08/08/2011

ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΙ: «Οι Έλληνες ξεκίνησαν πρώτοι την Αρχαιοποίηση»

Ξαναχτύπησε ο γνωστός φανατικός μακεδονιστής των Σκοπίων Μίλαν Αντζιέφσκι. Σε συνέντευξή του στο σκοπιανό Κανάλ 5 δήλωσε ότι οι Έλληνες καπηλεύτηκαν την αρχαία ιστορία με την υποστήριξη, μάλιστα, των Ευρωπαίων και την έκαναν δική τους. «Έκαναν δικά τους τα έργα της Οδύσσειας και της Ιλιάδας και τους μύθους που αναφέρονται σε αυτά τους ιδιοποιήθηκαν. Άλλοι είναι οι Σλάβοι που ήρθαν τον 7ο αιώνα και άλλοι οι σημερινοί «Μακεδόνες», εμείς, που καταγόμαστε από τους αρχαίους Μακεδόνες. 
 
Κακώς, μάλιστα, λέγεται η αρχαία περίοδος ‘ελληνιστική’ ενώ θα έπρεπε να λέγεται ‘μακεδονική’ γιατί έγινε γνωστός ο μακεδονικός πολιτισμός και όχι ο ελληνικός». Και άλλα τέτοια ωραία λέει στην συνέντευξή του στο σκοπιανό κανάλι μιλώντας στη ‘γλώσσα των Μακεδόνων’, στα σλαβικά, δηλαδή, όπως μιλούσαν οι …αρχαίοι Μακεδόνες, 1000 χρόνια πριν έρθουν οι Σλάβοι στα Βαλκάνια. Ο αναφερόμενος ανήκει στη ..διανόηση των Σκοπίων. Είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος. Τέτοιους βάζουν στα κανάλια και παραμυθιάζουν τον ανίδεο κόσμο της γειτονικής χώρας. Δυστυχώς.
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ
Η … «μακεδονική φάλαγγα» θα πλαισιώσει τον Αλέξανδρο
Η γελοιότητα δεν γνωρίζει όρια!!!

No comments :

Post a Comment