07/05/2013

ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

«Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στη Συρία. Η συνεχιζόμενη αιματοχυσία και η απουσία άμεσων προοπτικών διεξόδου από την κρίση, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες εξελίξεις εντείνουν τον κίνδυνο για διάχυση της σύρραξης εκτός των συνόρων της Συρίας. Η Ελλάδα καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση και να αποφεύγουν ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής. Από την πρώτη στιγμή, η Ελλάδα έχει διακηρύξει, ως θέση αρχής, την ανάγκη άμεσης έναρξης πολιτικής διαδικασίας για την επίλυση του Συριακού ζητήματος, ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία και να διαμορφωθεί ένα νέο περιβάλλον στη χώρα, εντός του οποίου τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των μειονοτήτων –συμπεριλαμβανομένων ασφαλώς των Χριστιανών– θα πρέπει να είναι κατοχυρωμένα και σεβαστά»

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ "εμπλεκόμενα μέρη επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση και να αποφεύγουν ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής". 
- ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;;;
- ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ;;;
- ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;;
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ. ΑΣ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;;;

1 comment :

  1. Anonymous7/5/13 21:15

    Όχι, εγώ νόμισα ότι έχουν καεί απ'το χόρτο, και ξίδια τώρα?

    ReplyDelete