07/05/2013

Οι Ιουδύλοι

Άκουσα προ καιρού, έναν ημιμαθή χριστοϊερέα, να κηρύττει από μεγάφωνου στο εκκλησιαστικό ποίμνιο, ότι οι πραγματικοί Ιουδαίοι είναι οι χριστιανοί και μάλιστα οι ορθόδοξοι. Αυτό είχε ίσως διδαχτεί στην ιερατική του σχολή και το αναμετέδιδε στο συναθροισμένο ποίμνιο, το οποίο άκουγε και άβουλο και ανόητο, όπως ανέκαθεν ήταν, σταυροκοπιόταν στο όνομα του Κυρίου. Δεν βρέθηκε κανένας, προς έκπληξή μου, να το αμφισβητήσει και να αντισταθεί. Όλοι απεδέχθησαν την προσβολή σαν τόσο φυσική, πράγμα που καταδεικνύει ότι γι' αυτούς ήταν έπαινος και καύχημα. Πώς μπορεί όμως ένας Έλληνας να δέχεται αυτή την αντίληψη; Πώς μπορούν εγγράμματοι άνθρωποι, που υπήρχαν αρκετοί στο εκκλησίασμα, να δέχονται αυτή την παραφροσύνη; Και όμως είναι τόσο απλό. Έχουν αποδεχτεί ότι είναι γνήσιοι συνεχιστές της εβραϊκής παραδόσεως, σ' αντίθεση προς τους Εβραίους που τους θεωρούν εκφυλισμένους και πλανημένους, αφού δεν δέχτηκαν τον Μεσσία Χριστό.

Γεννάται συνεπώς, η απορία και το ερώτημα, αν η χριστιανική ποιμαντορία και το ποίμνιό της είναι «γνήσιοι» Ιουδαίοι ή όχι. Ποιό άραγε είναι το γνήσιο, εκείνο που δηλώνει ότι είναι ή εκείνο που όντως είναι; Αν οι χριστιανορθόδοξοι είναι γνήσιοι Ιουδαίοι, τότε τί είναι οι Εβραίοι; Ποιοί άραγε κατέχουν την γνησιότητα του Ιουδαϊσμού, οι χριστιανοί ή οι Εβραίοι; Η διαφωνία και διαμάχη μεταξύ χριστιανών και Εβραίων, που είχε ξεσπάσει τότε και ακόμη συνεχίζεται, δεν αφορούσε το κατά πόσο ο Χριστιανισμός ήταν ένα ιουδαϊκό γέννημα, κομμένο και ραμμένο στα ιουδαϊκά πρότυπα, αφού πράγματι ήταν. Το πρόβλημα αφορούσε την εξουσία. Οι χριστιανοί, είτε εκ πίστεως, είτε σκοπίμως, θεωρούσαν ότι ο Χριστός ήταν ο Μεσσίας, ενώ οι πιστοί στο Ταλμούδ Φαρισαίοι απέρριψαν, καταδίκασαν και συνέβαλαν στην εξόντωση του μεσσία. Τους αφαιρούσε την ποιμαντορική τους εξουσία και τους αφόπλιζε από τον μύθο της αιώνιας αναμονής του Σωτήρα. Θα έπρεπε να στερηθούν τα προνόμιά τους και την εξουσία, γι' αυτό και δεν δέχτηκαν. Απογοητευμένοι από την άρνηση των πατριωτών τους να δεχτούν τον Χριστό σαν Μεσσία, οι χρισταπόστολοι στράφηκαν προς τα άλλα έθνη, γιατί εκεί διαφαινόταν μεγαλύτερη εξουσία από την εθνική, τοπική του Ισραήλ.

Τότε και μόνο στράφηκαν προς τον οικουμενισμό, ενώ νωρίτερα ήθελαν να έχουν μια αναθεωρημένη εθνική εβραϊκή θρησκεία, και όλες οι διδασκαλίες και επισκέψεις των αποστόλων ήταν στις εβραϊκές συναγωγές, διάσπαρτες ανά τον τότε κόσμο, όπως μαρτυρούν οι «Πράξεις των Αποστόλων». Ο λεγόμενος «απόστολος των εθνών» Παύλος, επεσκέπτετο τις συναγωγές των Εβραίων της διασποράς, και σκοπός του ήταν η αναθεώρηση της παλαιάς ιουδαϊκής πίστεως, αλλά μέσα στα όρια της εθνικής θρησκείας. Δεν φαινόταν πουθενά ο οικουμενισμός. Μόνο όταν τον ξυλοκόπησαν και εξεδίωξαν οι συγγενείς του Εβραίοι της Θεσσαλονίκης και Βέροιας στράφηκε στον οικουμενισμό. Πολύ χαρακτηριστικά αναφέρεται στις «Πράξεις των Αποστόλων»: «Ο Παύλος ήλθον εις Θεσσαλονίκην, όπου ήτο η συναγωγή των Ιουδαίων. Καθώς δε συνήθιζεν ο Παύλος, εισήλθεν εις την συναγωγήν» (17: 1-2). Επειδή όμως οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ήταν εύποροι και δεν ήθελαν ούτε να διακινδυνεύσουν τα πλούτη τους για τον Παύλο, αλλά καμμιά διάθεση δεν είχαν ν' αφήσουν την πατρώα θρησκεία, ξεσηκώθηκαν εναντίον του, αλλά οι δικοί του τον φυγάδευσαν αμέσως «κατά την διάρκειαν της νυκτός εις την Βέροιαν» (17: 10). Αλλά όταν οι Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης το έμαθαν, πήγαν εκεί με άγριες διαθέσεις. Οι δικοί του τότε, αφού παραπλάνησαν τους εκ Θεσσαλονίκης ομοεθνείς τους, οδήγησαν τον Παύλο στην Αθήνα (17: 13-15).

