16/08/2012

Τούρκοι απείλησαν να ανοίξουν πυρ κατά των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων προκειμένου να μην εμποδίσουν την "απόβαση" δεκάδων λαθροεισερχόντων αλλοδαπών !

Παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου χθες το βράδυ. Ομάδα Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχείρησε να εμποδίσει την "απόβαση" δεκάδων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας στοχοποιήθηκε από τούρκους καταδρομείς. Χθες το βράδυ ομάδα Ελλήνων αστυνομικών εντόπισε βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες και προσπάθησε να εμποδίσει την αποβίβασή τους. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε περίπολος του τουρκικού στρατού στην απέναντι όχθη. Οι τούρκοι όπλισαν τα αυτόματα τυφέκια τους και τα έστρεψαν κατά των Ελλήνων, οι οποίοι φέρουν μόνο πιστόλια των 9mm, είναι δηλαδή άοπλοι στην κυριολεξία. Τελικά οι συνοριοφύλακες δεν αντέδρασαν και οι λαθρομετανάστες πέρασαν κανονικότατα στο ελληνικό έδαφος, όπου και τους παρέλαβε εν συνεχεία η Frontex για τα περαιτέρω.

Το παραπάνω γεγονός αποδεικνύει τη δειλία και την ανυπαρξία της ελλαδικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορά μας, αλλά και τον εμπαιγμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής ένωσης. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει κλεισμένο τον Στρατό εντός των στρατοπέδων, οι τούρκοι έχουν μεταφέρει στον Έβρο ειδικές μονάδες τους για να περιπολούν τη νύχτα κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού. Η Χρυσή Αυγή θα φέρει αύριο κιόλας αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα στη βουλή και θα απαιτήσει εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Τα ελληνικά σύνορα δεν είναι σουρωτήρι και οι Έλληνες αστυνομικοί δεν μπορούν να στέλνονται άοπλοι ενάντια σε πάνοπλους τούρκους στρατιωτικούς. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektakto-gegonos-apeiloun-me-thermo-epeisodio-ston-ebro-oi-tourkoi

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Το συμβάν στον Έβρο είναι 100% πραγματικό και για του λόγου το αληθές θα αναφέρουμε τους αριθμούς των εμπλεκομένων. Η ελληνική περίπολος αποτελούμενη από 7 συνοριοφύλακες αντελήφθη σε διάστημα μισής ώρας 2 βάρκες με 17 συνολικά λαθρομετανάστες (11 στην πρώτη και 6 στη δεύτερη) Σύριους στην πλειοψηφία τους. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες άρχισαν να φωνάζουν στους λαθρομετανάστες να αποχωρήσουν, ενώ σε ενίσχυση κλήθηκαν άλλοι 2 συνοριοφύλακες. Το επεισόδιο αντελήφθη τουρκική περίπολος από την απέναντι όχθη, η οποία φώτισε με φακούς την ελληνική πλευρά και αμέσως μετά οι τούρκοι στρατιωτικοί όπλισαν τα ατομικά τους τυφέκια. Σε όσους έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό είναι γνώριμος ο ήχος που κάνει το κλείστρο του G3 όταν οπλίζει. Τελικά οι Έλληνες συνοριοφύλακες, οι οποίοι ήταν στην ουσία άοπλοι, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, δεχόμενοι την αποβίβαση όλων των λαθρομεταναστών.

Να γνωρίζουν οι αρμόδιοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ ότι η απόκρυψη ενός μείζονος εθνικού προβλήματος δεν οδηγεί σε λύση, αλλά σε περαιτέρω διόγκωσή του. Αύριο θα κατατεθεί σχετική επίκαιρη ερώτηση από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
jimmy hidden

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή του αναφέρει: “Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δημοσίευμα για «παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου χθες το βράδυ» μεταξύ Ελλήνων συνοριοφυλάκων και Τούρκων καταδρομέων, το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή»

1 comment :

  1. Anonymous16/8/12 20:38

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ "ΠΝΙΓΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΚΑΝΑΛΛΑ!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;
    "ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ..."!

    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete