31/05/2022

"Η Σουηδία και η Φινλανδία να τα βρουν με τη Ρωσία όπως θέλουν να τα βρούμε εμείς με την Τουρκία"

"Η Αθήνα δικαιούται να δίνει πανομοιότυπες απαντήσεις στη Συμμαχία με αυτές που λαμβάνει όταν θέτει το πρόβλημα των τουρκικών παραβιάσεων. Να απαντάει, δηλαδή, ότι η Σουηδία και η Φινλανδία πρέπει να τα βρουν με τη Ρωσία! Τότε πολλοί σύμμαχοι, που άλλα μας έλεγαν τις τελευταίες δεκαετίες θα υποχρεωθούν να έλθουν αντιμέτωποι με την υποκρισία τους.  Κι αν υποτεθεί ότι προβάλλεται το επιχείρημα πως Ελλάδα και Τουρκία είναι σύμμαχοι, ενώ η Ρωσία είναι αντίπαλος, η απάντηση είναι απλή. Εάν τέτοια συμπεριφορά γίνεται ανεκτή στο εσωτερικό της Συμμαχίας, με ποια νομιμοποίηση να απαιτείται η συμμόρφωση τρίτων…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.defence-point.gr/news/i-soyidia-kai-i-finlandia-na-ta-vroyn-me-ti-rosia-opos-theloyn-emeis-me-tin-toyrkia

15 comments :

  1. Το Βερολίνο «παρακολουθεί με προσοχή» τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τις σχετικές δηλώσεις και «απευθύνει έκκληση να υπάρξει συνεννόηση με διάλογο» μεταξύ των δύο πλευρών, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κριστιάνε Χόφμαν. Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και τις πρόσφατες δηλώσεις του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, η κυρία Χόφμαν παρέπεμψε σε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφεν Χεμπεστράιτ, ο οποίος είχε τονίσει ότι «η συνεργασία στο ΝΑΤΟ είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή» και είχε απευθύνει έκκληση «προς τον τούρκο πρόεδρο, αλλά και προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, να τα βρουν».
    «Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτό που είπε ο συνάδελφός μου. Και ισχύει ασφαλώς – μπορώ να το πω γενικά – ότι παρακολουθούμε με προσοχή αυτό που συμβαίνει εκεί, τις δηλώσεις που γίνονται και μπορούμε πραγματικά μόνο να απευθύνουμε έκκληση και ειδικά στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και ανάμεσα σε εταίρους της Συμμαχίας να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ τους με συνομιλίες», δήλωσε η κυρία Χόφμαν, η οποία, έπειτα από επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το σε ποιον από τους δύο ηγέτες απευθύνεται η έκκληση, περιορίστηκε να δηλώσει ότι ισχύει η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου και σε αυτήν δεν έχει κάτι να προσθέσει. «Οι λέξεις δεν χρειάζονται εξήγηση και εξακολουθούν να ισχύουν», σημείωσε.
    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των υποβρυχίων από τη Γερμανία στην Τουρκία, η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας Ανίκα ‘Αινχορν διευκρίνισε ότι δεν ανακοινώνονται λεπτομέρειες για μεμονωμένα εξοπλιστικά προγράμματα και πρόσθεσε ότι ο χρόνος έγκρισης ενός προγράμματος μπορεί να απέχει σημαντικά από τον χρόνο παράδοσής του.

    ΑΜΠΕ

    ReplyDelete
  2. Anonymous31/5/22 11:10

    https://defencereview.gr/politiki-kinisi-stin-elvetia-prospath/

    Θα χαρείς, ούτε αυτοί τα θέλουν , όπως και εσύ, αν θυμάμαι καλά

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ F-35 ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ UAV. ΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ -ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΤΟ F-35 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
      ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.

      Delete
  3. Anonymous7/6/22 17:31

    Κουρήτη, είσαι υπέρ ή κατά της Ευγονικής;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ.
      ΣΥΖΗΤΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ , ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΕΙΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ.

      Delete
    2. Anonymous8/6/22 16:56

      Ναι, γιατί ο Μητσοτάκης είπε πως... το δημογραφικό θα λυθεί με την ένταξη όλων των τριτοκοσμικών μαϊμούδων που παρασιτούν εν Ελλάδι.

      Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

      Delete
    3. ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΠΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ, ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΔΛΔ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ "ΕΥΓΟΝΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ....
      ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ.

      Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΦΡΟΝΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -ΧΩΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ (30-60) ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΓΟΝΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ 1975 , ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

      ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑ , ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ", ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ.

      ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ" ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΑΠΟ/ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΝ ΔΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ) ....

      [ΝΑ ΤΑ "ΒΡΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 100000;;;]

      ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ...

      Delete
    4. Anonymous8/6/22 18:27

      Το... έκανα κι εγώ και έλαβα την εξής απάντηση:

      Τί να κάνουμε; Θ'αναγκαστούμε να δώσουμε και κάποια νησάκια για να έχουμε την ελευθερία μας. Νομίζω πως πρέπει ν'αλλάξουμε πλανήτη πλέον.

