16/10/2010

Όποιος....«κρητικός» δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας δεν είναι ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Ξύλο έφαγαν υποκείμενα που δήλωναν «κρητικοί» στην Ν. Σμύρνη και στην Νίκαια! Δυστυχώς όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι οι οποίοι ακολουθούν εκείνους τους πρακτορίσκους όπου στήνουν σιγά- σιγά μια νέα...Θράκη στην Κρήτη. Έτσι λοιπόν μετά την μεγαλόνησο όπου δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος εκτός από ορισμένους ημιμαθείς, άρχισαν να κάνουν την προπαγάνδα τους στην Αθήνα, βρίζοντας τους Έλληνες και λέγοντας ότι αυτοί είναι Κρητικοί και όχι Έλληνες, προωθώντας τις επικίνδυνες ιδέες περί αυτονόμησης της Κρήτης από την Ελλάδα!  Βρήκαν όμως τον μάστορα τους οι πρακτορίσκοι αυτοί, από Έλληνες που τους έκαναν τόπι στο ξύλο. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ιδέα της «ανεξάρτητης Κρήτης», εντός του νησιού, δεν φαίνεται ικανή προς το παρόν να πάρει μια οργανωμένη μορφή. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται και τον εφησυχασμό. Το Σκοπιανό κάπως έτσι ξεκίνησε και λίγοι έδωσαν σημασία…

Ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το σχέδιο του αμερικανοεβραίου Κίσινγκερ, μερικά σημεία του οποίου, έχουν ήδη υλοποιηθεί: Αυτονόμηση Κρήτης, Δωδεκανήσων, νήσων του Ανατολικού Αιγαίου και Δυτικής Μικράς Ασίας. Αυτονόμηση της Ανατολικής, της Δυτικής Θράκης και της Νοτίου Βουλγαρίας. Αυτονόμηση του Κουρδιστάν και ίσως του Πόντου. Διάσπαση του Ιράκ (που έχει ήδη πραγματοποιηθεί). Ειρήνευση στην περιοχή του Λιβάνου και του Γκολάν (που έχει ήδη πραγματοποιηθεί). Αποσταθεροποίηση της Συρίας μακροπρόθεσμα.

Οι Κρητικοί, που δικαίως υπερηφανευόμαστε ότι η Κρήτη αποτελεί μια από τις πιο κοφτερές και ένδοξες αιχμές στο ελληνικό δόρυ, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Είναι πολλοί εκείνοι που ορέγονται το «αβύθιστο αεροπλανοφόρο»… Ουδόλως με απασχολεί τι θέλει ο κάθε άπατρις, ανιστόρητος, παραπλανημένος, και διαβρωμένος ηθικά και πνευματικά, διψασμένος για χρήμα, υπάνθρωπος, που παίζει σκόπιμα ή άθελά του το σκοτεινό παιχνίδι ξένων συμφερόντων. Το να ξεπουλάς το ΑΙΜΑ σου για τα φράγκα είναι ο ορισμός της προδοσίας. Και αυτός που θα φτάσει να επιδιώξει ένα τέτοιο «απελευθερωτικό» αγώνα, ναι, είναι υπάνθρωπος. Μπορεί να «βοήθησε» και το σύστημα στο να εκφυλιστεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός. Υπάνθρωπος είναι αυτός που δεν θρώσκει άνω, αλλά θρώσκει στη τσέπη του και μόνο, ξεπουλώντας, κινούμενος από ταπεινά ελατήρια, ιερά και όσια.

Όποιος «κρητικός» δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας, απλά δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει Κρητικός, γιατί η Κρήτη είναι Γη Ελληνική, και αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να είναι κάποιος Κρητικός, το να είναι Έλληνας.

oex-xania

No comments :

Post a Comment