23/11/2012

ΣΟΚ: Ο Δήμος Κορίνθου γιορτάζει την 100η επέτειο Ανεξαρτησίας της Αλβανίας!

Μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης σειρά πήρε ο Δήμος Κορίνθου...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας από τον τούρκικο ζυγό διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών Κορινθίας (ΣΑΜΚ). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η χορευτική ομάδα του Δήμου Κορυτσάς καθώς και το πολυφωνικό συγκρότημα Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 24-25 Νοεμβρίου 2012 στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και ώρα 19.00 και 11.00 αντίστοιχα.

Τι θα περίμενε κανείς από τον δήμαρχο Κορινθίας, Αλέξανδρο Πνευματικό, ο οποίος εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ και τώρα πλέον κάνει ανοίγματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι όπως το πάνε οι ελλαδίτες δήμαρχοι, σε λίγο θα διοργανώνουν και εκδηλώσεις για την Τσαμουριά! Ντροπή τους!



ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:  ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής Κορίνθου σχετικά με την εμπλοκή του δήμου Κορινθίων στον εορτασμό των 100 χρόνων από την Ανεξαρτησία της Αλβανίας που διοργανώνει ο σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Κορινθίας. Σε σχετικό Δελτίο Τύπου η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην πόλη της Κορίνθου, σχετικά με τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας από τον τουρκικό ζυγό. Υπεύθυνος της εκδήλωσης αυτής θα είναι ο δήμος Κορινθίων μαζί με τον σύλλογο Αλβανών της Κορινθίας. Χωρίς περιττά σχόλια, παραθέτουμε παρακάτω κάποιες ιστορικές και ένδοξες στιγμές της πατρίδας μας που συνέβησαν πριν από 100 χρόνια:
- Βαλκανικοί πόλεμοι του 1912-1913 και ο διπλασιασμός της Ελλάδας
- Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
- Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα
- Απελευθέρωση Ιωαννίνων
- Απελευθέρωση Ίμβρου και Τενέδου και νήσων του Βορειοανατολικού Αιγαίου
Χρυσές σελίδες ελληνικής ιστορίας ποτισμένες με αγώνα και αίμα. Πριν από 100 ακριβώς χρόνια διπλασιάστηκε η Ελλάς και αποτίναξε και το τελευταίο απομεινάρι του τουρκικού ζυγού και όμως κάποιοι προτιμούν να τιμούν την ιστορία χωρών που την περίοδο εκείνη πολεμούσαν λυσσαλέα τους Έλληνες στρατιώτες.

Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής κ. Ευστάθιος Μπούκουρας κατέθεσε επερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών σχετικά με την επιχορήγηση του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Κορινθίας από τον δήμο για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Ανεξαρτησία της Αλβανίας.

2 comments :

  1. ΜΕ ΤΟ "ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ" ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΚΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ;

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. ΨΟΦΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...

    ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

    ReplyDelete