27/09/2012

«Σβήνει» και δημογραφικά η Ελλάδα!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα πρέπει να υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας και του εποικισμού της Ελλάδας από αλλοδαπούς (αφού ούτως ή άλλως όλοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη ήμαστε) την είδηση ότι οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009. Με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αυξάνεται ραγδαία αφού λόγω κόστους διαβίωσης και της οικονομικής κρίσης τα ζευγάρια δεν τεκνοποιούν οι υποστηρικτές του εποικισμού της Ελλάδας από τους Αφρικανοασιάτες θα παρουσιάσουν την εισβολή των τελευταίων ως την κατάλληλη λύση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Η πολιτική της αντικατάστασης λαού στην Ελλάδα ειισέρχεται πια στην δεύτερη φάση της, αφού πρώτα η χώρα γέμισε με 1,8 εκατ. αλλοδαπούς. (ΣΧΟΛΙΟ ΪΣΧΥΣ": ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). Τώρα οι γεννήσεις μειώνονται και σταδιακά ενώ με την συνεχόμενη αύξηση των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας, η αντικατάσταση λαού θα έχει φτάσει στο σημείο καμπής όπου οι Έλληνες θα είναι πολίτες β' κατηγορίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού τα δικαιώματα των εκατομμυρίων αλλοδαπών θα πρέπει να γίνουν σεβαστά εις βάρος του τρόπου ζωής που ξέραμε για αιώνες. (βλ. κακοποίηση γυναικών-κοριτσιών, θεοκρατεία, απαγόρευση τροφίμων που θίγουν άλλες θρησκείες, κατάργηση εορτών για να μην προσβάλλονται άλλες θρησκείες κλπ)

Για την ιστορία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το 2007 μέχρι το 2009 οι γεννήσεις στην Ελλάδα ανέρχονταν μεταξύ των 100.000 και 110.000, το 2010 έπεσαν στις 90 με 95.000 ενώ ανάλογη μείωση κατά περίπου 20% έχουν υποστεί και οι ετήσιοι κύκλοι της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τώρα αν μετά από 15-20 χρόνια οι Έλληνες είναι μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα, όπως οι Σέρβοι του Κοσσόβου, οι οποίοι τελικά σφαγιάστηκαν και έγιναν προσφυγές στην ίδια τους την πατρίδα με την βοήθεια πάντα του ξένου παράγοντα, ζώντας ως φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια τους, αυτό ποσώς ενδιαφέρει τους λαθρολάγνους. Άλλωστε γιατί να νοιάζονται αφού ούτως ή άλλως όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δείχνουν με περίσσεια ευχαρίστηση πόσο μισούν τους Έλληνες, πόσο μισούν αυτό που είναι ο Έλληνας, πόσο απεχθάνονται αυτό τον τόπο και ότι αντιπροσωπεύουν αυτά τα ιερά και ποτισμένα με αίμα για ελευθερία, περηφάνια και δημοκρατία χώματα. Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκαν μέσα σε μία δεκαετία και πρόκειται για την χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά την δεκαετία του Β'Π.Π. και του εμφυλίου πολέμου! Αλλά ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια. Στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (ποσοστό 49,2% του γενικού πληθυσμού) και 5.484.000 θήλυς (ποσοστό 50,8%) όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα. Μπορεί να φαίνεται μείωση πληθυσμού σε σχέση με το 2001 μόνο 190.000 άτομα μόνο, αλλά να υπολογίσουμε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένους οι οποίοι δεν υπήρχαν το 2001, καθώς τότε υπολογίζονταν σε 300.000 περίπου και τώρα ξεπερνούν το 1.300.000! Η κρίση φαίνεται μέσα στην διετία που ο πληθυσμός από τους Έλληνες που φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό τους αυξημένους θανάτους και τις μειωμένες γεννήσεις ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 500.000 των ξένων συμπεριλαμβανομένων! Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7). Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27). Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων ψυχών! Ο Ελληνισμός χάνεται. Ακούει κανείς;

http://hellasxg.blogspot.com/2012/09/blog-post_4268.html

4 comments :

  1. Anonymous28/9/12 01:58

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΙ.
    ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ '86.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤ'ΕΤΟΣ 250.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000.000
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ.
    ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΜΕΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΠΡΟΥ?
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ?

