16/01/2012

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ προς Ελληνική Βουλή

panmacedonianusa.jpgΤο παρακάτω Δελτίο Τύπου απεστάλη στις 13 Ιανουαρίου 2012, στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ

H Κυβέρνηση μετά την κατάργηση προ διετίας του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, συνεχίζει το προπαρασκευασμένο και συντονισμένο πρόγραμμα της εθνικής αποδόμησης της βορείου Ελλάδος, με την κατάργηση και της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης.

Σε μια εποχή που η Μακεδονία και η Θράκη επειγόντως χρειάζονται μια ισχυρή κυβερνητική υποστήριξη για την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξή τους και χρειάζεται να προστατεύσουν την ένδοξη ιστορία, τα έθιμα, και την μοναδική ελληνική τους ταυτότητα, η Ελληνική κυβέρνηση γύρισε την πλάτη της σε 3 εκατομμύρια Έλληνες. Το 2012 που οι Μακεδόνες θα γιορτάσουν την εκατονταετηρίδα της απελευθέρωσής τους θα μείνει στην ιστορία του έθνους ως το έτος που η Αθήνα «απεμπόλησε»… τον βορρά της. Αυτή θα είναι μία από τις θλιβερότερες επετείους των Μακεδόνων που θα οφείλεται στην Κυβέρνηση των Αθηνών.

Οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 3 εκατομμύρια Μακεδόνες σε όλο τον κόσμο, χαρακτηρίζουν την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης ως εθνικά απαράδεκτη και την καλούν να αναθεωρήσει αμέσως την απόφαση αυτή.

Οι Μακεδόνες: (ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ)

Επικοινωνία: Νίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου 

Τηλ: 603-742-0466 Φαξ: 603- 617-2977

No comments :

Post a Comment