21/02/2022

Δημοσίευμα: «Αυτόνομες τουρκικές δημοκρατίες που δεν έχουν ακόμη ανεξαρτησία»

Το δημοσίευμα επικαλείται την τουρκική εφημερίδα «Karar» που αναφέρει ότι υπάρχουν συνολικά επτά τουρκικά κράτη:Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Τουρκμενιστάν και «η κατεχόμενη Βόρεια Κύπρος, της οποίας η ανεξαρτησία αναγνωρίστηκε μόνο από την Άγκυρα».

Παρατίθενται επίσης αυτόνομες περιοχές με τουρκική πλειοψηφία – η Αυτόνομη Περιοχή Σιντζιάνγκ Ουιγούρων στην Κίνα (που ονομάζεται Ανατολικό Τουρκεστάν στο άρθρο), η Γκαγκαουζία στη Μολδαβία, το Καρακαλπακστάν στο Ουζμπεκιστάν και το Ναχιτσεβάν στο Αζερμπαϊτζάν.  Το δημοσίευμα απαριθμεί και «αυτόνομες τουρκικές δημοκρατίες». Η λίστα περιλαμβάνει δέκα ρωσικές περιοχές: Ταταρστάν, Μπασκίρια, Τσουβάσια, Τούβα, Γιακουτία, Αλτάι, Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, Νταγκεστάν, Χακασία και Καρατσάι-Τσερκεσία. Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι των τουρκικών λαών δεν αποτελούν την πλειοψηφία σε όλες τις δημοκρατίες.

Τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει πρόσφατα διάφορα άρθρα στα οποία τα εδάφη άλλων κρατών ονομάζονταν τουρκικά. Έτσι, πέρυσι, το τηλεοπτικό κανάλι TGRT έδειξε μια πρόβλεψη για την επέκταση της σφαίρας επιρροής της Άγκυρας έως το 2050 στα Βαλκάνια, την Υπερκαυκασία, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία, καθώς και τη νότια Ρωσία και την περιοχή του Βόλγα, καταλήγει το ρωσικό δημοσίευμα.

https://hellasjournal.com/2022/02/sti-gklitsa-tou-tsopani-trogete-i-gitonas-aftonomes-tourkikes-perioches-deka-eparchies-tis-rosias/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙΝΑ-ΡΩΣΣΙΑ.
ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΡΑΝ".
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΙΓΚΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΒΑΝ. Ο ΣΟΙΓΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΥΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.
ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΟΣΟ Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ, ΑΠΟΚΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΓΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ-ΒΑΣΙΚΟ-ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΔΥΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ"ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΘΕΝ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ή ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΤΩΡΑ "ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ" ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002.

144 comments :

  1. Anonymous25/2/22 19:16

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, Η ΡΩΣΙΑ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΧΩΡΙΣ ...
      ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ -ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ
      ΤΗΝ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
      ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ -ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
      ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
      ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΠΤ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΑΜ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ). ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΕΙΝΑΙ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΥΚΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΛΕΥΚΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

      Delete
    2. Anonymous26/2/22 14:41

      O πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα στην Ουκρανία… 10 χρόνια ολοκληρωτικός πόλεμος ΝΑΤΟ ΕΕ κατά Ντονμπάς.10.000 νεκροί 1.000.000 πρόσφυγες. Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

      https://dimpenews.com/2022/02/26/o-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd/

      https://twitter.com/RALee85/status/1497471317452509187

      https://www.youtube.com/watch?v=nGSk4JChbrg

      https://twitter.com/Guerreetgeopo/status/1497295684822839303



      Delete
    3. Anonymous26/2/22 15:40

      E όχι και λευκοί οι ρώσσοι και ουκρανοί.

      Delete
    4. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΛΕΥΚΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ή/και ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΕΘΝΟΥΣ-ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ή/και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΙ-ΡΩΣ, ΜΕΤΑ ΡΩΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΑΡΑ ΛΕΥΚΟΙ. ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΙΜΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ , ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, "ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ", ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ (ΚΑΤ ΕΜΕ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ) ΟΜΟΕΘΝΙΑ.

      ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΛΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ (ΜΙΓΑΔΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ) .

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ, ΜΑΥΡΩΝ, ΜΙΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΝΩΝ. Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

      Delete
    5. Anonymous26/2/22 19:04

      ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΓΓΟΛΑ Η' ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΥΡΗ;

      https://i.pinimg.com/550x/ec/b1/6e/ecb16e2ee39b7a2d2673e2fef1daac19.jpg

      https://i.pinimg.com/736x/2f/5c/01/2f5c01d65d708a6c0de6003ae115292a--military-women-weapons-guns.jpg

      https://images.thestar.com/ql57AztEScehDesM58N6ptr9dcQ=/1086x729/smart/filters:cb(2700061000)/https://www.thestar.com/content/dam/thestar/news/world/2012/02/28/russia_to_modernize_iconic_kalashnikov_rifle/kalashnikov_beautycontest.jpeg


      ...KAI ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ "...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ", ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ... ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΩΛΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ!
      ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΙΣ.
      ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΙΑΛΑΡΑΚΙ...

      Delete
    6. Anonymous27/2/22 19:47

      αυταααα ειναι.. αναλυση!!! μας εχεις λειψει...

      https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aB3G9b2_460s.jpg
      https://i.pinimg.com/originals/be/97/8e/be978e9979cd6101254db207bbd2039e.jpg
      https://www.inter-marriage.com/images/up/image/belle_femme_ukrainienne.png
      https://i.pinimg.com/originals/ba/ab/23/baab233c9ca10f8132e385e08097e6df.jpg

      Delete
    7. Anonymous28/2/22 16:16

      @ Anonymous 27/2/22 19:47

      ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
      ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Ν' ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ KAI BARBIES!
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ

      BONUS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ:
      "BUDGET ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ"
      https://www.youtube.com/watch?v=HuSf1UcFRq0

      Delete
    8. 28/2/22 16:16

      ΔΙΑΜΑΝΤΙ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ. ΧΑΧΑΧΑ

      Delete
    9. Anonymous28/2/22 18:29

      ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

      Delete
    10. Anonymous28/2/22 20:10

      Εδώ λογίζονται για λευκοί ένα μεγάλο μέρος των νεορωμιων, απογόνων του Ιμπραήμ και Αφρικανών πειρατών της Μάνης, στους Ρώσους είναι το πρόβλημα...

      Delete
    11. Anonymous1/3/22 13:13

      Τελικά αυτός ο Ιμπραήμ πρέπει να ήταν μέγας πηδήκουλας και να έφτιαξε ένα ολόκληρο έθνος από ξώγαμα και οι Αφρικανοί τρομεροί και γνωστοί θαλασσοπόροι που εξερευνήσαν όλη τον πλανήτη και ανακαλύψαν μέχρι και την Μάνη!

      Τι φυλή ήταν Ο Ιμπραήμ, ή τουλάχιστον πως ένιωθε; Ήταν φίλος με τους Αφρικανούς πειρατές της Μάνης;