Τότε πήγε στην Αθήνα, και για πρώτη φορά μίλησε εκτός συναγωγής, σε χώρο μη εβραϊκό, κι εκεί, για πρώτη φορά, ενεπνεύσθη την ιδέα του οικουμενισμού. Τότε έκανε την δραματική στροφή και δήλωσε ότι σι δυνάμεις του Θεού μπορούσαν να δοθούν και στους «γκογίμ» (=απίστους), και ότι μη Εβραίοι θα μπορούσαν να γίνουν μέλη του νέου Ισραήλ, αν και δεν είχαν ακολουθήσει το Μωσαϊκό Νόμο. Αυτή η στάση του Παύλου σήκωσε θύελλες στους αρχικούς δώδεκα, η οποίοι ήθελαν τη νέα θρησκεία να είναι εθνική εβραϊκή. Επικρατησάσης όμως της γνώμης του Παύλου, ωραιοποίησαν τους αποστόλους εκ των υστέρων και τους έβαλαν να μιλούν διάφορες γλώσσες, για να διδάξουν τα έθνη. Όμως δεν έφτιαξαν καμμιά θρησκεία μείγμα από στοιχεία όλων των εθνών, παρά μια καθαρά ιουδαϊκή θρησκεία, προς την οποία έπρεπε να προσαρμοστούν τα έθνη, απαρνούμενα τον δικό τους χαρακτήρα και τη δική τους ταυτότητα. Όλοι έπρεπε να μπουν κάτω από τον οίκο Ισραήλ και να δεχτούν τους παραλογισμούς των Βεδουίνων. Γι' αυτό, τόσο οι Έλληνες της Αθήνας, όσο και της Εφέσου, τον χλεύασαν και τον απέπεμψαν γιατί οι Έλληνες ήταν άνθρωποι της λογικής και νοημοσύνης και ήταν υπερήφανοι για την μακραίωνη καταγωγή τους.

Αλλά, φαίνεται πως ο Χριστιανισμός απλώθηκε σε λαούς μη ελληνικούς, χωρίς εθνικό μεγαλείο, οι οποίοι δεν έχαναν με το να εισαχθούν και υπαχθούν στον οίκο του Ισραήλ. Γι' αυτό, ο λεγόμενος οικουμενισμός του Χριστιανισμού, είναι στην ουσία ένας θρησκευτικός ιουδαϊκός ιμπεριαλισμός, αλλά με απουσία των ίδιων των Εβραιοφαρισαίων, οι οποίοι, ως το γνήσιο πρωτότυπο, έμειναν πιστοί στα πάτρια και στην εθνική τους καθαρή (κόσερ) πίστη. Οι άλλοι δεν θεωρήθηκαν ποτέ από το πρωτότυπο, από τους Εβραίους, σαν γνήσιοι δικοί τους, αλλά ως παραφθορά, ως ένα εκφυλισμένο παιδί τους. Βιολογικά, πνευματικά και εθνικά αποτελούν οι Εβραίοι το πρωπότυπο του Ιουδαίου και πολύ δικαιολογημένα, αφού αυτοί ουδέποτε χώθηκαν κάτω από ξένη πνευματική ομπρέλα και ουδέποτε αλλαξοπίστησαν. Συνεπώς, οι Εβραίοι αποτελούν ακόμη και σήμερα το γνήσιο του Ιουδαίου και όχι οι χριστιανοί των διαφόρων εθνών, οι οποίοι ούτε βιολογικά, αλλά ούτε και πνευματικά μπορούν να ταυτιστούν απολύτως με το πρωτότυπο. Είναι δε πνευματική μωρία και όνειδος να οικειοποιείται κάποιος ιδιότητα που δεν έχει και που ανήκει σε κάποιον άλλο.

