16.8.12

ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ

Η Ελλάς είναι Έθνος και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απλό γεωγραφικό χώρο και χωνευτήρι φυλών όπως θέλουν να μας μετατρέψουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές του νεοταξισμού και οι εγχώριοι πολιτικοί τους υπάλληλοι, «συντηρητικοί» και «προοδευτικοί». Οι πειραματισμοί του κρατικού μορφώματος οικονομικού τύπου και πολυπολιτισμικής αντίληψης για την πολιτική διοίκηση της νέας τάξης και την ειρηνική κατάληψη της πατρίδος μας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί και δεν θα τύχουν ραγιάδικης αποδοχής από τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές ούτε φυσικά από την υγιή πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Έθνος σημαίνει καθαρότης κι όχι επιμειξία. Καθαρότης φυλετική, πολιτική και πολιτισμική. 

- Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η ανέχεια, η ανεργία και η πείνα των Ελλήνων για να πάρουν προτεραιότητα η οικονομική ξαρματωσιά της Ελλάδος και η παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους, τις πολυεθνικές και τη λαθρομετανάστευση. 
- Δεν θα αφαιρέσουμε ψωμί, ψυχές και γη από τους Έλληνες, χάρισμα στους εισβολείς.
- Δεν θα ανεχθούμε το σχηματισμό του νέου τύπου πολίτη που θα είναι ένα καταναλωτικό, φτηνό και απροσδιόριστο ον. Ένας οικονομικός μαζάνθρωπος δηλαδή που θα υπακούει πιστά στον εισβολέα του νεοταξισμού αφού θα είναι δικό του δημιούργημα.
- Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούμε φυσικά την πολιτισμική μας αλλοίωση και την ετερόκλητη άσκηση ξένων εντολών ως εγχώρια τάχα και λαϊκά αποδεκτή πολιτική εξουσία.

Ο πολιτισμός μας είναι ένας, ο καθαρός και ανόθευτος Λευκός Ελληνικός Πολιτισμός και η Πίστη μας στο Θεό θα παραμείνει Ορθόδοξη και Δεδομένη. Τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα θα μείνουν ακλόνητα στη θέση τους όσο κι αν πειράζουν την υποτιθέμενη ανεκτικότητα που γυρεύουν τα «περιούσια» γεράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν τις αλλαγές σε θρησκευτικές και ιστορικές μας γραφές. Και η Μεγάλη Ελλάδα που τόσο πολύ τρέμουν όπως και τους Έλληνες Εθνικιστές θα γίνει πραγματικότητα. Οι εχθροί του Ελληνισμού και του Εθνικισμού πασχίζουν να επιτύχουν την μετατροπή μας από ελεύθερη χώρα σε πολυεθνικό χώρο με την βοήθεια των γραικύλων πολιτικάντηδων του ντόπιου νεοταξισμού που κάθε φορά διατάζουν και απειλούν ταυτόχρονα. Είναι μια απόλυτα επιτυχημένη μεθόδευση που αποτελεί την πραγματική εικόνα του ελληνόφωνου και μηδέποτε ελληνικού πολιτικού συστήματος. Τα εγχώρια ενεργούμενα εμφανίζουν τις ξένες εντολές ως δικές τους τάχα πολιτικές αποφάσεις και δημιουργούν με την κακοδιαχείριση τα προβλήματα του τέως εθνικού μας κράτους. Και τα γνωστά γεράκια με τους τοκογλύφους τους φέρνουν τις λύσεις που τους βολεύουν. Οι δε προσωρινοί γείτονες πέριξ των συνόρων μας προσθέτουν τους λαθροεισβολείς.

Αυτή δεν είναι ελληνική πολιτική και το κράτος που την ανέχεται δεν είναι εθνικό. - Δεν είναι ελληνική εθνική πολιτική η ύπαρξη και η ανοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών όταν η ανεργία έχει φτάσει στο 22,5% διαρκώς αυξανόμενη, όταν οι ελληνικές φυλακές διαθέτουν στην πλειοψηφία τους ξένους έγκλειστους, όταν οι επιθέσεις των λαθρομεταναστών, οι ληστείες και οι κλοπές έχουν γίνει μέγιστη μάστιγα.
- Δεν είναι ελληνική εθνική πολιτική η καταστροφή ελληνικών σημαιών ή η ανάρτηση ακόμη και ξένων σημαιών σε ιστορικά σημεία της πατρίδος μας.
- Δεν συνιστούν καθαρές ελληνικές πολιτικές οι εντολές της τρόικας για ξεπούλημα της Ελλάδος και οι γιορτές μίσους των Τούρκων στην ελεύθερη ή την υπόδουλη Ελλάδα.

Για τον Επαναστατικό Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η προάσπιση της εθνικής μας καθαρότητας ενάντια σε πάσης μορφής επιμειξία είναι πάγια πολιτική θέση και αταλάντευτη εθνική συμπεριφορά. Η καθαρότητα της ελληνικής οικογένειας είναι μια ακόμη συνεπής στάση. Αποτελεί καθαρή έκφραση της ιστορικής και φυλετικής αλήθειας πως Έλληνας είναι εκείνος που βιώνει την ελληνικότητα στο Αίμα, την Γλώσσα, το Νου και το Πνεύμα.
- Έλληνας είναι εκείνος που ανήκει βιολογικά στο Ελληνικό Έθνος, που μεταχειρίζεται την ελληνική γλώσσα, που σκέφτεται το καλό και την ισχυροποίηση της πατρίδας του, που έχει βαπτισθεί στα νάματα της ελληνικής παιδείας. Αυτός φτιάχνει αληθινή ελληνική οικογένεια, αυτού τα παιδιά είναι οι συνεχιστές της Ελληνικής Φυλής και αυτός είναι η Ελλάδα.
- Έλληνες είναι ακόμη οι πολίτες εκείνοι που ζουν στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και τους στερούν οι δυνάστες το δικαίωμα στη μάθηση της γλώσσας και της ιστορίας με τη στέρηση ασκήσεως της Πίστης.
- Έλληνες είναι οι Ομογενείς μας σε αλλοτινά μέρη που προοδεύουν και καταλαμβάνουν επίζηλες θέσεις και αξιώματα αλλά το ελληνόφωνο μόρφωμα που σφετερίζεται κράτος και εξουσία τους στερούν το δικαίωμα της πολιτικής απόφασης στον τόπο που γεννήθηκαν.
- Έλληνες είναι κι εκείνοι που κουβαλούν τον ελληνικό γενετικό κώδικα από τον καιρό των ελληνικών κτήσεων που κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν από την Ελληνική Ιστορία.

Ναι λοιπόν, για το Εθνικιστικό Κίνημα, τη φύση, τη λογική και την ιστορία Ελληνικό Έθνος σημαίνει καθαρότης κι όχι επιμειξία. Η δική μας πολιτική θέση είναι η επικράτηση της Ελληνικότητας στην πολιτική διοίκηση, τον νέο πολιτισμό που θα ανατείλει στα χνάρια των προηγούμενων ένδοξων πολιτισμών, στην ανόθευτη Ελληνική Φυλή. Οι καθαρές λύσεις δίνονται από καθαρές συνειδήσεις που νοιάζονται αληθινά τα δικά τους γεννήματα και αισθάνονται βαθιά μέσα τους την Τιμή και την Εντολή να σμιλέψουν, να φυλάξουν και να τρανώσουν την Ελληνική Γη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

14 comments :

Anonymous said...

"Ελληνικό Έθνος σημαίνει καθαρότης κι όχι επιμειξία"

ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ).ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΔΛΔ).ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ ΚΛΠ.ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ.

''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

Anonymous said...

ΔΛΔ ΡΕ "ΤΗΛΕΜΑΧΕ", ΠΑΛΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
ΚΟΥΡΗΤΗ, ΩΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, "ΧΩΡΙΟ" ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ!

ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Anonymous said...

Αγαπητέ
ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ να βλέπεις αυτά που σε ενώνουν και όχι αυτά που σε χωρίζουν με τον άλλο.Αλλιώς χωριό ΔΕΝ θα κάνει κανείς.Για αρχή βρίσκουμε τα ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ.Μετά βλέπουμε....και όταν θα μπούμε για τα καλά στον χορό θα "χορέψουμε"...και μάλιστα πολεμικό χορό ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

Anonymous said...

ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.1).ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΙΔΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΛΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΑΤΑ 2).ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝ!ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΕΙ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝΕ.ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΒΕΛΑΣΒΙΛΙ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ, ΟΧΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΕΤΣΙ (ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ); ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ;ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΛΔ.

''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ(ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ), ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2004.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ(ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ "ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ" ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΠΥΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΣ), ΔΛΔ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ(ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ)ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ)ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ, ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ,ΔΑΝΕΔΕΣ, ΦΙΛΑΝΔΕΣ, ΓΑΛΛΙΔΕΣ, ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ, ΚΑΤΙ ΔΛΔ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ(ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ)ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, Η Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ"(ΑΡΑ ΠΙΟ ΧΤΥΠΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ)ΛΑΟΥΣ;

ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

ΥΓ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ(ΔΛΔ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ)ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΚΑΤΑ 99,9% ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Anonymous said...

ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΓΤ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ;ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ;ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ;;;ΟΧΙ!!!ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ/Α,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΙΤΑΛΟΣ,ΕΣΚΙΜΩΟΣ,ΑΒΟΡΙΓΙΝΑΣ,ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΓΜΤ,ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΙΔΕΣ;;;ΤΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2004 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΜΑΡΩΝΑ;ΓΤ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ;;;ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΡΕΙΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΓΤ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΩ.ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.ΜΙΑ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΜΕ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.

''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

Anonymous said...

1) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ-ΑΡΙΑ ΕΘΝΗ; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ. ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ('Η ΜΕΤΡΙΑ 'Η ΜΙΚΡΗ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ('Η ΑΛΛΟΙΩΣ, ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ), ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
2) ΠΟΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ; ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.
3) ΠΟΙΑ ΕΘΝΗ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΑΘΜΙΔΑ; ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ. ΕΔΩ "ΣΠΑΕΙ" Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΓΓΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΘΑ ΔΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΑΡΙΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΥΠΟΥ SCHWARZNEGER. ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΣ "ΑΡΧΑΙΟΡΩΜΑΙΟΥΣ" ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ" ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ BUZUKISTAN).
4) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ; ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ, Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΙ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ). ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΡΙΟΙ-ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΓΑΛΛΟΙ, ΙΣΠΑΝΟΙ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ, ΙΡΛΑΝΔΟΙ, ΣΚΟΤΟΙ, ΟΥΑΛΟΙ, ΕΛΒΕΤΟΙ, ΒΑΛΛΟΝΟΙ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΣΛΟΒΕΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΤΣΕΧΟΙ, ΣΛΟΒΑΚΟΙ, ΣΕΡΒΟΙ, ΒΟΣΝΙΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΜΟΛΔΑΒΟΙ, ΠΟΛΩΝΟΙ, ΛΕΤΟΝΟΙ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΙ, ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ.
5) ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΟΙ-ΠΕΛΑΣΓΟΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΔΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ-ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ "ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ" ΚΡΑΤΗ (ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ). ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, Ο,ΤΙ ΔΗΛΑ ΔΗ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ.

Anonymous said...

6)ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; Η ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟ ΕΘΝΟΣ). ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Ο ΠΙΟ ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΟΥΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΙΑΣ-ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΑΥΣΤΡΑΛΟΕΙΔΕΙΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΠΛΑΤΥΡΡΙΝΙΑ, ΚΕΚΛΙΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ-ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΘΑ ΒΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (ΜΕΞΙΚΟ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΧΙΛΗ). ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΑ (Η.Π.Α., ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ).
7) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΓΑΤΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΕΛΛΗΝΑ 'Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ), ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΜΒΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ORCS, ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ "ΣΕΝΑΡΙΟ" ΤΟΥ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΥ "ΘΡΙΛΕΡ".
8) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΙΩΝ-ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
9) ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΧΥΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΟ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΜΩΣ: ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣΛΑΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ-ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΓΥΦΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΕΝΩ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ). Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ «ΣΚΑΓΙΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ, ΣΛΑΒΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ (ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ) ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΔΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΡΑΒΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ) ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ (ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ), ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΠΕΡΜΟΚΟΝΤΕΡ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΕΣ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

10) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ; ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΔΗΣ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΛΑΣΓΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΝΤΙΟ 'Η "ΕΛΛΗΝΑ" ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ.. Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ DNA. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ (ΛΑΤΙΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥΣ) ΘΑ ΒΡΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣΠΟΡΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Anonymous said...

11) ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ; ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΝΑ ΕΣΚΑΓΕ ΜΥΤΗ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ 'Η ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΗ 'Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΠΟΛΙ. ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ΚΤΗΝΟΣ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΗ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΥΠΑΡΞΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΗΛΑΥΝΑΝ). ΛΟΓΩ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΙΩΝΕΣ (ΑΪΝΟΥ) ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΙΑΠΩΝΕΣ, ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ, ΝΕΠΑΛΙΑΝΟΙ Κ.Λ.Π.). ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ (ΣΦΑΖΩ, ΒΙΑΖΩ, ΤΡΩΩ, ΧΕΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΦΑΖΩ) ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ Κ.Λ.Π.), ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ) ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ" ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΛΕΥΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ, ΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ. ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ) ΑΝΕΤΕΘΗ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ). Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ (ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ), ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΞΕΠΟΝΗΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ, ΓΙΑΧΒΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ) ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΣΙ: ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕΙΓΑΔΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΒΑΥΑΡΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΙΑΠΩΝΕΣ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΙ, ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΙ Κ.Λ.Π.), ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΣΧΙΖΟΕΙΔΟΥΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ 'Η ΜΑΥΡΗΣ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΔΥΟ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΣΥΝΔΡΟΜΟ "ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ" – ΙΔΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΩΝ 1920).
ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΑΞΟΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΧΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΜΦΥΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ, ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ-ΝΗΠΙΑ.

