07/10/2011

Ερώτηση Αυστριακού ευρωβουλευτή για M1A1 Abrams!

ImageΤο γερμανικό λόμπι που εναντιώνεται στην αποδοχή των 400 δωρεάν αμερικανικών αρμάτων Μ1Α1 Abrams ξανακτύπησε, αυτή την φορά σε ευρωπαΪκό επίπεδο,, χρησιμοποιώντας τα "ξαδέλφια" τους Αυστριακούς. Έτσι ο ευρωβουλευτής του ακροδεξιού και εθνικιστικού Κόμματος των «Ελευθέρων», του μεγαλύτερου κόμματος της αυστριακής αντιπολίτευσης, Αντρέας Μέλτσερ ζήτησε από την αυστριακή κυβέρνηση «την αποσαφήνιση για το εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η Ελλάδα προτίθεται να αγοράσει πολλές εκατοντάδες αμερικανικά άρματα μάχης τύπου M1A1 Abrams»!

Σιγά μην του δώσουμε κι εξηγήσειις! Όπως τονίζει ο Ευρωβουλευτής, "είναι απαράδεκτο αν τα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ των Αυστριακών φορολογούμενων τα οποία ρέουν στην Αθήνα, δαπανώνται εκεί για πανάκριβες αγορές όπλων. Να σημειωθεί ότι παρόμοια σχόλια εμφανίστηκαν και σε φιλανδικό μπλογκ για τα θέματα άμυνας"… Εκεί μας έφτασε η κυβέρνηση: Να πρέπει να δίνουμε εξηγήσεις σε κάθε τυχάρπαστο ευρωβουλευτή είτε ακροαριστερό όπως εκείνος ο Ντάνιελ Κον Μπετίτ είτε ακροδεξιό όπως ετούτος για ντο αν θα μεριμνήσουμε για την ασφάλεια της χώρας μας. Το ότι τα άρματα είναι δωρεάν δεν το έχει μάθει ο καραγκιόζης ακόμα; Που αν δεν υπήρχε Ελλάδα, πάλιστα τις πύλες της Βιέννης θα είχαν φτάσει οι Τούρκοι...

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΔΕΙΤΕ: ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

No comments :

Post a Comment