07/02/2022

Ιδρύθηκε παράρτημα των "Illuminati" στην Αλβανία

Η Αλβανία έγινε επίσημα μέρος των Παγκόσμιων «Illuminati» με την ίδρυση του παραρτήματος στις 29 Ιανουαρίου, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

Με ειδικό διάταγμα της «Μεγάλης Συνέλευσης της Αδελφότητας του Φωτός» εγκρίθηκε η ίδρυση των Illuminati στην Αλβανία, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνεδρίαση σε μια πανηγυρική τελετή στο Κολλέγιο «Karl Gega», στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της περιοχής και του κόσμου. Αλβανικές προσωπικότητες, που μέχρι τώρα ήταν μέρος των παγκόσμιων Illuminati, είναι πλέον ιδρυτές και μέλη των Αλβανών Πεφωτισμένων- Illuminati. Η Στοά "Karl Gega", πραγματοποιεί το όνειρο πολλών επιφανών ανθρώπων και τίμιων πατριωτών, που κατά τη διάρκεια των δεκαετιών έχουν αγωνιστεί για να φέρουν το αληθινό φως των Illuminati στην Αλβανία. Ο Karl Gega ήταν και παραμένει ένας μεγάλος Αλβανός, ένας ιδιοφυής αρχιτέκτονας και ένας πυρσός φωτός, που μας εμπνέει στο νέο μονοπάτι του Διαφωτισμού.

Στη σύνθεση των Αλβανών ‘πεφωτισμένων’, υπάρχουν εξέχουσες προσωπικότητες που έδωσαν και συνεχίζουν να προσφέρουν την προσφορά τους σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όντας υποδειγματικοί στην εφαρμογή των νόμων της χώρας και στην καλύτερη διατήρηση των οικογενειακών αξιών, Η αποστολή της Στοάς είναι να συνεισφέρει περισσότερο στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανάπτυξη, την ευρωατλαντική ολοκλήρωση της χώρας και την περαιτέρω προβολή της εθνικής ιστορίας και πολιτισμού μας, γράφει το δημοσίευμα του Lajm.

The Hellenic Information Team

5 comments :

  1. Anonymous7/2/22 13:46

    Illuminati TV Commercial - Official

    https://www.youtube.com/watch?v=oTRY2BEhXz8

    ReplyDelete
  2. Anonymous7/2/22 22:59

    Επιτέλους,
    θ' αποχτήσουν και αυτοί Gay prides, ισότητες, λαθροέποικους, φεμινίστριες, εμβόλια, πράσινους περιορισμούς και από τις κλεμμένες Mercedes θα κυκλοφορών με ηλεκτρικά πατίνια πλέον!

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/2/22 13:16

    "ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ στους Πακιστανούς ο Μηταράκης;;; ΕΠΙΣΗΜΟ ταξίδι στο Ισλαμαμπάντ – «ΣΕΙΣΜΟ» προκαλεί η είδηση"

    https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/anoixe-ta-synora-stoys-pakistanoys-o-m/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/2/22 14:52

      Σχολιο Γιαπωνεζας τουριστριας που επισκεφτηκε την σαντορινη ανημερα χριστουγεννων για το τι αντικρυσε:

      "Ήταν λίγο περίεργο που υπάρχουν πολλοί Πακιστανοί και θα έπρεπε να είναι η Μεσόγειος, αλλά έχει ατμόσφαιρα Μέσης Ανατολής."

      Delete
    2. Anonymous9/2/22 19:30

      Ποιες μυστικές υπηρεσίες κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις στον εκδότη της «δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη;

      Πόσους ομοφυλόφιλους Έλληνες πολιτικούς και δικαστές, κρατάνε οι τουρκικές, πακιστανικές και γερμανικές υπηρεσίες στο χέρι, με στοιχεία που τους τροφοδοτούν οι Πακιστανοί επιβήτορες του αγοραίου έρωτα;

      Και σε τελική ανάλυση, αναριωτιέμαι ποιος ο πραγματικός ρόλος του Φουρθιώτη, που αρχίζει να αποκαλύπτει ονόματα ομοφυλόφιλων εισαγγελέων και τις ερωτικές τους σχέσεις με αλλοδαπούς; Γιατί απειλεί πολιτικούς με ροζ βίντεο και ουδείς δύναται να τον ακουμπήσει;

      https://theflagreport.com/poies-mystikes-ypiresies-kryvontai-piso-apo-tis-epitheseis-ston-ekdoti-tis-dimokratias-gianni-filippaki/

      Delete