09/03/2022

Οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την Ουκρανία

Εφόσον οι Αμερικανοί έχουν ξεκαθαρίσει από καιρό πως δεν πρόκειται να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν την Ουκρανία και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να έλθουν για χάρη της σε στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία, αυτό σημαίνει πως θεωρούν ότι στην Ουκρανία δεν διακυβεύεται κανένα ζωτικό συμφέρον των ΗΠΑ. Αν διακυβευόταν σ' αυτή τη χώρα κάποιο ζωτικό συμφέρον των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί δεν θα δίσταζαν να εμπλακούν στον πόλεμο στο πλευρό της, ανεξαρτήτως αν ήταν μέλος του ΝΑΤΟ ή όχι. Εφόσον όμως οι Αμερικανοί παραδέχονται σαφώς ότι στην Ουκρανία δεν διακυβεύεται κανένα ζωτικό συμφέρον τους, γιατί καλλιεργούσαν επί χρόνια στους Ουκρανούς την ελπίδα ότι θα εντάσσονταν στο ΝΑΤΟ, σε σημείο μάλιστα που να τη συμπεριλάβουν στο Σύνταγμά τους; Γιατί δεν ξέκοψαν οι Αμερικανοί στους Ουκρανούς πως δεν πρόκειται να ενταχθούν ποτέ στη Συμμαχία, και γιατί δεν έδωσαν στην Πούτιν τη σχετική γραπτή διαβεβαίωση που μετ' επιτάσεως ζητούσε; Γιατί έπρεπε να οδηγηθεί η Ουκρανία στον πόλεμο και στην καταστροφή ενώ αρκούσε μία απλή γραπτή δέσμευση των Αμερικανών για να αποφευχθεί η τραγωδία; Και εφόσον σήμερα (όπως και στα προηγούμενα 75 χρόνια) οι Αμερικανοί κρίνουν ότι στην Ουκρανία δεν διακυβεύεται κανένα ζωτικό τους συμφέρον, με ποια λογική θα εντάξουν αυτή τη χώρα στο ΝΑΤΟ κάποια στιγμή στο μέλλον και συνεπώς θα υποχρεωθούν να την υπερασπιστούν στρατιωτικά έναντι όλων των εξωτερικών εχθρών της βάσει του Άρθρου 5 του καταστατικού της Συμμαχίας; Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά είναι ότι οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την Ουκρανία, και την οδήγησαν σκόπιμα στον όλεθρο για να επιτύχουν δικούς τους στρατηγικούς στόχους.

Η μάζα δυνάμεων που χρησιμοποίησαν οι Ρώσοι στην ουκρανική εκστρατεία ήταν εξαρχής μη επαρκής για το μέγεθος του χώρου που θα επιχειρούσε και για την ισχύ του αντιπάλου που θα αντιμετώπιζε. Αν ο παλιός σοβιετικός στρατός έπρεπε να κάνει την ίδια εισβολή, θα είχε χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο άνδρες και 5.000 άρματα μάχης, θα είχε κατακλύσει την ουκρανική άμυνα και δεν θα της είχε δώσει τον χρόνο και την ευκαιρία να συνέλθει από το χτύπημα και να αντιδράσει – όλα θα είχαν τελειώσει μέσα σε τρεις εβδομάδες το πολύ. Οι Ρώσοι όμως σήμερα δεν έχουν στη διάθεσή τους τις κολοσσιαίες δυνάμεις της Σοβιετικής Ένωσης. Η εκστρατεία τους στην Ουκρανία εξελίσσεται σε δύο διαφορετικά είδη πολέμου. Στον νότο τα πηγαίνουν αρκετά καλά και κοντεύουν να αποκόψουν τους Ουκρανούς από τη θάλασσα. Οι ρωσικές μονάδες που επιχειρούν εκεί είναι συμπαγείς σχηματισμοί που έχουν εκπαιδευτεί επί χρόνια ως σύνολα, και αυτό φαίνεται στην απόδοσή τους. Αντιθέτως, στον βορρά οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην επιχείρηση κατάληψης του Κιέβου. Παρ’ ότι εκεί εντοπίζεται η κύρια προσπάθειά τους, στο μέτωπο αυτό δρουν ετερόκλητοι σχηματισμοί, προερχόμενοι κυρίως από τη Σιβηρία και τη ρωσική Άπω Ανατολή, που δεν είχαν αρκετό χρόνο να εκπαιδευτούν μαζί και να δέσουν ως σύνολα.

Λόγω της μεγάλης δυσαναλογίας ισχύος που έχουν με τον αντίπαλο, οι Ουκρανοί φαίνεται πως έχουν επιλέξει να συσπειρωθούν στις πόλεις και να επιχειρήσουν να επιβραδύνουν την προέλαση των Ρώσων με πεισματική άμυνα στους κατοικημένους τόπους όπου ο επιτιθέμενος χάνει μεγάλο μέρος της όποιας υπεροπλίας του. Το Κίεβο έχει 2,9 εκατομμύρια κατοίκους, το Χάρκοβο 1,5 εκατομμύριο, το Ντνίπρο 1,1 εκατομμύριο, η Οδησσός 1 εκατομμύριο, η Ζαπορίζια και το Λβιβ 800.000, η Μαριούπολη και η Βινίτσα 400.000, η Πολτάβα και το Τσέρνιχοφ 300.000 και το Κραματόρσκ 150.000. Άρα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο, χρονοβόρο και δαπανηρό θα είναι για τους Ρώσους να καταλάβουν αυτές τις πόλεις. Η καθυστέρηση των Ρώσων στην κατάληψη μεγάλων πόλεων οφείλεται και στο γεγονός ότι επειδή ο πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία έχει χαρακτηριστικά εμφύλιας σύρραξης (αφού διεξάγεται μεταξύ αδελφών σλαβικών λαών), οι Ρώσοι προσπαθούν να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού τις απώλειες μεταξύ των αμάχων και κάθε τόσο φροντίζουν με τοπικές καταπαύσεις του πυρός να ανοίγουν διόδους απομάκρυνσης των πολιτών από τις εμπόλεμες ζώνες στα αστικά κέντρα. Με κάθε μέρα που περνά πλησιάζει απειλητικά για τους Ρώσους η περίοδος της τήξης των πάγων στην Ουκρανία, η περίφημη «ρασπούτιτσα», που θα μεταβάλει το χώμα σε απύθμενη λάσπη και θα καταστήσει την κίνηση των οχημάτων εκτός των ασφαλτοστρωμένων οδών σχεδόν αδύνατη. Οι δύο εβδομάδες που έχασε ο Πούτιν αποφασίζοντας να περιμένει τη λήξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου πριν επιτεθεί στην Ουκρανία, μπορεί να αποδειχθούν τελικά καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία της ρωσικής εκστρατείας.

Περίπου το 80% των Ρώσων στρατιωτών που επιχειρούν στην Ουκρανία είναι στρατεύσιμοι ή έφεδροι, και όχι μόνιμοι επαγγελματίες. Όλοι οι Ρώσοι στρατιώτες που έχουν αιχμαλωτιστεί από τους Ουκρανούς και έχουν εμφανιστεί σε βίντεο, λένε πως δεν είχαν ιδέα ότι επρόκειτο να εισβάλουν σε ξένη χώρα. Τους είχαν πει οι ανώτεροί τους πως θα συμμετείχαν σε ασκήσεις στα δυτικά, και δεν ενημερώθηκαν για τους αντικειμενικούς σκοπούς της εκστρατείας ούτε όταν πέρασαν την ουκρανική μεθόριο. Για όποιον λόγο κι αν έγινε αυτό, φανερώνει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διατήρησης του ηθικού στις τάξεις του ρωσικού στρατού. Οι Ρώσοι παραδέχονται ότι μέχρι τώρα έχουν χάσει 500 νεκρούς στρατιώτες στην ουκρανική εκστρατεία, ενώ οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι έχουν σκοτώσει 11.000 Ρώσους. Οι Δυτικοί εκτιμούν ότι οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες ανέρχονται σε περίπου 6.000. Ακόμη κι αν η εκτίμηση των Δυτικών είναι εγγύτερα στην αλήθεια, αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι έχουν υποστεί μέσα σε 13 μέρες περισσότερες απώλειες από όσες υπέστησαν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν σε 20 χρόνια. Αυτά τα επίπεδα απωλειών είναι πρωτοφανή για τα 22 χρόνια που κυβερνά ο Πούτιν. Στην Τσετσενία το 2000 οι Ρώσοι είχαν χάσει 3.000 στρατιώτες, στη Γεωργία το 2008 λιγότερους από 100, στις επιχειρήσεις του Ντονμπάς το 2014-15 περίπου 200-300 στρατιώτες, και στη Συρία λιγότερους από 200 στρατιώτες σε 7 χρόνια.

Όπως ο πόλεμος των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν σημαδεύτηκε από την εμφάνιση του φορητού αμερικανικού πυραύλου εδάφους-αέρος Stinger το 1987 ο οποίος στα χέρια των μουτζαχεντίν αποδεκάτισε τα σοβιετικά ελικόπτερα, έτσι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής μέχρι τώρα στον πόλεμο της Ουκρανίας φαίνεται να είναι ο φορητός αμερικανικός αντιαρματικός πύραυλος Javelin που ζυγίζει 22,3 κιλά και μπορεί να εκτοξευτεί από τον ώμο χωρίς τη χρήση τρίποδα. Ο Javelin είναι ένα όπλο «fire and forget», δηλαδή δεν χρειάζεται καμία καθοδήγηση από τον χειριστή μετά την εκτόξευσή του. Φεύγοντας από τον σωλήνα εκτόξευσης κερδίζει απότομα ύψος, εντοπίζει τον στόχο από το υπέρυθρο ίχνος του (ο κρύος καιρός αυτή την εποχή στην Ουκρανία καθιστά ευκολότερο τον εντοπισμό των ρωσικών αρμάτων) και τον προσβάλει με εκρηκτική κεφαλή κοίλης γόμωσης στην πάνω πλευρά όπου η θωράκιση των αρμάτων είναι κατά κανόνα ασθενέστερη.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι έχουν συγκεντρώσει μέσα ή κοντά στην Ουκρανία το μεγαλύτερο μέρος των μάχιμων σχηματισμών τους, αλλά πολλοί από αυτούς δεν έχουν εμπλακεί ακόμα στη μάχη. Ένα μεγάλο επίσης μέρος των πιο αξιόμαχων ρωσικών δυνάμεων παραμένει μακριά από την εκστρατεία της Ουκρανίας – π.χ. η επίλεκτη 1η Τεθωρακισμένη Στρατιά Φρουρών εξακολουθεί να βρίσκεται στις βάσεις της γύρω από τη Μόσχα. Είναι πολύ πιθανό οι Ρώσοι να φοβούνται ενδεχόμενη κλιμάκωση του πολέμου, ίσως και με εμπλοκή και του ΝΑΤΟ, και θέλουν να έχουν διαθέσιμες τις καλύτερες δυνάμεις τους για μια τέτοια περίπτωση.

Θα περίμενε κανείς ότι έπειτα από το ευρύτατο πρόγραμμα επανεξοπλισμού και εκσυγχρονισμού του που διήρκεσε 14 χρόνια, ο ρωσικός στρατός θα είχε τουλάχιστον κρυπτογραφημένες διαβιβάσεις, αλλά ούτε αυτό συμβαίνει. Ακόμη και ιδιωτικές δυτικές εταιρείες μπορούν να υποκλέπτουν τα σήματα ασυρμάτου των Ρώσων στην Ουκρανία από τα οποία επιβεβαιώνεται ότι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα διοικητικής μέριμνας, οργάνωσης και εκπαίδευσης. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου Ρώσοι αξιωματικοί δεν γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκονται στον χάρτη, και άλλες περιπτώσεις όπου ρωσικές μονάδες ανταλλάσσουν μεταξύ τους τρόφιμα και καύσιμα επειδή δεν τις καλύπτει η επιμελητεία τους. Στη φάλαγγα μήκους δεκάδων χιλιομέτρων που έχει κολλήσει επί μέρες κοντά στο Κίεβο οι Ρώσοι έχουν σε πολλά σημεία τρία οχήματα το ένα πλάι στο άλλο και δεν έχουν αφήσει ελεύθερη τη λωρίδα του αντίθετου ρεύματος για να κινούνται προς τα πίσω βυτιοφόρα, οχήματα περισυλλογής, οχήματα του υγειονομικού και άλλα.

Αν ο Πούτιν σκοπεύει να προσαρτήσει την Ανατολική Ουκρανία μέχρι τον Δνείπερο και τη χερσαία γέφυρα που συνδέει την Κριμαία με το Ντονμπάς, τότε γιατί πραγματοποιεί καταστροφικούς βομβαρδισμούς στις ουκρανικές πόλεις και γιατί αυξάνει το κόστος της ανοικοδόμησής τους αφού αυτό θα επιβαρύνει τελικά τη Ρωσία;