    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΕΛΛΑΔΑ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.
    ΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΑΥΤΟΕΞΑΠΑΤΑΣΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΑΤΣΗ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/9/12 19:05

    Φίλε Ανώνυμε έγραψες:<<
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000.000
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.>>

    Δεν είναι μόνο τα 6.000.000 αγέννητα ελληνόπουλα που γενοκτονήθηκαν,βάλε και τα εκατομμύρια ελλήνων που σφάχτηκαν,κομματιάστηκαν ,κάηκαν και βασανίστηκαν στην Σκυθόπολη....λέγεται ότι ήταν περίπου 10.000.000 .....αν βάλουμε σε αυτά τα νούμερα και όσους Έλληνες σφάχτηκαν τόσους αιώνες απο Τούρκους,Ρωμαίους,Σλάβους,Γερμανούς,Πέρσες,Βούλγαρους,Φράγκους,Γότθους,Άραβες....κ.λ.π ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μιλάμε.

    Και ερωτώ όλους εσάς ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???Αυτή η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσους αιώενες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ...και φυσικά βάση σχεδίου.ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ φίλε Ανώνυμε ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ αυτόν τον Κόσμο??Μπορείς να τον ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ??

    Τι είναι αυτό που τον ΦΟΒΙΖΕΙ η τους φοβίζει στους ΕΛΛΗΝ και προσπαθούν αιώνες τώρα να μας εξαφανίσουν είτε με σφαγές,είτε με πολέμους,είτε με πείνα,είτε με εκτρώσεις....το αποτέλεσμα που θέλουν είναι ΕΝΑ ,να μην υπάρχει ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ούτε για δείγμα.

    Πάντως απο αυτό που φοβούνται δεν πρόκειται να γλυτώσουν.Κάθε γενιά Ελλήνων έχει κάποιες ΨΥΧΕΣ που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ για την κάθε γενιά.Αν γεννηθεί ένας ΕΛΛΗΝ μέσα σε αυτή την γενιά ,τότε θα πάρει κάποια απο τις ψυχές που είναι προορίζεται για τους νεογέννητους Έλλην.Σκοτώνοντας η γενοκτονώντας τους έλλην με εκτρώσεις η οποιοδήποτε άλλο τρόπο ,προσπαθούν να εμποδίσουν τον ΕΡΧΟΜΟ αυτών των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ σε αυτόν τον κόσμο.

    Και εδώ μπορεί να ρωτήσει κάποιος γιατί??Οι ρίζες μας ΔΕΝ είναι μόνο εδώ κάτω στην Γή ,ποιάνουν και εκεί επάνω στον Ουρανό(για τους ΕΛΛΗΝ μιλάω),για αυτό η ράτσα μας η φυλή μας ,το ΕΙΔΟΣ μας είναι ΑΘΑΝΑΤΗ.ΥΛΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΧΡΟΝΟΣ ολα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.Για τους Έλληνες ΥΛΗ και ΜΗ ΥΛΗ είναι ΕΝΑ και το Αυτό.Όλα είναι μια ΖΏΣΑ Ενσυνείδητη Ενέργεια (κάποιοι δίνουν το όνομα ΖΕΥΣ).

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous28/9/12 22:35

    "ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΕΛΛΑΔΑ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ"

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΟΥΤΙΔΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΕ 1.000.000 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1821-1829!ΟΘΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΣΤΟΥΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ Η ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΝ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ "ΩΩΩΩΩΩ ΔΙΑ" Η ΕΝΑ "ΩΩΩΩΩΩ ΑΦΡΟΔΙΤΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΑΡΑΣΙΩΝΙΣΤΑΡΑΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ- ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ"(ΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΠΛΗΤΤΟΝΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΚΛΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΩΣ") ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΔΥΜΟΥΣ" ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΙ "ΕΝΟΤΗΤΟΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΧΤΡΟΥΣ-ΕΦΑΜΙΛΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΕΙΣΤΕ!ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΠΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ!ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ-ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ-ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΊΜΑΡΑΚΗ!Ε ΞΥΠΝΑ!ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ!ΣΤΟΝ ΧΑΛΑΖΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 28/9/12 01:58

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ΥΓ.ΓΙΑΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΗΝΤΑ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΡΜΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΣΑΛΙ!

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/9/12 23:05

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΛΙΘΑΡΟ 28/9/12 01:58, ΑΝΑΡΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ COJONES ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ADMINISTRATOR ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ!