Anonymous said...

ΠΕΡΙ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΒΑΥΑΡΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ (ΒΟΡΕΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΑ). ΤΟ ΕΤΟΣ -722/721 Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΑΣΣΥΡΙΑΣ ΣΑΡΓΩΝ Β' ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΜΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΣΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΝΤΕΥΘΕΝ (ΕΚΤΟΤΕ), ΟΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ". ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΩΣ "ΨΕΥΔΟΣΑΚΕΣ" ΚΑΙ "ΨΕΥΔΟΣΚΥΘΕΣ" ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ KATA KYMATA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΣΑΞΟΝΕΣ" (ΕΚ ΤΟΥ "ΣΑΚΕΣ"). Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΓΓΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗ ΘΕΩΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΑΞΟΝΙΑΣ-ANHALT, ΤΟΥ SCHLESWIG-HOLSTEIN KAI ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ NORDRHEIN-WESTFALEN. ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΔΑΝΟΙ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΒΕΛΓΩΝ (ΦΛΑΜΑΝΔΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ (ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΥΛΟ). ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α., ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΕΝΕΚΑ). ΟΜΟΙΩΣ, ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ (BAYAR) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ "ΑΒΑΡΟΙ". Η ΒΑΥΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ. ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΜΟΝΑΧΟ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΥ. Ο ΟΡΟΣ "BAYAR" (ΒΑΥΑΡΟΣ-ΑΒΑΡΟΣ) ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ: π.χ MAHMUT CELAL BAYARΟ ΝΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, MURAD BAYAR.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ Α' ΤΟΥΡΚΙΚΗ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΕΔΕΧΘΗ Η Β' ΤΟΥΡΚΙΚΗ-ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΒΑΥΑΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑΣ (ARMANSBERG) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΒΑΥΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥ OTTO VON WITTELSBACH (ΟΘΩΝ).

Ο ΟΡΟΣ "ΤΟΥΡΚΟΙ", ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΑ ΟΡΗ ΑΛΤΑΫ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ). ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ -1328 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΩΝ "TU-KIU". ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ" (GOKTURKS), ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ME TO ONOMA "TUJUE". ΟΙ "ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ XINJIANG. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΪΓΚΟΥΡ 'Η ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΧΑΝ (5ος ΑΙΩΝΑΣ). ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΒΑΡΟΙ-ΒΑΥΑΡΟΙ, ΟΙ ΚΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΥΑΡΟΙ (MAYAR).

ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ (ΙΔΕ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΠΟΛI "TURKU"), ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ, ΟΙ ΕΣΘΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΚΟΙ (ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ "EUSKO TARAK", ΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ).

Anonymous said...

– ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΓΥΙΕ ΜΟΥ.

– ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΗΜΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΥΙΕ ΜΟΥ.

– ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΥΙΕ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ) ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΕΡΗΜΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΘΗ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΣΛΑΒΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ (ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ), ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ. ΑΥΤΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΑΜΟΡΦΟΙ ΠΟΛΤΟΙ ΑΝΘΡΑΚΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΓΥΙΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΜΕΝΟΣ.

Anonymous said...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΩ.

''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

Anonymous said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 18/8/12 18:15, WOW!!!!!!!!!
ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΑΜΟΛΥΣΑΝ Η ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΤΕ,ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ!
ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ" ΣΑΣ ΤΟΝ ΡΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΑΘΕΩΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΩΣ!
"ΩΩΩΩΩΩ ΔΙΑ, ΩΩΩΩΩΩ ΑΦΡΟΔΙΤΑ"!

ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Anonymous said...

ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ;ΕΓΩ ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΛΕΥΚΟΣ(ΓΑΜΠΡΟΣ Η ΝΥΦΗ) ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ"!ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΜΨΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ!

ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.