Με τη στάση του «επιτήδειου ουδέτερου» που τήρησε η Τουρκία έναντι της Ρωσίας και της Ουκρανίας πέτυχε πολλαπλά οφέλη: 1) Να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πυρηνικό της πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στη Ρωσία και για το οποίο έχουν επενδυθεί 20 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου η Τουρκία όχι μόνο να αποκτήσει εναλλακτικές πηγές ενέργειας αλλά και να καταστεί στο μέλλον πυρηνική Δύναμη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 2) Να μην πληγεί καθόλου ο τουρισμός της Τουρκίας και να κερδίσει Ρώσους τουρίστες από την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 3) Να μην αντιμετωπίσει ενεργειακή ασφυξία αλλά να συνεχίσει να προμηθεύεται φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο μέσω του αγωγού Turkish Stream. 4) Να έχει την ευγνωμοσύνη του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι ο οποίος εξέφρασε δημοσίως τα θερμότερα αισθήματά του για την Τουρκία. Αντιθέτως, με την επιπόλαιη και ανεύθυνη στάση που τήρησε η Ελλάδα στην ουκρανική κρίση, απεκόμισε μόνο τεράστιες ζημιές σε όλα τα επίπεδα.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν στην Ουκρανία μέχρι να καμφθεί η βούληση της μιας από τις δύο πλευρές να συνεχίσει τον αγώνα. Η ρωσική πλευρά δεν δείχνει μέχρι τώρα κανένα σημάδι υποχώρησης. Με τα σωρευτικά αποτελέσματα που παράγουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, ο Πούτιν πιστεύει ότι θα καταφέρει να οδηγήσει τους Ουκρανούς σε συνθηκολόγηση. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσουν να μάχονται οι Ουκρανοί, χωρίς να έχουν πρακτικά καμία ελπίδα νίκης. Όσο όμως αρνούνται να συνθηκολογήσουν, τόσο χειροτερεύουν οι προοπτικές των Ρώσων. Αν η Ουκρανία υποταχθεί στρατιωτικά αλλά δεν συνθηκολογήσει, θα παραμείνει μία ανοικτή πληγή για την Ευρώπη αφού το τέλος των στρατιωτικών επιχειρήσεων δεν θα σημάνει και το τέλος του πολέμου. Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι είναι αδύνατον για τους Ουκρανούς να κάνουν ανταρτοπόλεμο κατά των Ρώσων διότι δεν τους ευνοεί η μορφολογία του εδάφους της χώρας τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι και στο Ιράκ που είναι τελείως επίπεδο και με πιο ακάλυπτους χώρους από την Ουκρανία οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν τρομερό ανταρτοπόλεμο ο οποίος τους στοίχιζε κατά μέσο όρο 2 νεκρούς την ημέρα επί 6 χρόνια. Και οι Ουκρανοί είναι διπλάσιοι αριθμητικά από τους Ιρακινούς, με πολύ μεγαλύτερη τεχνογνωσία στην κατασκευή όπλων και εκρηκτικών, με υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο, και με μεγαλύτερη εδαφική έκταση. Είναι επίσης πολύ αμφίβολο αν οι Ρώσοι που εισέβαλαν με 150.000 στρατιώτες στην Ουκρανία, θα μπορούν να διαθέσουν τις δυνάμεις κατοχής που θα απαιτηθούν. Ένας χονδρικός κανόνας λέει πως μία δύναμη κατοχής σε χώρα όπου ο πληθυσμός είναι εχθρικά διακείμενος απέναντί της, θα πρέπει να έχει έναν στρατιώτη για κάθε 50 κατοίκους, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να δεσμεύσουν στην κατακτημένη Ουκρανία 900.000 στρατιώτες για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, μέγεθος εντελώς εκτός των δυνατοτήτων τους.

Το ΝΑΤΟ υπερέχει σήμερα έναντι της Ρωσίας 5:1 σε αριθμό μαχητικών αεροσκαφών και 4:1 σε συνολικό αριθμό στρατευμάτων. Ωστόσο θεωρώ εξαιρετικά παρακινδυνευμένη κίνηση τη μεταβίβαση 28 μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 από την Πολωνία στην Ουκρανία μεσούντος του πολέμου, διότι κάτι τέτοιο θα θεωρηθεί ως πολεμική εμπλοκή της Πολωνίας από τους Ρώσους και πιθανώς να υπάρξει ανεπιθύμητη κλιμάκωση που θα συμπαρασύρει το ΝΑΤΟ σε έναν πόλεμο που δεν επιθυμεί κανένας. Ο πόλεμος της Ουκρανίας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαχυθεί σε άλλες γειτονικές χώρες. Δεν πιστεύω ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στη Μολδαβία, όπως ακούγεται, διότι η χώρα αυτή ουδέποτε τον έχει προκαλέσει στο παραμικρό και δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Είναι τόσοι πολλοί οι Έλληνες απόστρατοι στρατηγοί, πτέραρχοι και ναύαρχοι που έχουν παρελάσει τις τελευταίες 13 μέρες από τις τηλεοπτικές μας οθόνες ώστε δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρχει καμία ελπίδα ότι η ελλιπής κατάρτιση και το απογοητευτικό επίπεδο επιχειρησιακής αντίληψης εκ μέρους τους αποτελούν μεμονωμένα φαινόμενα. Όπως φαίνεται, το πρόβλημα που έχουμε στον επαγγελματισμό των ανώτατων αξιωματικών μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και δυστυχώς είναι πολύ αργά πια για να διορθωθεί. Χρειάζονται πολλά χρόνια δουλειάς, ξεκινώντας από τις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων, για να μπορέσει κανείς να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να παράξει θετικό αποτέλεσμα σ’ αυτόν τον τομέα.

Stirlitz 

92 comments :

  1. Αυτός πού έγραψε αυτό το σεντονι ( ουκ εν τω πολλω τω ευ), δεν ξέρει τι του γίνεται.Οποιος έχει διαβάσει Θουκυδιδη και Κλαουζεβιτς θα καταλάβει ότι η Ρωσία ακολουθει την Τακτικη της Εξουθενωσης! Είναι Υπερδυναμη στον Αμυντικο και Οικονομικό τομέα και έχει μεγάλη πειρα από την Συρία. Εντος του Μαρτιου θα βγει νικητρια. Ο ηθοποιός κωμικός πρόεδρος Ζελενσκι άφησε τη χώρα του απαρασκευη και την κατεστρεψε όπως στη Γεωργία, Γιουγκοσλαυια, Ιρακ, Λιβυη.
    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΊΤΕ

    ReplyDelete
  2. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ ΤΑΝΚ ΜΕ... ΤΡΑΚΤΕΡ. Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ; ΕΙΔΑ ΤΑΝΞ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥΣ. ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/3/22 22:34

    Οι Ρωσοι παιζουν παγκοσμιο οικονομικο πολεμο με σκοπο να τιναξουν στον αερα τις αγορες παραγωγων, προθεσμιακων συμβολαιαων και λοιπων χρηματοικονομικων μεταβλητων. Ηδη η Τζει Πι Μοργκαν αγωνιζεται με νυχια και με δοντια να μην ανεβει το ασημι πανω απο 26 δολλαρια. Στα 27 δολα η Τζει Πι Μοργκαν εχει "ανοιγμα" 4 δις στα 28 34, στα 29 145 και στα 30...ανω του 1 τρις.
    Να μ μιλησουμε για το χρυσο που εαν ξεπερασει το 2,300 γινεται αστροσκονη ολο το Δυτικο συστημα

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΗΝ "ΦΑΡΕΤΡΑ" ΤΟΥΣ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΗΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

      ΔΛΔ ΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 2300, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ; ΕΧΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ , ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΤΠΤ.

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΕΧΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

      ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΔΟΚΙΜΩΣ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ. ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ "ΠΙΠΕΣ" ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

      Delete
    2. Anonymous10/3/22 11:17

      Κουρήτη, γι'αυτό τι έχεις να πείς

      https://hellasjournal.com/2022/03/to-aep-tis-rosias-isoute-me-tin-axia-tis-amazon-i-panischiri-ana-tis-dekaeties-eteriki-ameriki-ke-i-kirixi-tou-polemou-sti-moscha/

      Delete
    3. Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 99,9%.
      ΤΟ ΑΕΠ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ (ΠΑΡΑΓΩΓΗ + ΑΞΙΑ ΠΡΟΙΝΤΩΝ) ΤΗΣ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΑΠΟ 30-50%. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15%.
      ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

      ΑΥΤΗ Η ..."ΑΔΟΚΙΜΗ" ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. Η ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ '80 ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΓΕΙ " ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.

      ΚΑΤ, ΕΜΕ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ "ΝΟΜΙΣΜΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΑΠΕΧΟΥΝΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ. (ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΑΓΑΘΑ , ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ).

      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ , ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΔΛΔ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

      Delete
    4. Anonymous10/3/22 12:35

      ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ

      Delete
    5. Anonymous23/3/22 19:13

      https://greveniotis.gr/feed/item/8402-to-elliniko-katapistevma
      https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/02/09/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1/
      https://alcuinbramerton.blogspot.com/2012/01/greek-white-spiritual-boy-off-ledger.html

      Delete
    6. Anonymous23/3/22 19:22

      https://isxys.blogspot.com/2015/05/blog-post_52.html

      Delete
    7. Anonymous23/3/22 19:24

      https://www.phnompenhpost.com/post-weekend/inside-bizarre-world-ray-c-dam

      Delete
  4. Anonymous10/3/22 16:21

    Κουρήτη την γνώμη σου:
    https://www.ethnos.gr/opinions/article/198374/miadiapseyshyparxeosrosiakaihypokritikhdysh?fbclid=IwAR3nBTcXDbmGkP2WX97NsEc-8psvffZ_Eak1pGVwrGT8w3FbLhL-L_ihzp4

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΕΦΤΟΣΥΝΝΕΦΑΚΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ "ΠΡΟΣΔΟΚΗΣΑΝΤΩΝ".

      Delete
  5. Anonymous10/3/22 16:29

    "Με λεφτά από τις ΗΠΑ πάνε Ουκρανία!!! Ούτε ένα κανάλι παίζει την αλήθεια για την ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!"

    https://www.el.gr/war/usa/me-lefta-apo-tis-ipa-pane-oykrania-oyt/

    ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ Η' ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΒΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤOYΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ;

    ReplyDelete
  6. Anonymous10/3/22 19:37

    "Η Σλοβακία είπε όχι στο ΝΑΤΟ!!!"

    http://greeknewsondemand.com/2022/03/10/%ce%b7-%cf%83%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf/

    ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΦΑΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ. ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΖΟΦΙΤΕΣ ΝΑΖΙ).
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΥΠΑΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΦΑΤΡΙΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΡΘΟΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ.

      Delete
    2. Anonymous14/3/22 21:22

      "τ. Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ στρατηγός Μ.Φλιν: «Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/kataigistikos-o-stratigos-e-a-maikl-flin-o-poutin-anetrepse-ta-sxedia-tous-gia-ti-ntp/

      Delete
  7. Anonymous10/3/22 21:23

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    "Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι ύβρις να διαμαρτύρονται οι Έλληνες για ακρίβεια όταν πέφτουν βόμβες στην Ουκρανία»!"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/adonis-georgiadis-einai-yvris-na-diamartyrontai-oi-ellines-gia-akriveia-otan-peftoun-vomves-stin-oukrania/

    ΑΔΩΝΗ, ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ.
    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ...
    ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous11/3/22 03:01

    Ενώ ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος είναι σε εξέλιξη, ας ρίξουμε μια ματιά στη σύνθεση της ουκρανικής κυβέρνησης:

    Ο βασικός εσωτερικός κύκλος λήψης αποφάσεων του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι βασίζεται στην πραγματικότητα στον κύκλο των φίλων του όταν ήταν ηθοποιός.

    1. Ο Αρχηγός του Επιτελείου του Προεδρικού Μεγάρου, Andre Yemark, είναι κωμικός παραγωγός

    2. Ο επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης, Andre Bodin, είναι δικηγόρος στη βιομηχανία του θεάματος.

    3. Ο επικεφαλής σύμβουλος πολιτικής του προέδρου, Sergey Sheffey, είναι συγγραφέας κωμωδίας.

    4. Ο Ivan Bakanov, αντιπρόεδρος της Ουκρανικής Ανώτατης Υπηρεσίας Πληροφοριών, είναι το αφεντικό μιας εταιρείας κωμωδιών.

    5. Ο ανώτερος σύμβουλος της Ουκρανικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, Σεργκέι Σιβόκο, είναι επίσης κωμικός και συνεργάτης του Ζελένσκι στην υποκριτική.

    Αν κοιτάξεις απλώς το βιογραφικό τους, δεν μπορείς να καταλάβεις αν πρόκειται για κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία ή για το όργανο λήψης αποφάσεων μιας χώρας.

    Επειδή η Ουκρανία αναγνωρίζει τη διπλή υπηκοότητα, το 80% των ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων είναι Αμερικανοί και το 90% του πλούτου και των ανθρώπων των πλουσίων βρίσκεται στο Λονδίνο ή την Ελβετία.

    http://sxolianews.blogspot.com/2022/03/blog-post_22.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12/3/22 17:16

      "Ουκρανία: Μόνο πλήρως εμβολιασμένοι και με ψηφιακή ταυτότητα θα πάρουν βοήθημα"

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/mono-pliros-emvoliasmenoi-kai-me-psifiaki-taytotita-tha-paroun-voithima/


      ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ "ΔΥΣΗ" ΣΑΣ!

      Delete
  9. Anonymous11/3/22 10:08

    https://www.defence-point.gr/news/oi-ipa-kerdizoyn-se-polemo-poy-den-polemisan-pligi-stin-oykrania-ison-gaggraina-gia-ti-rosiki-omospondia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11/3/22 13:20

      Anonymous 9/3/22 02:32
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1646785970060#c7961905615219849816

      Delete
    2. Anonymous11/3/22 13:44

      "Ουκρανός βουλευτής ΔΙΑΛΥΕΙ τη δυτική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: «Εξουθενωμένοι οι στρατιώτες μας, υποφέρουν από ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ»"
      https://www.el.gr/war/army/oykranos-voyleytis-dialyei-ti-dytiki/

      "Έλληνας ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ είπε τι πραγματικά συμβαίνει"
      https://www.el.gr/ethnos/omogeneia/toys-epiase-ston-ypno-ellinas-mesa-apo/

      Delete
    3. Anonymous11/3/22 20:09

      Πάει ο Μητσοτάκης στην Τουρκία και ΔΕΙΤΕ τι θα συμβεί! Πλέον δεν είναι σύμπτωση – ΒΙΝΤΕΟ

      https://www.el.gr/ellada/kommata/paei-o-mitsotakis-stin-toyrkia-kai-dei/

      Delete
  10. Anonymous11/3/22 10:13

    Η Κίνα αρνείται να προμηθεύσει τις ρωσικές αερομεταφορικές εταιρείες με ανταλλακτικά αεροσκαφών μετά την ανάλογη κίνηση των Boeing και Airbus

    https://www.defence-point.gr/news/symvoliko-proeidopoiitiko-pligma-tis-kinas-sti-rosia-logo-oykranias

    ReplyDelete
  11. Anonymous11/3/22 10:26

    https://panusis.blogspot.com/2022/03/blog-post_5.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11/3/22 13:32

      ""THE END OF THE WORLD ORDER AS WE KNOW IT" says THE UKRAINIAN FOREIGN MINISTER:"
      https://www.brighteon.com/bb73f22c-83d7-4a48-9622-be81ed970afc

      Delete
  12. Anonymous11/3/22 10:29

    https://mavroskrinos.blogspot.com/2022/03/azov.html

    ReplyDelete
  13. Anonymous11/3/22 10:31

    Κασιδιάρης..