Τί είναι συνεπώς οι χριστιανοί, αφού δεν είναι το γνήσιο του Ιουδαϊσμού; Εισαγόμενοι στον οίκο Ισραήλ έχουν βασικά εβραϊκά θρησκευτικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούν να θεωρηθούν συγγενείς και παιδιά του Ιουδαϊσμού. Ταυτοχρόνως όμως, απέχουν από τους Ιουδαίους, διότι δεν έχουν βιολογική και εθνική συνειδησιακή συγγένεια. Αφού λοιπόν δεν είναι και ουδέποτε μπορούν να γίνουν το πρωτότυπο, να γίνουν Εβραίοι, δικαίωμα που έχουν εκ φύσεως οι γνήσιοι Ιουδαίοι, δεν είναι άλλο από εκφυλισμένοι Ιουδαίοι, δηλαδή Ιουδύλοι. Η χριστιανική ποιμαντορία και το ποίμνιό της, αν και έχουν αναγωγές στους Ιουδαίους και στην ιστορία τους, δεν μπορούν ποτέ να γίνουν εκείνοι, αλλά απλώς αλληθωρίζουν ιουδαϊκά, είναι κάλπικοι Εβραίοι, αν και αποστέλλουν την ψυχή τους στους κόλπους του Αβραάμ, δοξολογούν τους προφήτες σαν δικούς τους και υμνούν τον βασιλέα Δαβίδ εκ του οποίου προήλθε ο Μεσσίας. Αυτό το έκφυλο λοιπόν, ο Χριστιανισμός, συμβαίνει να μισεί το γνήσιο, από το οποίο αρχικώς προέκυψε, τους Εβραίους και αυτό είναι μία μεγάλη ειρωνεία της ιστορίας.

Πηγή: «Ποίμνιο ή Έλληνας;» (Τρύφων Ολύμπιος)
http://www.pare-dose.net/5007

7 comments :

  1. Anonymous7/5/13 21:39

    ΩΧ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ!"ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ"!
    "ΤΡΥΦΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΣ" ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ "ΙΕΡΕΑΣ" ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ!ΑΡΑΓΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ GRAND CHEROKEE, Η ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΙΣΧΥΣ" ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ Η ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΝΟΝΤΑΙ!ΔΕΝ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous7/5/13 22:18

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ...

    ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ, ΜΕ ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΛΑΜΥΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΡΩΜΕΝΑ. (ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ)

    Ε ΚΑΙ;;; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΗΣΑΝ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ).

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΑΛΛΟΣ ΒΑΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ) ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΜΕΣΜΑΤΩΝ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΡΗΤΙΚΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ) ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΕΣ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

    ...ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΚΑΡΤΕΡΑ.

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΙΕΡΕΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ;;; Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. (ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ) ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ (ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ) ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ (ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΠΟΥ ΑΦΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ή ΟΧΙ

    ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ... ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ (ΟΧΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/5/13 23:20

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥ-ΤΖΙΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΡΠΗΝ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ; ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΙ ΔΕ!ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ; ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ!Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΙ!ΣΕΡΦΑΡΙΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΑ LINKS ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ-ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ;

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous7/5/13 23:31

    ECCE HOMO!

    http://www.flashmes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=219:2009-09-28-10-32-45&catid=61:-242

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/5/13 00:27

    ΚΡΗΤΙΚΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΕΡΕΥΣ, ΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ή ΤΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΧΕΙ. ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ.

    ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ (ΟΛΟΙ) ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΔΙΑ ΕΜΕ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΕΡΕΙΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΚΗΦΗΝΩΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ.

    ΟΥΔΕΙΣ ΙΕΡΕΥΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ (ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΕΓΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΚΙ ΕΣΕΝΑ) ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ή ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ.

    ΑΝ Ο Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΕΡΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΕΙΤΕ ΕΡΓΩ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ. ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ.

    ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΝΟΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ.

    ΣΕ ΤΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΙΕΡΕΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ" ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ.

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΣΕ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) ΕΘΝΗ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous8/5/13 07:11

    "ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ."

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ;Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ;
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΕ ΕΙΧΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/5/13 20:05

    Λυπάμαι άλλα θα πρέπει να συμφωνήσω με τον μπολσεβίκο φίλο μας απ'την κρήτη (αστειεύομαι)
    Οι ιερείς ηγούνται, και μπορεί στην αρχαία ελλάδα ο ιερέας να περίμενε των διοικητή της μονάδος να του δόση "σήμα" για να πει ότι τα σφάγια έδειξαν καλούς οιωνούς για την διεξαγωγή της εκάστοτε μάχης, ώστε να ξεκινήσει η μάχη, και ο κάθε στρατιώτης με της προκαταλήψεις του να θεωρεί ότι έχει τους θεούς πλάι του και να πολεμάει με καλύτερο ηθικό, στων σύγχρονο κόσμο όμως οι παπάδες του χριστιανισμού μπορούν και ελέγχουν μάζες κόσμου χωρίς να ελέγχονται από κάποιον. Επίσης στο σύγχρονο κόσμο "ιερείς" της ξεφτιλισμένης πλέον ελληνικής θρησκείας δεν μπορούν να είναι καραγκιόζηδες ότι κι αν λένε σωστό, διότι έτσι ηγούνται καραγκιόζηδων και ξεφτιλίζουν περαιτέρω το συγκεκριμένο χώρο.

    ReplyDelete