06/04/2011

Η "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ...

Να επιστρέψει στην Τουρκία κάλεσε την ΑΕΚ ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως είπε, ο Μαχμούτ Όζγκενερ η κιτρινόμαυρη ομάδα, που ιδρύθηκε στην Πόλη το 1924, πρέπει να έρθει να παίξει στο Πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου ανήκει.Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Πιλάβιος κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα, καθώς δεν φάνηκε να αποκρυπτογραφεί το μήνυμα αυτής της νέας επίθεσης φιλίας, με αποτέλεσμα να δηλώσει ότι η συμμετοχή της ΑΕΚ θα συμβάλει στη διεύρυνση της φιλίας των δυο λαών. Το μόνο πρόβλημα κατά την άποψη του θα είναι η μετάβαση των χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΚ στους αγώνες της ομάδας τους.Αλλά και γι’ αυτό έχει λύση ο κ. Νταβούτογλου που, όταν ενημερώθηκε για το θέμα, έσπευσε να το βάλει στην πραγματική του διάσταση: «Ήδη θέλουμε την άρση της βίζας με την Ελλάδα και αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία. Πρόκειται για μια κίνηση που έγινε με ώριμη σκέψη. Οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι στα γήπεδα μας». Είναι σαφές ότι με πρόσχημα και με όχημα τις αθλητικές ανταλλαγές, η Άγκυρα θέλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πειστεί η Αθήνα να προχωρήσει στην άρση της βίζας. ΠΗΓΗ: elzoni

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΖΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Η "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ"* ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.

*ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΥΣΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ "ΥΠΗΚΟΟΥΣ" (ΔΟΥΛΟΥΣ) ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. 
 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΗΓΑΓΕ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ "ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΠΟΝΗΜΑ" Η.Π.Α.Μ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ)

Η "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΕΣΧΑΤΩΣ ΔΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ "1821 Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ". Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΦΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
 
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

No comments :

Post a Comment