10/05/2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ . Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Όπως μας πληροφόρησε πριν από λίγο καλός φίλος που βρίσκεται στο σημείο, έχουν αρχίσει κάποια επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και 6 διμοιριών των ΜΑΤ κοντά στο σημείο που έχει σφαχτεί ο 44χρόνος από αδίστακτους λαθρομετανάστες κακοποιούς.Επί της Πατησίων υπάρχει κτίριο στο οποίο έχουν κάνει κατάληψη αναρχικοί και όπως διαδόθηκε εκεί μέσα κρύβονται και κάποιοι ύποπτοι λαθρομετανάστες ...Τα ΜΑΤ έχουν ρίξει κρότου λάμψης και χημικά.Και έχουν σχηματίσει ανθρώπινο τοίχος έξω από το κτίριο για να προστατεύουν την κατάληψη...!!!

Πριν από λίγο και την ώρα που η αστυνομία έκανε φύλαξη στο κτίριο των καταληψιών επί της οδού Πατησίων, μερικές εκατοντάδες Έλληνες (εξαγριωμένοι κάτοικοι) έκαναν κατάληψη στην πλατεία Βικτωρίας διώχνοντας όλους τους λαθρομετανάστες που ήταν έκει.Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάτοικοι σε όλα τα σημεία της περιοχής που είναι γκέτο αλλοδαπών, από τον Αγιο Παντελεήμονα μέχρι την Πατησίων. Oλος ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους. Η νύχτα θα είναι μεγάλη.

Τα πράγματα αλλάζουν ακόμα και στα ΜΜΕ,πριν από λίγο ο Πρετεντέρης στο δελτίο του Μέγκα είπε πως η λαθρομετανάστευση δεν είναι δικαίωμα. Δεν μπορεί να πηγαίνει ο καθένας όπου του γουστάρει. Πρέπει να ακολουθεί κάποιες διαδικασίες. Τo βίντεο είναι από το newsit, αλλά αυτά που γράφουν στο ρεπορτάζ είναι φούμαρα. Επεισόδια έγιναν αλλά αναρχικοί δεν ήταν. Κι αν ήταν πέρασαν απαρατήρητοι. Όπως και ότι οι λαθρομετανάστες οργανώνονται μετά από το "πεσιμο" που τους έκαναν οι "ακροδεξιοί(sic)κάτοικοι. Aυτό κι άν είναι μεγάλη μπούρδα. Η αστυνομία πήγε και συνέλαβε τους παράνομους της πλατείας για να μην οξυνθούν κι άλλο τα πνεύματα.Οι κάτοικοι το μόνο που έκαναν ήταν να πάνε και να κάνουν κατάληψη της πλατείας.

No comments :

Post a Comment