02/10/2011

"Αποσύρονται συνεχώς καταθέσεις από τις τράπεζες στην Ελλάδα". ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

ImageΟι επικεφαλής των τραπεζών της Ελλάδας κρούουν των κώδωνα του κινδύνου προς την κυβέρνηση, καθώς από το Eurogroup, που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία στις 16 Σεπτεμβρίου, έως και σήμερα, οι καταθέτες αποσύρουν σταδιακά, αλλά σταθερά τις καταθέσεις τους προκαλώντας ανησυχία στο τραπεζικό σύστημα για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα ως προς το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι τράπεζες απέστειλαν στο υπουργείο Οικονομικών τα πλήρη στοιχεία με τις καταθέσεις που διέφυγαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο εξωτερικό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη λίστα του υπουργείου περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας αλλά και ιδιώτες επαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι κ.ά.). Όσον αφορά το ύψος των κεφαλαίων που έχουν αποσυρθεί από το τραπεζικό σύστημα το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσά της τάξης του 1 δισ. ευρώ. Ουσιαστικά, η δυσάρεστη τροπή των τελευταίων εβδομάδων, από την αποχώρηση της τρόικας έως σήμερα, ροκάνισε την τάση που είχε παρατηρηθεί στη συμπεριφορά των καταθετών από την 21 η Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου, όταν είχαν επιστρέψει στις ελληνικές τράπεζες κεφάλαια ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ..."ΔΙΑΦΥΓΗ";;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;;; ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΙΠΟΝ;;; ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ (ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ...

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Η..."ΔΙΑΦΥΓΗ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΧΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΗΛΙΘΙΟΙ...

No comments :

Post a Comment