10/05/2011

Τώρα έχουμε και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας λαθρομεταναστών...

http://www.newsit.gr/files/Image/09-05-2011/resized/XAOS10_473_355.jpg
Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν περίπου 50 λαθρομετανάστες αγνώστου (προέλευσης) καθοδηγούμενοι από τους επαγγελματίες "αλληλέγγυους" στη συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με τη Μεσογείων. Εκεί δήθεν συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης (που δεν τους έχει διώξει ακόμα). Παρά την αποχώρησή τους από το οδόστρωμα και λόγω της ώρας, Μεσογείων και Κατεχάκη θύμιζε για αρκετή ώρα ένα απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα νεύρα τους. Οι οποίοι κακώς δεν κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα να "βάλουν ένα χεράκι"...να ανοίξει ο δρόμος.

Οι λαθρομετανάστες κρατώντας τα πανό που τους έδωσαν οι "επαγγελματίες αλληλέγγυοι" βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Κατεχάκη στο Μετρό,όπου δεν τους έδινε κανένας σημασία. Για αυτό μετά αποφάσισαν να κατέβουν στο δρόμο μπας και κλείσουν την κυκλοφορία στην Κατεχάκη. Η αστυνομία έκανε τον παρατηρητή και έτσι οι λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο και επικράτησε πανδαιμόνιο. Η διαμαρτυρία τους κράτησε περίπου μία ώρα όμως η αστυνομία ήταν εκεί.Και τους αγριοκοίταζε.Αργότερα όταν βαρέθηκαν και άκουσαν και τα μπινελίκια από τους οδηγούς άνοιξαν το δρόμο και εν συνεχεία αποφάσισαν να μεταβούν στο υπουργείο Εσωτερικών να κλείσουν και εκεί τον δρόμο και να επιδώσουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας που τους είχαν ετοιμάσει από πριν οι αλληλέγγυοι φίλοι τους.

Βέβαια εδώ μπορούν να κάνουν και ψήφισμα διαμαρτυρίας και να τα βάλουν με την αστυνομία και να πολεμήσουν για τα δικαιώματα τους. Στη @$#@$% την χώρα τους,γιατί δεν τα κάνανε όλα αυτά για να πάρουν αυτά που ζητάνε; Και αφού είναι τόσο "επαναστάτες" και θέλουν να πολεμήσουν για το δικαίωμα στη ζωή, την ώρα που στις χώρες τους κάποιοι έχουν ξεσηκωθεί και αντιστέκονται κατά της εκάστοτε εξουσίας για τον ίδιο λόγο,αυτοί γιατί στρογγυλοκάθονται εδώ και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα πάρουν χαρτιά για να πάνε τελικά στην ιμπεριαλιστική μαμά Αμερική ή στη κακιά Αγγλία ;;; Είναι κάποια ερωτήματα που θα μείνουν δυστυχώς αιώνια αναπάντητα.

Υ.Γ Την είδηση την είδα στο newsit,αλλά είπα να τις βάλω μερικά σχόλια δικά μου,που αυτοί δεν τολμάνε να κάνουν γιατί κάνει τζιζζζ.. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

No comments :

Post a Comment