    - Οι Ρώσοι εκαναν λαθος που δεν χρησιμοποίησαν απο την αρχη το συνολο των δυναμεων τους
    - Θεωρω πιθανότερο το σενάριο της διχοτόμησης της Ουκρανίας...
    - Ο Πουτιν εριξε στη μαχη χιλιαδες Τσετσενους μουσουλμανους
    - Η Ελλαδα δεν εχει τιποτα να κερδισει απο την συμπαραταξη της με τη μια ή την αλλη πλευρα...
    - Η Τουρκια δεν ασκει πολιτικη προτεκτορατου και γι αυτό θα μαζεψει ολο τον Ρωσικο τουρισμό!
    - Η Ελλαδα χρειαζεται μια εθνοκεντρικη πολιτικη και οχι τυφλη προσκολληση σε καποιο στρατόπεδο, εκ των εμπολεμων

    https://www.youtube.com/watch?v=Tqd_U4X2xIQ

    ReplyDelete
  14. Anonymous12/3/22 03:32

    "Έχει δικαίωμα η ουκρανική Πρεσβεία να στρατολογεί «εθελοντές» μαχητές από την Ελλάδα; "
    https://thepressproject.gr/echei-dikaioma-i-oukraniki-presveia-na-stratologei-ethelontes-machites-apo-tin-ellada/

    ReplyDelete
  15. Anonymous13/3/22 14:06

    Ουκρανός εθνικιστής οπαδός του Σιωνισμού – Μαζί με το καλάσνικοφ κουβαλάει και την βιογραφία της Γκόλντα Μέιρ

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%91-%ce%9b%ce%95%ce%95%ce%99-%ce%9f%ce%9b%ce%91-%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%9f%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%b8/

    ReplyDelete
  16. Anonymous13/3/22 19:12

    Οι διεθνιστές φαίνεται πως κεφαλαιοποιούν την κρίση στην Ουκρανία για να προωθήσουν το πρόγραμμα αντικατάστασης του πληθυσμού τους, γνωστό ως Μεγάλη Αντικατάσταση (από το Μεγάλη Επανεκκίνηση).

    Μουσουλμάνοι άντρες μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου αναμειγνύονται με τη ροή Ουκρανών Χριστιανών προσφύγων, κυρίως γυναικών και παιδιών, για να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και ειδικά στις ανατολικές χώρες, οι οποίες αντιστέκονταν τόσο καιρό στα κύματα λαθραίων μεταναστών. Χιλιάδες Σύροι, Ιρακινοί ή Αφγανοί μετανάστες έχουν αναμειχθεί με τους Ουκρανούς πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν τα πολωνικά σύνορα.
    Πολλοί μουσουλμάνοι μετανάστες προσπαθούν να «παρουσιαστούν ως φοιτητές». Για παράδειγμα, ο Μοχάμεντ, ένας Αλγερινός που ήταν υποτιθέμενος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Κιέβου στην διεθνή ανάπτυξη, εξηγεί σε έναν Γάλλο δημοσιογράφο: «Δεν έχω άλλα έγγραφα για να αποδείξω ποιος είμαι. Έπρεπε να φύγω από την Ουκρανία χωρίς τίποτα». Στο δεξί του χέρι ο Αλγερινός έχει μώλωπες.

    https://www.el.gr/diethni/metanastes/megali-antikatastasi-meso-oykranias/

    ReplyDelete
  17. Anonymous14/3/22 15:30

    @ IsR Prepotency

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ "ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ" ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "...στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την Ουκρανία".
    ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ!
    ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΝΑΖΙΣΜΟ, Η΄ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΖΩΗ Μ' ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...!

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ;

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 16 ΣΕΛΙΔΕΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/3/22 17:05

      Θελεις κουβεντουλα, αλλα πασχεις και απο συνδρομο ελλειμματικης προσοχης; Εισαι σιγουρος οτι οι πηγες σου ειναι αξιοπιστες; Για ποιο μυθο μιλας; Μηπως ειναι και η Μπουμπουλινα σας μυθος; Οι Μαχητριες στο Κομπανι κι αυτες μυθος; Μηπως προβαλλεις τους ευσεβεις σου ποθους; Μηπως φασκεις και αντιφασκεις; Εσεις δε θελετε τις γυναικες πισω στην κουζινα; Και με το μωρο αγκαλια; Επιδοτουμενες απο εσας; Αποφασιστε. Μαθε οτι οι Αμαζονες ηταν παντοτε λιγες, οπως και τα εθνοπαλικαρα που γερασαν. Συντομα θα το καταλαβεις οταν εκπλαγεις, βλεποντας ποσοι απο εσας θα αναζητουν στην φυγη ειρηνικο καταφυγιο απο τον χωρο αυτο. θυμασαι πως πεσατε απο τα συννεφα με την φουστα στο σχολειο; Ετσι θα ξαναπεσετε κατω, αλλα αυτη τη φορα δε θα σηκωθειτε.


      IsR Prepotency

      Delete
    2. Anonymous15/3/22 22:14

      @ IsR Prepotency

      ΟΙ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ.
      ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΑΣ.

      ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Μ' ΑΥΤΕΣ.
      ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.

      Delete
    3. Anonymous16/3/22 01:21

      IsR
      ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΔΡΟΜΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ;
      TO ΚΟΜΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ;

      ΚΟΙΤΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΣΑΝ ΑΜΑΖΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
      ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ...

      Delete
    4. Anonymous16/3/22 10:26

      ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ (ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ):
      https://agonaskritis.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC/
      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ) ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ;

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ.
      ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ BULLYING ΑΠ' ΑΥΤΗΝ, H' ΑΠΛΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;
      ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

      ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.
      ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ) ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Μ' ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
      ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

      https://www.in.gr/2021/12/12/life/fizz/tzoulia-nova-pozarei-agkalia-ti-neogenniti-kori-tis-kai-lampei-apo-eytyxia/

      Delete
    5. Anonymous16/3/22 14:10

      https://api.time.com/wp-content/uploads/2014/02/par7801258.jpg
      https://live.staticflickr.com/65535/51902465007_afd5542939_b.jpg
      https://feeds.abplive.com/onecms/images/uploaded-images/2022/02/26/9df097c5f769dbccfed6c5c572f85be7_original.jfif?impolicy=abp_cdn&imwidth=1200&imheight=628
      https://c7.alamy.com/comp/RJ863T/january-8-2018-female-soldier-oleksandra-marshal-brushes-her-teeth-outdoors-at-the-military-headquarters-she-stays-at-the-checkpoint-at-the-headquarter-in-donetsk-region-where-she-helps-in-the-kitchen-she-has-2-children-she-is-helping-in-the-kitchen-women-are-also-fighting-the-war-in-the-east-of-ukraine-in-both-the-donetsk-and-luhansk-regions-some-of-the-fighters-are-only-22-years-old-many-of-them-are-fighting-against-russia-since-they-were-18yrscredit-image-david-tesinskyzuma-wire-RJ863T.jpg

      Delete
    6. Anonymous16/3/22 14:13

      https://www.telegraph.co.uk/world-news/2022/01/28/choice-fight-land-women-flocking-join-ukraine-army-record-numbers/

      Delete
    7. Anonymous16/3/22 19:40

      @ Anonymous 16/3/22 14:13

      Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ/ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ.

      Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ, Τ' ΟΠΛΟ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ, Η ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ, ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΙΑΣ, ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Η΄ΑΥΠΝΙΑΣ, ΦΟΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΕΥΤΗ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΨΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ Σ' ΑΝΤΡΕΣ)

      ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΕΠ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;
      Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ 1-0 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!
      ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!

