01/04/2022

Συμπεράσματα για/από, τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Μόσχα εδώ μία 20ετία έστελνε μηνύματα σε δυτικά ώτα σχετικά με την απειλή που συνιστά για τη ρωσική εθνική ασφάλεια η επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς. Σε γενικές γραμμές, όμως, το πολιτικό και μιντιακό σύστημα στην Ελλάδα, όπως και στις άλλες δυτικές χώρες έχει αποφύγει να δρομολογήσει μία ορθολογική συζήτηση που θα πρόσφερε εποικοδομητικά συμπεράσματα.

Πρώτον: Καλώς ήρθατε στο Ψυχρό Πόλεμου νούμερο δύο. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι Αμερικανοί θεωρούν πως ακόμα μιλούν με τον Γιέλτσιν και ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Την ίδια άποψη διατηρούν και για τη «σημαντικότητα» της Τουρκίας.

Δεύτερον: Καλώς ήρθατε στον Hybrid Warfare (Υβριδικό Πόλεμο). Είναι η πρώτη φορά που οι πληροφοριακές επιχειρήσεις λαμβάνουν τέτοια έκταση και σημαντικότητα. Οι Ουκρανοί έχουν βρει ευήκοα ώτα, ενώ οι ρωσικές αιτιάσεις έχουν εξαφανιστεί. Η απαγόρευση πρόσβασης σε ρωσικά μέσα (ενημέρωσης ή παραπληροφόρησης, ισχύει λίγο πολύ και για τις δυο πλευρές), αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση κεκτημένων δικαιωμάτων των κοινωνιών από άρχουσες ελίτ που διατηρούν για τον εαυτό τους, διόλου δημοκρατικά, το δικαίωμα να καθορίζουν το περιεχόμενο της «αποδεκτής» πληροφόρησης του κοινού. Η νοοτροπία αυτή καταπατεί βάναυσα δημοκρατικές αρχές, τις οποίες κατά τα άλλα επικαλείται η Δύση για να επιτεθεί επικοινωνιακά στη Ρωσία.

Τρίτον: Καλώς ήρθατε στο NATO νούμερο δύο. Κανονικά θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει ευρύτατα θεωρία συνομωσίας που να λέει ότι Πούτιν και Μπάιντεν τα έχουν συμφωνήσει στις πλάτες των Ευρωπαίων για να επιστρέψει το ΝΑΤΟ ως αποκλειστικός πάροχος ασφαλείας της ΕΕ!

Τέταρτον: Αυτός με το μεγαλύτερο «ραβδί» δεν νικάει πάντα! Φαίνεται –τονίζεται η λέξη, καθώς κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τον ρωσικό ορισμό της «επιτυχίας»– ότι οι Ουκρανοί κατόρθωσαν να διαγνώσουν πολύ καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους και να τα εκμεταλλευτούν στο μέγιστο βαθμό. Αυτό χρήζει εκτεταμένης ανάλυσης.
Οχυρώθηκαν στις πόλεις, χρησιμοποιώντας πλατείες, πάρκα, οικόπεδα, κ.λπ. ως χώρους ανάπτυξης του πυροβολικού τους, με τα σημεία ανεφοδιασμού να είναι σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο. Επέλεξαν να μην εμπλακούν με τους ρωσικούς τεθωρακισμένους σχηματισμούς σε ανοιχτό πεδίο, διότι θα τους εξαφάνιζαν οι Ρώσοι. Εξαναγκάζουν τους Ρώσους να χτυπήσουν εντός των πόλεων οπότε ενισχύουν την προπαγάνδα τους, μεγιστοποιώντας το επικοινωνιακό και το στρατιωτικό κόστος στον εχθρό. Και δεν αναφέρεται δημοσίως, ότι από τη στιγμή που μια πόλη επιλέγει να αντισταθεί (και δεν κηρύσσεται ανοχύρωτη) μετατρέπεται αυτόματα σε «νόμιμο στρατιωτικό στόχο». Από την άλλη οι Ρώσοι μάλλον πήγαν να επαναλάβουν τις επιχειρήσεις που είχαν διεξάγει στη Συρία (κεραυνοβόλες επιθέσεις με αλεξιπτωτιστές εναντίον κρίσιμων στόχων π.χ. αεροδρόμια). Όταν αυτή η τακτική απέτυχε, δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο «σχέδιο Β». Αυτή η διαπίστωση γίνεται, έχοντας ως δεδομένο ότι το Κίεβο αποτελεί πράγματι κύριο σκοπό.
Ο συνομιλητής μου εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με το Κίεβο. Εκτιμώ ότι το παράκτιο μέτωπο είναι αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τους Ρώσους και μάλιστα όχι μόνο ο αποκλεισμός της Ουκρανίας από τη Μαύρη θάλασσα, αλλά και η ένωση της Υπερδνειστερίας με τις υπόλοιπες υπό ρωσικό έλεγχο περιοχές. Εάν οι Ρώσοι το πετύχουν, η Υπόλοιπη Ουκρανία θα μετατραπεί σε περίκλειστη χώρα, ενώ θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις να πάμε και σε δεύτερο γύρο, ο οποίος θα αφορά την Μολδαβία. Σκέψεις δημιουργούνται για το ενδεχόμενο να υπάρχουν σημαντικοί πλουτοπαραγωγικοί πόροι, πέραν της στρατηγικής σημασίας που έχει ο έλεγχος της παράκτια ζώνης.

