, γράφουν οι Τούρκοι αποφεύγοντας να παραδεχτούν ότι η ψύχραιμη στάση πρέπει να αποδοθεί στους Έλληνες χειριστές που είχαν “έτοιμους” τους Τούρκους.

onalert.gr

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ... ΚΟΙΝΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ..."ΕΓΡΑΨΑΝ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΟΚ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ.  ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ, ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ. ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ... ΧΕΣΤΗΚΑΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ, ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ. 
ΟΤΑΝ, ΚΙ ΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ..."ΛΟΚ ΚΑΙ ΚΙΛ" ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ "ΠΗΛΙΚΙΟ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΑΠ.

ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ

- ΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ.
- ΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΤΡΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
- ΑΝ ΚΑΘΕ "ΑΒΛΑΒΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗ" ΚΑΙ "ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΗΜΑΙΑΣ" ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.
- ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. (ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ")

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

5 comments :

  1. Anonymous28/5/13 20:31

    ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ.....ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ..ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ F-35 ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΗΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ F-16 η ΤΟ MIRAGE 2000 ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "LOCK" ΚΑΙ "KIL"...ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΖΕΥΑΓΡΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΥΨΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-15 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑΧΘΤΗΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ....Η ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΟΙΝΩΣ TAIL ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ DOG FIGHT ..ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧ@@@Α....ΓΙΑΤΙ ΤΑ G ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ -2 ΣΕ +6 ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΤΟΛΕΠΤΑ...

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ LOCK ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ...

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/5/13 21:01

    ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... "ΟΤΑΝ, ΚΙ ΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ..."ΛΟΚ ΚΑΙ ΚΙΛ" ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...)

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ; ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ;;; ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΛΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛ;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΚΙΛ"

    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ... ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ;;; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ F-35 ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ "ΛΟΚ" ΟΥΤΕ "ΚΙΛ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΚ ΚΑΙ ΚΙΛ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; ή ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ, ΚΛΑΝΙΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ;;;

    ΕΤΣΙ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous28/5/13 21:28

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ:"....ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ... ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ;;; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ."

    ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΩ Η ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ...ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/5/13 21:50

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΜΑ ΠΟΛΛΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ. ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.

    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ή ΝΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΡΚΟΥΣΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ . ΕΛΕΟΣ...

    "ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ..." ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ... "ΜΑΣ" ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ..."ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous28/5/13 23:44

    Υπάρχει κάποια απόδειξη ότι τα ελληνικά μαχητικά πετούσαν οπλισμένα? Ειδάλλως τη νόημα έχει αν υπήρξε λοκ ή όχι?
    Να επαναλαβαινόμαστε μία ακόμα φορά, είτε μας αρέσει είτε όχι η ΠΑ είναι μία ακόμα δημόσια υπηρεσία μπουρδέλο. Οι πιλότοι χάνουν τις ικανότητες τους μη εμπλεκόμενοι σε αερομαχίες απ'τον καιρό του ΓΑΠ (ευτυχώς στα χανιά υπάρχουν αμερικάνοι που τους ξεστραβώνουν που και που, οι ίδιοι το λένε), τα μισά F16 δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε, το στρατηγικό δόγμα καλύβετε στο 70-80% με τα απαρχαιωμένα Α7, και δεν χρειάζεται να έρθουν τίποτα F35 για να μας κάνουν κομφετί οι απέναντι, τουτέστιν το συμπέρασμα του μπλογκ είναι σωστό.

    ReplyDelete