      Delete
    8. Anonymous16/3/22 20:08

      @IsR Prepotency
      ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΕΧΕΙ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΧΑΡΤΙΑ, ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΕΓΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΑΟΥΣ!
      ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ Θ' ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΜΟΝΕΣ!
      https://steemit.com/crime-scene/@fyrstikken/real-crime-the-elin-krantz-case-nsfw

      Delete
    9. Anonymous21/3/22 16:38

      https://img.patriotpost.us/01FY9C2RPY9NVEMFAVRY9T65Z4.jpeg

      Delete
    10. Anonymous21/3/22 17:52

      https://hugelolcdn.com/i/817604.jpg

      Delete
    11. Anonymous21/3/22 17:58

      https://hugelolcdn.com/i/817585.jpg

      Delete
    12. Anonymous21/3/22 18:50

      https://hugelolcdn.com/i/817118.jpg

      Delete
  18. Anonymous14/3/22 15:36

    "Η αλήθεια για την Ουκρανία: Πώς οι νεοναζί του Κιέβου ανέβηκαν στην εξουσία με βοήθεια από ΗΠΑ"

    "Οι νεοναζί του Κιέβου, βασικά οι αυτοαποκαλούμενοι ΟΥΚΡΑΝΟΙ αλλά ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (η δυτική Ουκρανία ανήκε στην Πολωνία προ Β’ΠΠ) και με γερμανική νοοτροπία (η δυτική Ουκρανία ανήκε στην Αυστριακή Αυτοκρατορία των Αψβούργων για τέσσερις αιώνες), κατέλαβαν την εξουσία ανατρέποντας τη νόμιμη και εκλεγμένη κυβέρνηση Γιανουκόβιτς."

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/i-alitheia-gia-tin-oukrania-pos-oi-neonazi-tou-kievou-anevikan-stin-eksousia-me-voitheia-apo-ipa/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/3/22 12:52

      https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/ante-geia-ntokoymenta-fotia-gia-zel/

      Delete
  19. Anonymous15/3/22 05:14

    "Βίντεο που δείχνει τους, επί 8ετιας, βομβαρδισμούς ΑΜΆΧΩΝ στο Dompass κ στο Donetsk. "
    https://twitter.com/satans_bat/status/1503154278277464069

    ReplyDelete
  20. Anonymous16/3/22 12:29

    "Μαθε οτι οι Αμαζονες ηταν παντοτε λιγες"

    και οι λίγες αμαζόνες πως θα επιβάλλουν μητριαρχικη κοινωνία στα πολλά πατριαρχικά και υπεργεννητικά μουσλίμια;
    απο "θεωρία" σκίζεις, αλλά στο μέτρημα δεν είσαι καλή πάντως


    ReplyDelete
  21. Anonymous16/3/22 23:03

    "Αποκαλυπτικός ο συνταγματάρχης ε.α. του αμερικανικού Στρατού Douglas Macgregor ο οποίος αναφέρει ότι η Ρωσία πρακτικά έχει κερδίσει στην σύγκρουση στην Ουκρανία.
    Όπως αναφέρει οι ουκρανικές δυνάμεις είναι κυκλωμένες και διασκορπισμένες, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν έχει δώσει σαφείς εντολές να μην υπάρξουν ζημιές στις υποδομές και ΑΠΩΛΕΙΕΣ στον ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ και κατά συνέπεια η καθυστέρηση αυτή στην προέλαση των ρωσικών δυνάμεων έχει εκληφθεί ως αδυναμία από την Δύση, ενώ στην ουσία συμβαίνει το αντίθετο."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/amerikanos-syntagmatarxis-o-poutin-exei-kerdisei-stin-oukrania-terasties-posotites-oplon-apo-ti-dysi-sta-xeria-ton-roson/

    ΣΧΕΤΙΚΟ

    "Όσο γιατί η Ρωσία καθυστερεί στις επιχειρήσεις είναι γιατί δε θέλει να διαλύσει τη χώρα και να σκοτώσει αμάχους."
    https://isxys.blogspot.com/2022/02/blog-post_68.html?showComment=1646046668130#c5249954183528098619

    ReplyDelete
  22. Anonymous17/3/22 13:40

    "«Ξεστοκάρουν» τα εμβόλια για τον Covid-19 στους Ουκρανούς πρόσφυγες"
    https://www.pronews.gr/kosmos/ksestokaroun-ta-emvolia-gia-ton-covid-19-stous-oukranous-prosfyges/

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ

    ReplyDelete
  23. Anonymous18/3/22 04:27

    UKRAINE IS A MAJOR HUMAN / SEX / ORGAN / DRUG TRAFFICKING HUB

    http://greeknewsondemand.com/2022/03/17/ukraine-is-a-major-human-sex-organ-drug-trafficking-hub/

    ReplyDelete
  24. Anonymous18/3/22 07:58

    https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dydULQhuYPFOItNklo5mfEQNq3U8VOQdd877I2n5evEqcWPpUO-XujwvKo7qkvXo_RXxzrDLFedpFEZK3mzclr-JVmh3MV_HskHxqXhAueN_H89g4QK3bSEbMHWjZrZGOdhsBrV

    ReplyDelete
  25. Anonymous18/3/22 08:18

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/03/pov-p-v-n-on-o-e-env-iv-n-n-n.html

    ReplyDelete
  26. Anonymous18/3/22 16:37

    ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ Η' ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΣΜΟΥΣ.

    Η ΛΑΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ") ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΝΥΜΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!
    Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ" (ΑΘΕΑΤΗ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ) ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

      Delete
    2. Anonymous18/3/22 21:26

      Είναι κανείς που δεν καταλαβαίνει (νιώθει) τώρα τι εστί Κομμουνισμός και Ισότητα (στη φτώχεια);
      Η εκπαίδευση συνεχίζεται...!

      Σημ.: Ήδη κάποιοι "προοδευτικοί" Δήμαρχοι στη Δυτική Ευρώπη μιλάνε για κατασχέσεις ακινήτων για να σπιτώουν πρόσφυγες από Ουκρανία.

      Delete
  27. Anonymous18/3/22 17:48

    "Σε ένα επικό ποστ του στο διαδίκτυο, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian ειρωνεύτηκε την αντίληψη της Δύσης για την περιβόητη διεθνή κοινότητα."

    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/chartis-gyalocharto-apo-tin-kina-ayti-e/

    ReplyDelete
  28. Anonymous19/3/22 01:00

    "MΠΟΥΜ !!! Η Ουκρανία Γίνεται η Πρώτη Χώρα που Eφαρμόζει τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset)"

    https://attikanea.info/m%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC-%CE%B7-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80/

    ReplyDelete
  29. Anonymous19/3/22 02:35

    ΑΓΡΙΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ NΙΚΟΛΑΕΦ – 50 ΝΕΚΡΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ KALIBR

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%a7%ce%97-%ce%a3%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%a1%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%9d%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%93%ce%a1%ce%99%ce%9f-%ce%a3%ce%a6%ce%a5%ce%a1%ce%9f%ce%9a/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/3/22 15:23

      https://www.el.gr/war/russia/aytes-oi-skyles-toy-azof-skotonoyn-av/

      https://www.el.gr/war/army/rosoi-amachoi-chtypane-kai-propilakizo/

      https://www.el.gr/war/russia/deite-pos-kanei-enas-nazi-toy-azof-otan/

      Delete
  30. Anonymous19/3/22 18:00

    Παρακολουθω τα Δυτικά ΜΜΕ και διαπιστώνω ότι οι Ρώσοι είναι σε δύσκολη θέση.
    Δεν έχουν φαγητό, καύσιμα, εξολοθρεύονται μαζικώς φαντάρια και στρατηγοί, οι πύραυλοι τους έχουν τελειώσει και λιποτακτούν.
    Φαντάζομαι θα είναι θέμα χρόνου οι Ουκρανοί να πολιορκήσουν την Μόσχα

    ReplyDelete
  31. Anonymous20/3/22 04:56

    "ΚΤΗΝΩΔΙΑ Οι ουκρανοναζί έγδυσαν κι έδεσαν σε στύλο 2 ρωσογενείς κοπέλες όπου τις κακοποιεί ο καθένας.. ΦΩΤΟ"
    https://dimpenews.com/2022/03/19/%ce%ba%cf%84%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%ad%ce%b3%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b9-%ce%ad%ce%b4/

    @ κ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ
    Οι προιστάμενες αρχές σας, ιδρύματα και σπόνσορες, υπέρμαχοι της ισότητας, του φεμινισμού και της καταπολέμησης των διακρίσεων στέλνουν όπλα και υποστηρίζουν οικονομικά, ηθικά και πρακτικά φαλλοκράτες μισογύνηδες καθώς και τις πρακτικές τους. Έχετε κάποια εξήγηση για το αντικρουόμενο αυτό φαινόμενο;
    Θα μας ενδιέφερε η επιστημονικής σας τοποθέτηση, για ποιο λόγο δεν υπάρχει ακόμα καμμία καταδίκη!