Πέμπτον: Η περίπτωση της Ουκρανίας είναι ταυτόσημη με αυτή του Κοσσυφοπεδίου, τηρουμένων των αναλογιών. Η σύγχρονη Ρωσία θεωρεί ως κοιτίδα και έναρξη της ιστορίας της το Κίεβο. Το ίδιο θεωρούν και οι Ουκρανοί. Το ποιος έχει τελικά δίκιο είναι μεγάλη συζήτηση. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι δυτικοί Ουκρανοί είναι περισσότερο γερμανικά παρά σλαβικά φύλα.

Έκτον: Στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπήρχαν δημοσιεύματα περί δολοφονιών και λοιπών εγκλημάτων από το περιβόητο «Τάγμα Αζόφ» (καθαρά νεοναζιστικό και επίσημα αναγνωρισμένο). Δεν νομίζω ότι θα περίμενε κάποιος από την Ρωσία να μην προέβαινε σε ενέργειες για την προστασία του ρωσικού πληθυσμού στο Ντονμπάς. Εξάλλου, η υπόθεση αυτή κλιμακώνεται σταδιακά από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2008 στο Βουκουρέστι, με εκτόξευση της έντασης το 2014 που καταλήφθηκε η Κριμαία.

Έβδομον: Ο συνομιλητής μας είπε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι η Ρωσία φοβήθηκε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα άλλαζε δραματικά το καθεστώς ασφαλείας της Ρωσίας, καθότι υπάρχουν ήδη χώρες στην περιοχή που ανήκουν στο ΝΑΤΟ. Θεωρεί πιθανότερη ερμηνεία την υψηλή συμβολική σημασία που είχε ως απώτατη «κόκκινη γραμμή». Εξάλλου, το άνοιγμα του μετώπου και η κατάληψη περιοχών επηρεάζει τη στρατηγική κατάσταση ευρύτερα.

Όγδοον: Η ΕΕ λέει ότι πρέπει να απεξαρτηθεί από το ρωσικό φυσικό αέριο για να εξαρτηθεί –προς το παρόν– από το αμερικανικό. Τελικά ο βασιλιάς (ΕΕ) «ίσως δεν είναι μόνο γυμνός, είναι και ηλίθιος».

Ένατον: Ξέρει κανείς τη διαφορά της έννοιας «δίκαιος πόλεμος» -ή όπως λέμε στο χωριό μου «jus ad bellum» με την έννοια «δίκαιο του πολέμου» (jus in bello), ή θα πρέπει ορισμένοι στρατιωτικοί εν αποστρατεία να παραδώσουν τα πτυχία τους;

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

1. Η Ελλάδα ορθώς καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την ρωσική εισβολή. Και να ήθελε να κάνει διαφορετικά δεν θα μπορούσε λόγω της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και ευρύτερα του τουρκικού επεκτατισμού.

2. Η Ελλάδα πολύ κακώς έσπευσε να στείλει οπλισμό ό,τι κι αν ήταν αυτός. Το είδος του οπλισμού που εστάλη δεν έχει μεγάλη σημασία. Πρόκειται περισσότερο για συμβολική κίνηση, η οποία, όμως, εκλαμβάνεται ως εχθρική από τη Μόσχα.

3. Η Ελλάδα κακώς πρωτοστάτησε στην καταγγελία της Ρωσίας. Έπρεπε να αφήσει τα ισχυρά δυτικά κράτη να πρωτοστατήσουν. Η Αθήνα όφειλε να τηρήσει στάση αρχών διπλωματικά, παραμένοντας στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων της. Η στάση αυτή και θα κάλυπτε τη διπλωματική υποχρέωσή της έναντι της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και θα άφηνε ανοικτό ένα κανάλι επικοινωνίας με τη Μόσχα, μεταξύ των άλλων και για την προστασία του Ελληνισμού και της Ρωσίας και της Αζοφικής.

4. Αν δεν ξέρουμε τι να κάνουμε σε καταστάσεις κρίσης, τουλάχιστον ας παρακολουθούμε και ας αναλύουμε τη στάση της Τουρκίας. Όχι απαραίτητα για να την αντιγράψουμε, αλλά για να κατανοήσουμε την πραγματικότητα. Κωλυσιέργησαν πέντε μέρες, έως ότου κλείσουν τα Στενά στα πολεμικά πλοία και οι ΗΠΑ «στάζουν μέλι» για την Άγκυρα! Νομιμοποιούν έτσι τη στάση της, αποδεικνύοντας ότι ο «επιτήδειος ουδέτερος» μπορεί να κερδίζει παίζοντας σε διπλό ταμπλό.

5. Η διεθνοπολιτικά αφελής Ελλάδα, αντί να αξιοποιήσει την ευκαιρία να εκθέσει αυτή τη συμπεριφορά παντού και να αμφισβητήσει τον τουρκικό ρόλο στο ΝΑΤΟ, στηριζόμενη στις περιώνυμες ευρωπαϊκές αρχές, όχι μόνο συζητάει, αλλά οργανώνει και κοινές επιχειρήσεις με την Τουρκία, προσφέροντας και ελληνική νομιμοποίηση σε ένα κράτος που έχει εισβάλει στις περισσότερες γειτονικές χώρες του.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.defence-point.gr/news/ta-symperasmata-gia-ton-polemo-stin-oykrania-me-ti-matia-mias-ellinorosikis-oikogeneias

34 comments :

  1. Anonymous3/4/22 13:05

    "Έφτασε στην Οδησσό της Ουκρανίας ως επικεφαλής ανθρωπιστικής αποστολής ο Νίκος Δένδιας (φώτο)"

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/eftase-stin-odisso-tis-oukranias-os-epikefalis-anthropistikis-apostolis-o-nikos-dendias-foto/
    https://twitter.com/NikosDendias/status/1510525812675649540

    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

    ΣΗΜ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ! Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙ...

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/4/22 19:41

    Κουρήτη κάποιοι εξυπνάκηδες λένε " θα έχουμε έλλειψη στα μεταλλαγμένα άλευρα και ηλιέλαια και κάτι έγινε..."

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΛΛΕΙΨΗ.

      ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΟ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΩΣΕΩΣ ΣΙΤΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΥ - ΜΑΛΑΚΟΥ) ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ 60%, ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 80%. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ, ΟΧΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΣ. ΝΑΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΞΕΒΟΛΕΜΑ" ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.