    Καλούνται οι εκπρόσωποι του «αρχαιοθρήσκου κινήματος» να απαντήσουν απλά,
    «σταράτα» και χωρίς υπεκφυγές ΑΝ :

    Α)Θεωρούν-όπως εμείς- την Ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων δεδομένη;
    Β) Αποδέχονται-όπως εμείς-την αδιάκοπη συνέχεια του Ελληνισμού δια μέσου των αιώνων και την έννοια «Έλλην» ως κάτι το διαχρονικό;
    Γ) Αποδέχονται-όπως εμείς-την Ελληνικότητα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και ως
    εκ τούτου και την ύπαρξη Ελληνο-Χριστιανικού πολιτισμού;
    Δ)Αποδέχονται-όπως εμείς-την αναγκαιότητα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του
    1821;
    Ε )Αποδέχονται-όπως εμείς-ότι αυτός ο αγώνας διεξήχθη «ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ
    ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»;
    ΣΤ) Αποδέχονται-όπως εμείς-την ύπαρξη του νέου Ελληνικού εθνικού κράτους το οποίο προέκυψε από αυτόν τον αγώνα;
    Ζ)Θεωρούν-όπως εμείς-ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση του Ελληνικού έθνους την εις το διηνεκές ύπαρξη του νέου Ελληνικού εθνικού κράτους το οποίο θα αποτελεί ες αει την κοιτίδα-«μητρόπολη» του ;
    Η)Αποδέχονται-όπως εμείς-το εθνικό σύμβολο(σημαία)του νέου Ελληνικού εθνικού κράτους, ή επιθυμούν την αντικατάσταση του με κάποιο άλλο;
    Θ) Θεωρούν -όπως εμείς-ότι το υπάρχον Ελληνικό κράτος αποτελεί ένα μικρό μόνο τμήμα ενός πολύ μεγαλύτερου κράτους, το οποίο μελλοντικά θα περιλαμβάνει και όλες τις ευρισκόμενες υπό ξένη κατοχή Ελληνικές περιοχές(Βορ. Ήπειρος, Βορ.Μακεδονία, Βόρ. Θράκη, Ανατ. Θράκη, Κύπρος κλπ);
    Ι) Θεωρούν-όπως εμείς-την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ μόνιμη πρωτεύουσα του μελλοντικού αυτού μεγάλου κράτους;
    ΙΑ) Θεωρούν -όπως εμείς- την Αθήνα προσωρινή μόνο πρωτεύουσα του υπάρχοντος «κουτσουρεμένου» κράτους;
    ΙΒ) Αποδέχονται-όπως εμείς-την ΟΝΤΩΣ Ελληνικότητα όσων Ελλήνων δηλώνουν «Ορθόδοξοι Χριστιανοί» στο θρήσκευμα;
    ΙΓ) Θεωρούν-όπως εμείς-ότι το τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» θα πρέπει να
    αποτελεί διαρκώς το κυρίαρχο «δομικό στοιχείο» του νέου Ελληνικού εθνικού
    κράτους;
    ΙΔ)Θεωρούν-όπως εμείς-τα έργα των Περικλή Γιαννόπουλο, Ίωνα Δραγούμη και Κωστή Παλαμά ως την «κιβωτό» του οράματος της εθνικής ολοκλήρωσης;
    ΙΕ) Αποδέχονται-όπως εμείς- την Ελληνικότητα των προσφύγων της Μ. Ασίας οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα μετά την καταστροφή του 1922;
    ΙΣΤ) Αποδέχονται-όπως εμείς-την ύπαρξη νεοελληνικής πολιτισμικής
    ιδιαιτερότητας-παράδοσης την οποία θα πρέπει να διαφυλάττουν «ώσπερ κόρην οφθαλμού» και να την «κληροδοτούν» στις νεότερες γενιές Ελλήνων(εθνική μουσική,
    εθνικοί χοροί, δημοτικό τραγούδι κλπ);
    ΙΖ) Καταδικάζουν-όπως εμείς- την «πολυπολιτισμικότητα»-«πολυθρησκευτικότητα» και
    όλες τις παρόμοιου τύπου αηδείς έννοιες τις οποίες επέβαλλε στην καθημερινότητα
    μας η «νέα τάξη πραγμάτων»;
    ΙΗ) Είναι διατεθειμένοι-όπως εμείς-να αναλώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να
    προστατέψουν από κάθε επιβουλή ντόπια η ξένη το νέο Ελληνικό εθνικό κράτος;

    Εννοείται βέβαια ότι τα παραπάνω ερωτήματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ και θα πρέπει να απαντηθούν ΟΛΑ(εν είδει «πακέτου»), με την εξής «υποσημείωση»: Η ΣΙΩΠΗ
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ «ΧΡΥΣΟΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    «ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ»;

    (ΣΗΜ.ΟΠΟΥ "ΕΜΕΙΣ" ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ)

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete