21/10/2012

Ambiance déchaînée à la mosquée de Poitiers - Δήλωση της Generation Identitaire: Reconquista ((ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ) "...δεν θα γίνουμε οι Ινδιάνοι της Ευρώπης"

100 περίπου νέοι, μέλη της γενιάς Identitaire, κατέλαβαν τις εγκαταστάσεις ενός υπό ανέγερση τζαμιού. Έχουν ανέβει στην οροφή του και τραγουδούν για την ανακατάληψη της Γαλλίας. ΔΕΙΤΕ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eF3txdyA5OE

Ambiance déchaînée à la mosquée de Poitiers: Στο μπροστινό μέρος, του Μιναρέ ξετυλίξαμε ένα πανό που περιέχει μια σαφή δήλωση: ”Μετανάστευση, ανέγερση τζαμιών, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ” Με αυτή την πρώτη μεγάλη δράση, η Génération Identitaire προτίθεται να τεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ταυτότητά μας. Είναι σχεδόν 1300 χρόνια, αφ ότου ο Charles Martel σταμάτησε τους Άραβες στο Πουατιέ, μετά από μια ηρωική μάχη που έσωσε τη χώρα μας από τη μουσουλμανική εισβολή. Ήταν 25 Οκτωβρίου, του 732. Σήμερα, είμαστε στο 2012 και η επιλογή είναι πάντα η ίδια: «να ζήσουμε ελεύθεροι ή να πεθάνουμε. Η γενιά μας αρνείται να αποστρέψει το βλέμμα της αδιαφορώντας για τους ανθρώπους και την ταυτότητά της, «Ποτέ δεν θα γίνουμε οι Ινδιάνοι της Ευρώπης». Δεδομένου του σύμβολου αυτού του παρελθόντος μας, και του θάρρους των προγόνων μας, σας καλούμε να διατηρήσετε ασβέστη την μνήμη σας και να αγωνιστείτε! Δεν θέλουμε περισσότερη μετανάστευση από τις χώρες εκτός Ευρώπης ή νέες κατασκευές τζαμιών σε γαλλικό έδαφος. Από το πρώτο κύμα της αφρικανικής μετανάστευσης και την οικογενειακή επανένωση που εγκρίθηκε το 1974, ποτέ δεν ζητήθηκε η γνώμη του λαού μας, σχετικά με τους ανθρώπους τους οποίους χρειαζόμαστε ώστε να ζήσουν μαζί μας.

Η μαζική μετανάστευση έχει αλλάζει ριζικά τη χώρα μας, σύμφωνα με την τελευταία μελέτη της INSEE, το 43% των 18-50 χρονών στην Γαλλία …. είναι μετανάστες. Ένας λαός μπορεί να ανακτήσει από μια οικονομική κρίση ή πόλεμο, αλλά όχι από την αντικατάσταση του πληθυσμού του από ανθρώπους που δεν είναι Γάλλοι …. η Γαλλία θα πάψει να υπάρχει. Είναι θέμα επιβίωσης, η οποία … είναι και ο λόγος που κάθε έθνος έχει το απόλυτο δικαίωμα να επιλέξει αν θα καλωσορίσει και άλλους ξένους ή όχι … και πόσους . Δεδομένου ότι το δικαίωμα αυτό δεν έγινε δεκτό και η γενιά μας πληρώνει βαρύ τίμημα στους δρόμους …ερχόμενη σε αντιπαράθεση με ένα απειλητικό όχλο λέμε: «φτάνει πια, όχι περισσότερη οπισθοχώρηση» ! Καλούμε για τη σύσταση ενός εθνικού δημοψηφίσματος σχετικά με τη μετανάστευση και την κατασκευή των χώρων μουσουλμανικής λατρείας στη Γαλλία. Δεν θα εγκαταλείψουμε το χώρο έως ότου θα ακουστούμε και θα γίνουμε αποδεκτοί. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αγώνας μας μόλις έχει αρχίσει, καλούμε όλους τους νέους Ευρωπαίους να γίνουν κληρονόμοι της μοίρας τους και να ενταχθούν στην εμπροσθοφυλακή της αντιστεκόμενης νεολαίας. Όλη η Ευρώπη θα πρέπει να ακούσει την έκκλησή μας:

Εδώ και τώρα «Reconquista!» (ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ) 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Generation Identitaire: "A Declaration of War", from the Youth of France

No comments :

Post a Comment