16/10/2010

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ “ΛΑΘΗ” ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή/και ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Η ΤΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ "ΜΕΣΑΙΑΣ" ΤΑΞΗΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ), ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ... ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΧΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. "ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ", ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ, ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ-ΑΓΟΡΑΣΕ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;

ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ "ΜΕΣΑΙΑ" ΤΑΞΗ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΓΗ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ "ΜΕΣΑΙΑ" ΤΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΤΗΜΩΝ.
  • Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ.
  • Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΝ ΑΠΩΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ.
  • Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ", ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ, ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ.

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΑΦΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
  • ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΗΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.
  • ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΠΑΡΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ.
Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ.
Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ". ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ "ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ" ΤΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment