01/08/2011

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ !

ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΣΚΑΓΕ ΜΥΤΗ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ 'Η ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΗ 'Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΠΟΛΙ. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ΚΤΗΝΟΣ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΗ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΥΠΑΡΞΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΗΛΑΥΝΑΝ). ΛΟΓΩ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΙΩΝΕΣ (ΑΪΝΟΥ) ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΙΑΠΩΝΕΣ, ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ, ΝΕΠΑΛΙΑΝΟΙ Κ.Λ.Π.). ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ (ΣΦΑΖΩ, ΒΙΑΖΩ, ΤΡΩΩ, ΧΕΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΦΑΖΩ) ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΟΥΓΓΡΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ Κ.Λ.Π.), ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ) ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ" ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΛΕΥΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ, ΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ.

ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ) ΑΝΕΤΕΘΗ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ).

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ (ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ), ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΞΕΠΟΝΗΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ, ΓΙΑΧΒΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ) ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

ΣΚΕΨΟΥ...

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΙΗΣΟΥΣ" ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ «ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ» ΚΑΙ «ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ»

ΕΑΝ Η ΦΥΣΙ ΔΕΝ ΗΤΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ", ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ("ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΨΥΧΡΟΤΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΤΗΣ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΣ, ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΚΑΛΛΟΣ, ΛΟΓΙΚΗ, ΕΡΕΥΝΑ, ΣΑΤΥΡΑ, ΕΥΚΑΡΔΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ.

http://charon.e-e-e.gr/

No comments :

Post a Comment