      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ΕΛΑΙΩΝ. ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΦΤΗΝΟ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ, ΥΠΟΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΙΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

      Delete
    2. Anonymous4/4/22 17:24

      https://farm-el.desigusxpro.com/posadka/ogorod/zlaki/pshenitsa/chto-takoe-myagkaya-pshenitsa-chem-ona-otlichaetsya-ot-tverdoy.html

      Delete
  3. Anonymous4/4/22 00:42

    "Μεγάλες δυνάμεις του ρωσικού Ναυτικού ανάμεσα σε Κρήτη & Ρόδο στοχοποιούν την Σούδα με cruise Kalibr"

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/naytiko/megales-dynameis-tou-rosikou-naytikou-anamesa-se-kriti-rodo-stoxopoioun-tin-souda-me-cruise-kalibr/

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΟΡΒΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ MONO ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ, Η' ΕΓΚΥΡΟΥ COVID CERTIFICATE, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ.

    CALIBR KAI CRUISE ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 € ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/4/22 16:09

    "H απάντηση του αρχιστράτηγου στην Πέμπτη Φάλαγγα. Με διαταγή Πούτιν καταστράφηκε σήμερα , μετα από 38 ημέρες το διυλιστήριο πετρελαίου «Κρέμεντσουγκ» ιδιοκτησίας του Ιουδαίου Ολιγάρχη Ιγκόρ Καλομοϊτσκι."

    "Ο Κολομόϊσκι τον τελευταίο μήνα προώθησε ενεργά την ιδέα δημιουργίας μιας «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντνεπροπετρόβσκ», η οποία θα πρέπει όμως θα έπρεπε να μείνει στο απυρόβλητο και να την παρακάμψουν οι Ρώσοι. Ο Καλομοϊτσκι απαιτούσε να μην βομβαρδίσουν την πόλη και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, και υποσχόταν να αποσύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας από το Ντονμπάς και να δώσει ένα διάδρομο για το πέρασμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εάν δοθεί εγγυήσεις ασφαλείας στον ίδιο και την εβραϊκή κοινότητα της πόλης."

    https://deltio11.blogspot.com/2022/04/h-38.html

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΕΣ Σ' ΕΜΨΥΧΟ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ (ΓΙ' ΑΥΤΗΝ) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΟ Τ' ΟΠΟΙΟ Τ' ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

    INFOteller

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/4/22 17:47

    https://www.youtube.com/watch?v=s9wQZB-gjow

    ReplyDelete
  6. Anonymous7/4/22 16:03

    Για πρώτη φορά σύσσωμη η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης: «Ντράπηκε και η ντροπή – Χειροκροτήσατε τους ναζί»

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/gia-proti-fora-syssomi-i-antipoliteysi-kata-tis-kyvernisis-ntrapike-kai-i-ntropi-xeirokrotisate-tous-nazi/

    ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΑ "ΑΡΙΟΥ" ΑΖΟΦΙΤΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η' ΓΥΦΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!

    ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΞΑΝΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/4/22 13:28

      Αυτόν τον ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ Αζοφίτη μας τον παρουσιάσαν σαν Έλληνα;
      Αυτό είναι προσβολή:

      https://perierga.gr/2012/10/%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b5%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%84%ce%b1%ce%bb/

      Τελικά αυτή η Ουκρανική παράσταση είναι καλή σε σκηνικά αλλά πολύ φτωχή σε κομπάρσους και αντικειμενικότητα!

      Delete
    2. Anonymous11/4/22 03:18

      "SS Πάντσερ Ντιβιζιόν Ταμτάκος"

      https://theflagreport.com/pantser-ntivizion-tamtakos/

      Delete
  7. Anonymous7/4/22 21:36

    Ukraine's far-right children's camp: 'I want to bring up a warrior'

    https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/paraititheite-tora-nees-friktes-eikon/
    https://www.youtube.com/watch?v=jiBXmbkwiSw

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ IsR Prepotency.
    Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ" ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙ' ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/4/22 13:03

      their Putin-loving motorcade through a local neighbourhood in Athens.
      They missed the fact that it was inhabited by the Georgian 🇬🇪 community.
      It did not go down well.

      https://twitter.com/maxfras/status/1512049802653192195

      WHY?