      Delete
    12. Anonymous1/3/22 21:54

      Διάβασε πρώτα την εθνικότητα του πεζικού και του ιππικού που μπήκε και βίασε όλο τον Μωριά-αληθεια γιατί και από ποια εθνικότητα ονομαζόταν πριν ξαναονομαστει μετά την επανάσταση Πελοπόννησος...Άντε ένα μικρό μάθημα, οι Έλληνες στην κυρίως Ελλάδα όπως μας λένε οι ιστορικοί και περιηγητές της ρωμαϊκής περιόδου, ήταν ήδη ελάχιστοι. Σε αυτούς τους ελάχιστους, πέφτει και ένας λοιμός του Ιουστινιανού και μένουν τρεις και ο κούκος. Λίγο μετά κατεβαίνουν οι αβαροσλαβοι και αποικιζουν και καταλαμβάνουν τις συγκεκριμένες περιοχές, τις οποίες προσπαθούν οι βυζαντινοί δυο-τρεις αιώνες να τις θέσουν υπό την κυριαρχία τους, και ξαναποικιζουν την περιοχή με χριστιανικούς πληθυσμούς από Αρμενία, Συρία, Αίγυπτο, κ.λ.π, οι οποίοι γίνονται ένα κράμα με Σλάβους και εβραϊκές κοινότητες που ήδη ήταν εκεί. Για τους μεσαιωνικούς Αλβανούς που κατεβαίναν μαζικά κατά δεκάδες χιλιάδες με τις οικογένειές τους ακόμα και μέχρι τον 15ο αιώνα είναι γνωστά. Και τέλος το πεζικό του Ιμπραήμ που είχε φέρει στην Πελοπόννησο ήταν από το Σουδάν και το ιππικό βερβεροι. Μαζί τους έδρασαν και αρκετές χιλιάδες άτακτοι Αλβανοί. Εκτός από τους βιασμούς, Ψάξε και θα βρεις ότι στο τέλος έμειναν και αρκετές χιλιάδες από το πεζικό που έφερε από το Σουδάν σε συγκεκριμένες περιοχές της Πελοποννήσου, τους βάφτισαν και έγιναν απόγονοι του Λεωνίδα, εξού και τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια με του Αχιλλέα όπως ακριβώς τον περιγράφει ο Όμηρος...

      Delete
  2. Anonymous26/2/22 15:18

    "Κ.Μητσοτάκης σε Β.Ζελένσκι: «Η Ελλάδα έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια ακόμη και στρατιωτική» - ΕΣ στο Κίεβο;"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1061023_tilefoniki-epikoinonia-kmitsotaki-vzelenski-eimaste-etoimoi-na

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΙΚΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤ΄ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26/2/22 23:18

      ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;
      Η ΜΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, LOCKDOWN, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ HOTSPOTS!
      TO ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΣΑΣ ΧΑΡΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΣΠΡΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΟ...

      ΤΟΝ Ε.Σ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ CATERING ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
      ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!
      ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...

      Delete
    2. Anonymous27/2/22 12:20

      "Η ΜΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, LOCKDOWN, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ HOTSPOTS!"

      ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ!

      "ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!!! Η Ελλάδα στέλνει 600.000 μάσκες για τον κορωνοϊό στην Ουκρανία"
      https://www.el.gr/ellada/diethnos-rezili-i-ellada-stelnei-300-000-mas/

      Delete
    3. Anonymous27/2/22 13:38

      Δώστε μας οδηγίες για την κρίση στο Ουκρανικό.
      Θα πρέπει να φοράμε μάσκες;

      Άμα μπουκάρουν οι Τούρκοι στα νησιά χωρίς COVID certificate, υπάρχει ελπίδα να τους κόψετε κανά πρόστιμο τουλάχιστον, ή τα έχετε μόνο για τους Έλληνες;

      Delete
    4. Anonymous27/2/22 15:11

      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (LOCKDOWN).

      ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΣΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
      https://www.youtube.com/watch?v=Kxa3QUPNizA

      ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, NA ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ FEMEN, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Σ' ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ!
      https://femen.org/no-penis-no-money/

      ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕ-ΑΜΥΝΑΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ) ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ!

      ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ (ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΤΗΛΕ-)ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

      Delete
  3. Anonymous27/2/22 15:53

    "Η σημερινή αποστολή όπλων και πυρομαχικών στο καθεστώς του Κιέβου για να σκοτώσουν Ρώσους, ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», σύμφωνα με πηγές της ρωσικής πρεσβείας."

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061224_rosiki-presveia-stin-ellada-osoi-viastikan-hthes-na

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/2/22 20:30

      Αδιανόητο: Έστειλαν στον Ζελένσκι τις ρουκέτες των RM-70 του ