08/01/2013

ULF και ELF: Αφορά ένα άγνωστο φάσμα συχνοτήτων το οποίο βρίσκεται κάτω ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.

Τα πολλά χρόνια και χιλιάδες ώρες έρευνας από την ELFRAD Group αποκάλυψε έναν κόσμο που θα έχει ουσιαστικά αγνοηθεί από επιστήμονες και ερευνητές. Είναι ένας άλλος κόσμος αμέτρητων συχνοτήτων και σημάτων των οποίων το ανθρώπινο αυτί είναι ανίκανο να ακούσει. Οι μεταδόσεις είναι τόσο χαμηλά σε συχνότητα που ειδικός εξοπλισμός έπρεπε να εφευρεθεί, να σχεδιασθεί, να κατασκευαστεί για να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει. Δείτε ΕΔΩ όσοι είστε ηλεκτρονικοί και τυχόν καταλαβαίνετε την τεράστια σημασία του… ψαξτε! Ο ιστότοπος βρίσκεται σε αδράνεια, ο ιδιοκτήτης Charlie Plyler «is missing in action». Το άρθρο είναι ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

Χρησιμοποιούμε τη γη άμεσα ως μια ενεργή κεραία. Με την τοποθέτηση εξαιρετικά χαμηλής αντιστάσεως γειώσεις συνδεδεμένες με τη γη, είναι δυνατόν οι ήχοι της Γής να καταγράφονται και να αναλύονται. Τα σήματα αυτά κυμαίνονται σε συχνότητες από κοντά στο DC (συνεχές ρεύμα) σε όλο το φάσμα μέχρι την αρχή του ακουστικού φάσματος, που ακούγεται από τις φάλαινες και τα άλλα κήτη στους ωκεανούς. Ορισμένες από τις μεταδόσεις που έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί χρειάζονται μέρες για να ολοκληρωθεί ένας κύκλος και μπορεί ακόμη και να προέρχονται έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Πολλά από τα σήματα που έχουν εντοπιστεί ότι προέρχονται από φυσικές πηγές, όπως σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, και μαγνητικές παραλλαγές του Ήλιου μας και άλλα έχουν βρεθεί να είναι ανθρώπινης προελεύσεως για λόγους σηματοδότησης και τηλεμετρίας.

Ο ερευνητής θα πρέπει να διαθέτει ένα κήπο η χωράφι τουλάχιστον 32 μέτρα μήκος με κατά προτίμηση υγρό έδαφος αντί ξερό. Οι ΔΥΟ γειώσεις πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 2,5 μέτρα.
Χρειάζεστε λοιπόν:
1.Ένα σύστημα κεραίας. Είναι οι δύο γειώσεις που αναφέραμε.
2.Ένα δέκτη ULF. Τα διαγράμματα δίδονται δωρεάν.
3.Μια Interface Card. Ένα πολυκάναλο analog to digital interface που συνδέεται με τον σταθερό υπολογιστή σας.
4.Ένα σταθερό κοινό υπολογιστή.
Περισσότερες λεπτομέρειες στον ιστότοπο:http://elfradgroup.com/

Τα κυκλώματα φιλτράρουν κάθε συχνότητα και θόρυβο πάνω από τους 25 κύκλους!!! Θα εκπλαγείτε με το τι θα βρείτε σε συχνότητες ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΚΥΚΛΟΥΣ. Ενώ όλοι ασχολούνται με συχνότητες μικροκυμάτων αδυνατούν να καταλάβουν ότι το παιχνίδι παίζεται στα ELF και ULF σε επίπεδο μάλιστα ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Θα ανακαλύψετε π.χ. καταστάσεις που ανατρέπουν τους νόμους των τηλεπικοινωνιών. Από τους 2,5 έως του 2,7 κύκλους, δηλαδή σε 0,2 του κύκλου μεταδίδονται ολόκληρα CD!!! Θα «δείτε» τους «κινητήρες» της Σελήνης να δουλεύουν! Αν και θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι οι «τεχνικοί» έχουν ρεπό το weekend!!! Ελπίζω ότι κάποιοι αντιλαμβάνεστε την τεράστια σημασία του θέματος.

No comments :

Post a Comment