      τι πήγε στραβά; Τόσα επιστημονικά συνέδρια και συμπεράσματα...
      Γιατί τόσο μίσος; Είναι ο παγκόσμιος σοσιαλισμός τελικα μία ουτοπία;

      Delete
  8. Anonymous9/4/22 02:55

    "Υπ. Άμυνας Ρωσίας: ξένοι μισθοφόροι έχουν παγιδευθεί στη Μαριούπολη. Σε 8 γλώσσες ( ρώσικη, ουκρανική+ άλλες 6 κυρίως ευρωπαϊκές) γίνονται οι διαπραγματεύσεις! Λεύτερο το 98% της πόλης! Καταδρομείς από το Navy Seals (ΗΠΑ) και το SBS (Special Boat Service-British Royal Navy) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εκκενώσουν υψηλόβαθμους πράκτορες από χώρες ΝΑΤΟ και ηγέτες Azov. reseauinternational εμπλέκεται η Ελλάδα σε διαμεσολάβηση γι απομάκρυνση ΝΑΤΟικών πρακτόρων από Μαριούπολη!!"

    https://dimpenews.com/2022/04/08/%cf%85%cf%80-%ce%ac%ce%bc%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%be%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf/

    ReplyDelete
  9. Anonymous10/4/22 19:18

    Η π ρ ο φ η τ ι κ ή ομιλία του JOHN J. MEARSHEIMER καθηγητού Πολιτικής Επιστήμης του R. Wendell Harrison στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το 2015
    «Η Δύση οδηγεί τήν Ουκρανία σε σκοτεινό μονοπάτι καί τελικά η Ουκρανία θά καταστραφεί»

    https://odysseiatv.blogspot.com/2022/04/blog-post_68.html

    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

    Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ Μ' ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ (COVID) ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ", ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΑΖΟΦΙΤΩΝ!

    ReplyDelete
  10. Anonymous11/4/22 03:49

    "Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;;"

    https://dimpenews.com/2022/04/10/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-azovstal-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bc/

    ReplyDelete
  11. Anonymous11/4/22 12:55

    ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΖΗΤΕΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ.

    https://dimpenews.com/2022/04/10/%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%ae-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%ae%ce%b8-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf-%ce%bf/

    (Επειδή πολλοί βολευτήκαν με Ουκρανέζες (μέχρι και Στρατηγοί), προσέξτε τι/ποιαν βάζετε στο σπίτι σας, γιατί αυτομάτως βάζετε και προβλήματα εθνικά και γεωστρατηγικά και γίνεστε μέρος του προβλήματος!)

    ReplyDelete
  12. Anonymous12/4/22 15:56

    Biden: "Now, Vladimir Putin’s aggression have cut you, the Russian people, off from the rest of the world, and it’s taking Russia back to the 19th century."
    https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2022/03/26/remarks-by-president-biden-on-the-united-efforts-of-the-free-world-to-support-the-people-of-ukraine/

    Russia 19th century:
    https://www.el.gr/wp-content/uploads/2022/04/278060561_1905028389708000_3068553607025332062_n.jpg

    https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/o-mpainten-dinei-ston-poytin-poloni/

    ReplyDelete
  13. Anonymous14/4/22 18:29

    https://warnews247.gr/d-day-kai-gia-ton-b-poutin-to-ntonbas-vrazei-to-rosiko-stratevma-kanate-olethria-lathi-kiryxe-patriotiko-polemo-geniki-epistratefsi/

    ReplyDelete
  14. Anonymous14/4/22 22:43

    "Σοβαρή καρδιακή προσβολή που ωστόσο δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια, φέρεται ότι υπέστη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται μαρτυρία από Ρωσοϊσραηλινό επιχειρηματία."