      Delete
  4. Anonymous9/6/22 13:17

    Υπάρχουν αρκετά πράγματα που με ανησυχούν σχετικά με την εθνική μας ασφάλεια. Με ανησυχεί η ξεκάθαρη έλλειψη πολιτικής βούλησης να υπερασπιστούμε έμπρακτα την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, και όχι μόνο στα λόγια. Με ανησυχεί η γενικότερη ηθική, οικονομική και πολιτική παρακμή στην οποία βρισκόμαστε, που κάθε άλλο παρά αποτελεί εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα επιτυχώς σε μία μεγάλη εθνική πρόκληση. Με ανησυχεί το ότι ο Μητσοτάκης περιστοιχίζεται από τους ανθρώπους του ΕΛΙΑΜΕΠ οι οποίοι έχουν απόψεις που μόνο με το εθνικό συμφέρον δεν συμβαδίζουν. Με ανησυχεί το ότι δεν έχουμε καλλιεργήσει στο εσωτερικό της χώρας μας την ομοψυχία και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε έναν ύπουλο και επίμονο εχθρό όπως οι Τούρκοι. Με ανησυχεί το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να λύσουν τα σοβαρότατα και χρόνια προβλήματα οργάνωσης, δόγματος και νοοτροπίας που έχουν οι ένοπλες δυνάμεις μας. Με ανησυχεί που ακούω έγκριτους κατά τα άλλα γεωπολιτικούς αναλυτές να λένε με περισσή ευκολία ότι «τους Τούρκους τους έχουμε» σε περίπτωση που συμβεί θερμό επεισόδιο (όλες οι στρατιωτικές πανωλεθρίες στην Ιστορία είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό την υποτίμηση του αντιπάλου). Με ανησυχεί το ότι η αμυντική μας βιομηχανία πνέει τα λοίσθια και κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Με ανησυχεί το ότι έχουμε επιτρέψει στους Τούρκους να μονοπωλούν την τεχνολογία των UAV και να διαθέτουν ένα επιχειρησιακό και τακτικό πλεονέκτημα απέναντί μας που μπορεί να αποδειχθεί πολύ καθοριστικό στην έκβαση μιας μεταξύ μας σύρραξης. Και τέλος με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι η πολιτική ελίτ νοιάζεται πρώτα και κύρια για την πάρτη της και είναι πρόθυμη ακόμη και να προδώσει τη χώρα προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία (βλέπε επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών).

    https://www.capital.gr/forum/thread/7495906?page=1&messageId=7495916

    ReplyDelete
  5. Anonymous10/6/22 19:04

    ΚΟΥΡΗΤΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ (ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ). Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΩΣΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ . ΑΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ.

      [ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΦΕΛΗ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ .ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.]

      Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ. ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΠΛΟΥ ΣΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΣΕ "ΠΟΤΑΜΙΑ" ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ . Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

      Delete
  6. Anonymous11/6/22 18:27

    Δεν υπάρχει συντεταγμένη αντιμετώπιση των ζητημάτων εθνικής ασφαλείας και η εκάστοτε πολιτική ηγεσία της Ελλάδας που φυσικά αποτελείται από… πεφωτισμένους, να δίνει τα λάθος μηνύματα στο εξωτερικό. Αυτό είναι η μισή αλήθεια βέβαια, διότι δεν είναι και λίγα όσα θα μπορούσαν να καταλογιστούν στον τρόπο λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά τη σημαντική αναβάθμιση της μαχητικής τους ισχύος μετά από την υπερδεκαετή παραμέληση. Η νοοτροπία εντός κι εκτός του στρατεύματος, δυστυχώς του στερεί “μαχητική υπεραξία”, η οποία θα ήταν πολύτιμη…

    https://www.defence-point.gr/news/isos-kati-den-paei-kala-en-elladi-stin-antimetopisi-tis-krisis-vid

    https://www.youtube.com/watch?v=4ivzsiK1KV0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11/6/22 19:35

      ΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ), ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΑΝΙΦΤΟΥ.

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
  7. Anonymous12/6/22 10:52

    https://www.viadiplomacy.gr/giorgos-ayfantis-i-ellada-einai-periplanomenos-periigitis-toy-diethnoys-dikaioy-to-elliniko-politiko-systima-psachnei-proschima-na-apostratiotikopoiisei-ta-nisia/

    ReplyDelete
  8. Anonymous7/7/22 16:02

    "MI5 και FBI: «H Kίνα αποτελεί αυξανόμενη απειλή για Βρετανία και ΗΠΑ»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/mi5-kai-fbi-h-kina-apotelei-ayksanomeni-apeili-gia-vretania-kai-ipa/

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

    ReplyDelete