    @ IsR Preppotency
    Θα υπάρξει κάποια λαική κινητοποίηση/αντίδραση;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/3/22 13:00

      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ ΝΑΖΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ Μ' ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.
      ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΟΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ!

      Delete
    2. Anonymous20/3/22 13:04

      εγώ βλέπω ΙΣΟΤΗΤΑ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
      δεν υπάρχουν διακρίσεις συμπεριφοράς ανάμεσα στα 2 φύλλα!

      Delete
    3. Anonymous20/3/22 20:23

      λολ... η αβολη στιγμη που η ισρ_ιμποτενσι κ η βρυξελιωτισσα δεν ξερουν ποιον να υποστηριξουν... ανεκτιμητο υλικο για μεμεδακι, φτιαγμενο απτα χερακια μου!!! αλλα οπως παντα στο τελος θα κανουν οτι τους πει το μπιγκ μπος..

      https://i.postimg.cc/Z49XykLN/Putin-Nazis-Isr.png
      https://cdn.road.cc/sites/default/files/styles/schema_org/public/putin1.jpg

      Delete
    4. Anonymous23/3/22 16:25

      "Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κλείνουν τα γυμνάσια και τα λύκεια θηλέων και στις ΗΠΑ σιωπή."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/afganistan-oi-talimpan-kleinoun-ta-gymnasia-kai-ta-lykeia-thileon/

      ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟ"ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΔΩ.
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.

      Delete
  32. Anonymous20/3/22 14:44

    Ένας ακόμα μεγιστάνας έγινε ανάδοχος τεσσάρων “μωρών” από την Ουκρανία

    Σε μια κίνηση υψηλής συμβολικής αξίας ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου άνοιξε το σπίτι του (και τις ξαπλώστρες της πισίνας του) σε 4 ορφανά από την Ουκρανία που μέσα στη δίνη του πολέμου έχασαν εν μία νυκτί τους ζαχαρομπαμπάδες (sugardaddies) τους.

    Ευτυχώς που άνοιξε η αγορά της Ουκρανίας επειδή από τότε που ‘κλεισε η φάμπρικα του Τζέφρι Επστάιν νιώθω την έλλειψη.

    Ούτως ή άλλως η περιουσία μου πάει καλά καθώς όσο γίνεται κάποιος σαματάς (Covid, πόλεμοι, λιμοί κλπ) και η παγκόσμια οικονομία κατεβαίνει τόσο εμείς οι φιλάνθρωποι ανθρωπιστές γινόμαστε πλουσιότεροι.

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%88%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%bf%cf%82/

    ReplyDelete
  33. Anonymous20/3/22 16:32

    δένουν γυμνά παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν!! Βάφουν πράσινα τα πρόσωπα τους.

    https://dimpenews.com/2022/03/20/%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%bb%ce%b9%ce%b8%ce%bf%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf/

    https://twitter.com/Youblacksoul/status/1505348844762148871

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous21/3/22 06:26

      Κρεμασμένος, ακρωτηριασμένος σε πινακίδα οδικής σήμανσης φέρει το ”Ζ” ως αντιφρονούντας. Όργιο διώξεων Ουκρανοναζί κατά αντιφρονούντων στην Ουκρανία

      https://dimpenews.com/2022/03/20/%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1/

      Delete
  34. Anonymous20/3/22 18:22

    https://edolio5.blogspot.com/2022/02/143-15.html
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/03/blog-post_20.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/3/22 11:21

      https://edolio5.blogspot.com/2021/09/to-colpo-grosso-3000000-25-500000-1-2.html

      Delete
  35. Anonymous20/3/22 19:32

    Απροσδόκητη «ΒΟΜΒΑ» από Economist: Η Δύση ΦΤΑΙΕΙ για τον πόλεμο στην Ουκρανία – ΑΝΤΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/aprosdokiti-vomva-apo-economist-i-dysi-ftai/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous21/3/22 02:44

      Δεκαετίες πίσω γύρισε η Ουκρανία! Εικόνες καταστροφής – Προωθούνται οι Ρώσοι μέσα στην Μαριούπολη

      https://www.el.gr/war/russia/dekaeties-piso-gyrise-i-oykrania-eiko/

      Delete
  36. Anonymous21/3/22 05:23

    "Απίστευτη καταγγελία από τον καθηγητή Ιωάννη Μάζη. Δέχεται απειλές για την ζωή του.
    Η μεγάλη αποκάλυψη που κάνει για τον νέο διχασμό με το Ουκρανικό ζήτημα."

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%9f%ce%9c%ce%92%ce%91-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%98%ce%91-%ce%a3%ce%a5%ce%96%ce%97%ce%a4%ce%97%ce%98%ce%95%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f%ce%a1%ce%a5%ce%a6%ce%91/

    ReplyDelete
  37. Anonymous21/3/22 17:59

    Η επιδίωξη/επιβολή "εθνικών" θέσεων και στόχων με σύμβολα και ιδεολογίες του παρελθόντος (ναζιστικά) που έχουν καταδικαστεί παγκοσμίως, είναι προδικασμένες σ' ΑΠΟΤΥΧΙΑ και οι υποστηριχτές της δεν έχουν καμμία ελπίδα ενσωμάτωσής/επιβίωσής τους στην σημερινή Νεoαριστερή, πολυφυλετική (πλην λευκών) εθνομηδενιστική ΕΕ:

    http://greeknewsondemand.com/2022/03/19/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac/

    https://twitter.com/a7DgYE3DLQQZq5i/status/1504767584775856130

    Η Ευρώπη γι' ακόμη μία φορά γίνεται πεδίο καταστροφικής αντπαράθεσης μεταξύ λευκών και στην διαμάχη μεταξύ δύο, κερδισμένος είναι ο(ι) τρίτο(ι)ς.
    Δεν είναι ένας φυλετικός/ρατσιστικός αγώνας για την καθαρότητα της Λευκής Ευρώπης όπως σε πολλά μέσα αναφέρονται και πιστεύουν Εθνικιστές και πολλοί άλλοι.
    Είναι ο πόλεμος κατά της Γερμανίας, γερμανικής ηγεμονίας/ΕΕ και βαθύ κράτους των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουυκρανίας.
    Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης θα καθορίσει και την τελική μορφή του RESET.

    Η ΡΩΣΟΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ 17 sec
    https://www.youtube.com/watch?v=92LPBRUOJWM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous21/3/22 18:00

      "«Η Ρωσία (ίσως) πρέπει να ξεκινήσει νέα στρατιωτική επιχείρηση κατά της Πολωνίας και (ίσως) πρέπει να χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί ακόμα και πυρηνικά όπλα σε αυτή την προσπάθεια να εξαλείψει την απειλή που συνιστά η χώρα αυτή ως προπύργιο του ΝΑΤΟ».

      Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η Πολωνία αποτελεί πλέον την κορυφαία απειλή για την Ρωσία.

      Και βέβαια, μην έχει κανείς αμφιβολία ότι μετά την Πολωνία θα έχει σειρά η Γερμανία, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα!

      Το 46% των ερωτηθέντων είναι απολύτως βέβαιο ότι η ρωσική κυβέρνηση πρέπει να επιτεθεί στην ΕΕ και το 40,6% θεωρεί αποδεκτή την επέκταση των εχθροπραξιών!"

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektos-elegxou-rosia-kai-kina-zestainoun-ta-pyrinika-tous-to-755-ton-roson-zitei-apo-v-poutin-pata-to/

      Delete
  38. Anonymous22/3/22 02:04

    ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ρώσων!
    https://rumble.com/vy0aqx--2014.html

    ReplyDelete
  39. Anonymous22/3/22 04:45

    Αυτό δεν θα το δείξουν τα συμβατικά ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ
    Δείτε Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία...
    https://rumble.com/vxzb9f-57074883.html

    ReplyDelete
  40. Anonymous22/3/22 12:02

    https://twitter.com/YoshiYamamo_to/status/1505667728060960774

    ReplyDelete
  41. Anonymous22/3/22 12:30

    Αγριότητες από Ουκρανούς: Δένουν ανθρώπους σε κολώνες και δέντρα για να τους «τιμωρήσουν»
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/agriotites-apo-oukranous-denoun-anthropous-se-kolones-kai-dentra-gia-na-tous-timorisoun-vinteo/

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/3/22 18:08

      https://www.youtube-nocookie.com/embed/OUcildNYqGs

      Delete
  42. Anonymous23/3/22 00:45

    ΟΙ ΝΕΝΟΝΑΖΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Γ'ΠΠ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

    ReplyDelete
  43. Anonymous23/3/22 12:00

    https://www.iefimerida.gr/ellada/telos-prostimo-100-eyro-anemboliastoys-ano-ton-60

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ.

      Delete
  44. Anonymous23/3/22 17:38

    "Ουκρανοί στρατιώτες μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες επιχειρούν να διαφύγουν από Μαριούπολη. Όπως οι τζιχαντιστές Συρίας! Ο Ζελένσκι τους έμαθε την τραβεστοποίηση που ο ίδιος χρησιμοποίησε στο star system προς εύκολη ανέλιξη…. μόνο που στο πεδίο δεν ευνοεί!!"

    https://dimpenews.com/2022/03/23/%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83/

    ReplyDelete
  45. Anonymous24/3/22 11:21

    "Θα τιμήσουν και τους ΝΕΟΝΑΖΙ;;; Με…ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και πρόσφυγες η ιστορική παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!! vid"
    https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/tha-timisoyn-kai-toys-neonazi-me-oykra/

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!
    ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ/ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΣΟΜΑΛΟΙ, ΣΥΡΙΟΙ, ΥΕΜΕΝΙΤΕΣ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΙΡΑΚΙΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.
    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΖΟΦΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous25/3/22 12:45

      "ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" είναι οι ακόλουθες:

      Ομόνοια, Πλ. Βάθη, Άλσος Ευαγγελισμού, Καποδιστρίου, Πλατεία Αμερικής, Κάνιγγος, Ιουλιανού, Χέυδεν, Ηπείρου, Αντωνιάδου, Βερανζέρου, Ιουλιανού, Δεριγνύ, Κοδριγκτώνος, Πιπίνου, Φυλής, Μηθύμνης, Λέλας Καραγιάννη, Πλ. Αμερικής, Πλ. Κολιάτσου, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Αγίου Παντελεήμονα, Πεδίον του Άρεως, Τσαμαδού, Ζαΐμη, Μεθώνης, Δερβενίων, Βαλτετσίου, Αραχώβης, Στουρνάρη και άλλες πολλές.....
      https://www.iefimerida.gr/ellada/hartis-egklimatikotitas-athina-piatses-ethnikotites-eleghoyn

      ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

      Delete
  46. Anonymous24/3/22 17:35

    https://www.youtube-nocookie.com/embed/vBAWi49Cg4Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26/3/22 23:53

      πολυ ψαγμενο ατομο ο Αρης Αριων... αξιζαν οι 4 ωρες που αφιερωσα για να τον ακουσω... δινει μια πολυ διαφορετικη εκδοχη του πολεμου στην ουκρανια απτη πλευρα των εθνικιστων.. πολυσυνθετη κ μπερδεμενη... χωρις τον καλο απτην μια κ τον κακο απτην αλλη.. αλλα με πολλες πλευρες που ενωνονται υπουλα απο ξενα κεντρα κ τους βαζουν να πολεμουν... ολα προγραμματισμενα απο πριν

      https://bleedingcool.com/comics/recent-updates/marvels-punisher-skull-now-used-for-qanon-recruitment/

      το 2011 επαιζα ενα mmog με ζομπι... ημουνα ο πιο χαρντκορ πλεηερ κ εφτιαξα κ μια clan που ημουν αρχηγος.. θυμαμαι οτι υπηρχε μια αλλη αμερικανικη ομαδα πολυ περιεργη.. ιδρυτρια της ηταν μια 40φευγα γυναικα (που εδειχνε κ φωτο)!!! ενω ολοι οι αλλοι ημασταν ανηλικοι... πολυ περιεργο!!! το συνθημα της ηταν WWG1WGA (τοτε το ειχα γκουγκλαρει, αλλα δεν το ειχα βρει πουθενα, γιανα μαθω τι σημαινει).. ειχε για σημα τον πανισερ κ χρωμα μωβ... εκεινη η ομαδα ηταν πολυ μυστικοπαθης.. πολυ ασυνηθιστη.. σαν να ειχαν φτιαξει μια μυστικη ομαδα στην πραγματικη ζωη κ συναντιοντουσαν με οπλα κ τετοια... φαστ φοργουρντ στο παρον κ τι βλεπω... ολο αυτο ναχει γινει συμβολο κ μοδα των Q..... ποσο δυσκολο ειναι να ενωσει ο οποιοσδηποτε τις τελιτσες;;; ολο αυτο ηταν στημενο απτις μυστικες υπηρεσιες.. στρατολογουσαν ανηλικους απο τοτε κ τους βαζαν στο τρυπακι της μυθολογιας, πολυ πριν τους Anon, πολυ πριν Q, πολυ πριν τον τραμπ, πριν ολα.. ετσι φτιαχνονται οι γκραουντ_ρουτς ομαδες και ενωνονται με παγκοσμια συμβολα... ετσι μπαινουν ολοι σε καλουπια κ χωριζονται ολοι σε 2 στρατοπεδα γιανα γινει πολεμος... μας παιζουν στα δαχτυλα τα πρακτορια.. πλαντ_προγραμινγκ λεγεται

      Delete
    2. Anonymous27/3/22 00:01

      https://www.youtube.com/watch?v=Qtcpr3Kg6tc

      Delete
    3. Anonymous27/3/22 16:17

      https://derkamerad.com/tag/aris-arion/

      Delete
  47. Anonymous11/5/22 13:38

    ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΣΤΡΙΠΕΡΣ.
    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!

    https://rumble.com/v14ao6x-las-vegas-.html

    ReplyDelete