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/i-daily-mail-epikaleitai-israilino-epixeirimatia-pou-dilonei-oti-o-s-soigkou-ypesti-kardiaki-prosvoli-apo-mi-fysika-aitia/

    ReplyDelete
  15. Anonymous15/4/22 02:30

    ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ

    https://www.el.gr/war/russia/sygklonistiko-vinteo-apo-to-el-tsetse/

    ReplyDelete
  16. Anonymous15/4/22 10:58

    https://intelnews.org/2022/04/14/01-3187/

    ReplyDelete
  17. Anonymous15/4/22 16:42

    "ΔΕΙΤΕ το Βίντεο να τρελαθείτε… Αυτός ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ έγινε πρωθυπουργός του Πακιστάν κι έχει και ΠΥΡΗΝΙΚΑ…!!!"

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%cf%84%ce%bf-%ce%92%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%91%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%bf/

    https://twitter.com/LotusBharat/status/1513434317556494341

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟΥ ΕΝΑ "LOVE PARADE", ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/4/22 12:00

      "Πόσους ομοφυλόφιλους Έλληνες πολιτικούς και δικαστές, κρατάνε οι τουρκικές, πακιστανικές και γερμανικές υπηρεσίες στο χέρι, με στοιχεία που τους τροφοδοτούν οι Πακιστανοί επιβήτορες του αγοραίου έρωτα;"

      https://theflagreport.com/poies-mystikes-ypiresies-kryvontai-piso-apo-tis-epitheseis-ston-ekdoti-tis-dimokratias-gianni-filippaki/

      Delete
    2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ (ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ) ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ κ.λ.π ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... "ΕΞΩΤΙΚΑ"), Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ) , ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ), ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ (ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ) ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ, ΣΑΠΙΛΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ , ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ-ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

      Delete
    3. Anonymous17/4/22 12:46

      "ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. "

      ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΤΙΣ ΦΡΑΜΑΚΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΟΡΔΕΣ.
      ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΩΛΟΣΥΖΗΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

      Delete
    4. Anonymous17/4/22 15:05

      https://www.bitchute.com/video/yvGsiwY6oGlV/

      Delete
  18. Anonymous17/4/22 03:19

    "Η Ουκρανία έκανε περισσότερες από 8.600 έρευνες αναγνώρισης προσώπου σε νεκρούς ή αιχμάλωτους Ρώσους τις 50 ημέρες από την έναρξη του πολέμου, χρησιμοποιώντας σαρώσεις για να βρεθούν τα προφίλ των στρατιωτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να στείλουν φωτογραφίες των πτωμάτων τους στις οικογένειές τους στην πατρίδα τους.

    Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο της για την αθέατη πλευρά του πολέμου, η Washington Post αναφέρει πως οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, σε μια φρικτή εκστρατεία για να στρέψουν τις Ρωσίδες μητέρες ενάντια στον πόλεμο."

    https://theflagreport.com/pagkosmia-anatrichila-apo-energeia-ton-oukranon-me-nekrous-kai-aichmalotous-rosous/

    ReplyDelete
  19. Anonymous18/4/22 04:35

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%9d%ce%91%ce%96%ce%97%ce%94%ce%95%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%9d%ce%a9%ce%9c%ce%91%ce%9b%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%95-%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%9e/

    ReplyDelete
  20. Anonymous18/4/22 15:52

    "Ο διευθυντής της CIA, William Burns, σε πρόσφατη δήλωσή του είπε ότι, εάν ο Πούτιν τα βρει σκούρα στην Ουκρανία και στριμωχτεί στο εσωτερικό της χώρας του, θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα. Ο κύριος Burns, είπε ακριβώς αυτό που έγραψα δημόσια, πριν από ένα μήνα και παραπάνω. Ότι δηλαδή, ο Πούτιν, έχει ενστερνιστεί το δόγμα Σαμψών, που σημαίνει ότι, εάν είναι να «πεθάνει», θα τους πάρει όλους κάτω μαζί του και μάλιστα, ότι θα χρησιμοποιήσει υποκιλοτονικά πυρηνικά όπλα.

