18/05/2013

Όπλα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων

Ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τον στρατό στην τροποποίηση της συμπεριφοράς και ελέγχου του νου, είναι τα όπλα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που λειτουργούν εξ αποστάσεως. Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούν μικροκύματα, ELF (εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες) και ακουστικές συχνότητες για να χειραγωγήσουν κρυφά τα μυαλά των ανθρώπων κάτω από την επίθεση.  Η χρήση των όπλων συχνότητας στον άνθρωπο για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του δεν είναι νέα. Πάνω από 50 χρόνια, η συχνότητα των όπλων Νευρο-Electro-Magnetic όπλων έχει ενισχυθεί από τη χρήση τους στους μυστικούς πόλεμους.  Αυτά τα «μικρά» «μη θανατηφόρα» ή «σιωπηλή όπλα», έχουν επίσης βελτιωθεί με τον πειραματισμό σε αθώους ανθρώπους μετά την αρχική ανάπτυξη τους. Μία ακτίνα συχνότητας προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο, μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από σοβαρές παρενέργειες. Τα ELF κύματα προκαλούν ναυτία, πονοκεφάλους, ταχυκαρδία χωρίς καμία αιτία.

Το 1974, έγινε η πρώτη επιτυχής μετάδοση ανθρώπινης φωνής απευθείας στο κρανίο ενός ατόμου και διεξήχθη από τον Δρ Joseph C. Sharp Reed Army (Ινστιτούτο Ερευνών Walter), μέσω κυμάτων ELF. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε αργότερα στη μέθοδο της διαφοράς, και χρησιμοποιήθηκε στον Πόλεμο του Κόλπου. Τα κύματα ELF είναι δυνατόν να υπνωτίζουν ένα στόχο, χωρίς ο στόχος να είναι ενήμερος και αφήνοντας ίχνη μηδενικών στοιχείων. Εκπέμπουν συχνότητες που κυμαίνονται σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων και το θύμα μπορεί να αλλοιωθεί. Υπάρχουν τέσσερα είδη εγκεφαλικών κυμάτων:
Κύματα Βήτα:(13-30 Hz)
Κύματα Άλφα: (8-12 Hz)
Κύματα Θήτα (4-7 Hz)
Κύματα Δέλτα (0,5-3 Hz)
Είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πάνω στο θέμα και αυτό είναι λογικό αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα προγράμματα για την εξέλιξη τους έχουν χαρακτηριστεί ως άκρως απόρρητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:  http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2689.html

No comments :

Post a Comment