    Είναι πολύ σημαντική η προειδοποίηση Burns προς τους διαχειριστές των εξελίξεων στην Ουκρανία, αλλά και στο Ουασινγκτόνιο ακροατήριο. Ήθελε πολύ θάρρος εκ μέρους του, να βγει δημόσια και να πει κάτι τέτοιο, την στιγμή που στην Ουάσινγκτον κυριαρχεί η αντιρωσική υστερία από τα παρτσακλά του Μπαράκ Ομπάμα.

    Επίσης, μπορούμε να εικάσουμε από τη δήλωσή του, ότι η CIA δεν έχει τον έλεγχο των καταστάσεων στην Ουκρανία. Αυτή την στιγμή λειτουργούν στο πεδίο της μάχης μισθοφόροι, πράκτορες ξένων υπηρεσιών, ιδιωτικοί εργολάβοι και εγκληματικά στοιχεία, που κάνουν εμπόριο ανθρώπων, οργάνων, όπλων και ναρκωτικών και είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι.

    Δε ξέρουμε αυτή την στιγμή ποιος από αυτούς που δρουν στην Ουκρανία, μπορεί να ανάψει την σπίθα που θα κάψει τον πλανήτη. Έχει ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια του Ζελένσκι, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι αυτό που τον έχουν προγραμματίσει να κάνει, δηλαδή να προσποιείται τον αρχηγό του κράτους του.

    Ο Μητσοτάκης, είναι μία Φιλιππινέζα της Καγκελαρίας και της διεθνούς των παιδεραστών και των ομοφυλόφιλων, ο οποίος έχει εναποθέσει την τύχη της χώρας μας στα χέρια Ουκρανών μαφιόζων, μισθοφόρων και πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών, που χειρίζονται τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Ουδείς άλλος Έλληνας πολιτικός, έχει διανοηθεί να διαπράξει τέτοιο έγκλημα κατά των συμφερόντων της ίδιας του της χώρας. Ο Τούρκος Πρόεδρος και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που κοιτάζουν μόνο το Εθνικό τους συμφέρον, έχουν χειριστεί τον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο, με σκακιστική μαεστρία. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν αυτή, δεν μας αρέσει."

    https://theflagreport.com/bravo-william-i-cia-eipe-afto-pou-fonazoume-kai-emeis-apo-tin-archi-tou-polemou/

    ReplyDelete
  21. Anonymous18/4/22 16:22

    "Ο Oleksiy Arestovych, σημερινός σύμβουλος του Zelenskiy, για τον οποίον πολλά ακούγονται και ύποπτα βίντεο κυκλοφορούν, το 2019 είπε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος είναι αντιεπαγγελματίας και ανόητος και πως μόνο καθυστερημένοι θα τον ψήφιζαν…"
    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/dexi-cheri-zelenski-gia-zelenski-eina/

    ΤΕΛΙΚΑ Η "ΠΑΡΕΑ" ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΣΗΝ ΕΕ.
    ΚΑΛΑ, ΟΙ AΖΟΦΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥTA;

    ReplyDelete
  22. Anonymous18/4/22 20:53

    "Ρεσιτάλ αξιοπιστίας από τον ΣΚΑΪ με τρακτέρ που οργώνουν τις θάλασσες! "

    https://theflagreport.com/resital-axiopistias-apo-ton-skai-me-trakter-pou-orgonoun-tis-thalasses/
    https://twitter.com/tetRadio/status/1515949274093268992

    ReplyDelete
  23. Anonymous23/4/22 00:56

    "ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!"

    https://www.youtube.com/watch?v=wCf7U7n2RQc

    ReplyDelete
  24. Anonymous23/4/22 12:47

    Γνώριζαν ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνουν στην Ουκρανία: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το 2014, τώρα είναι ΑΡΓΑ για δάκρυα

    https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/gnorizan-akrivos-ti-kanoyn-stin-oykra/

    ReplyDelete
  25. Anonymous7/5/22 01:23

    "Αγγλικό υποβρύχιο βύθισε το Moskva; "

    https://egerssi.gr/%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%cf%81%cf%8d%cf%87%ce%b9%ce%bf-%ce%b2%cf%8d%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-moskva-2/

    ReplyDelete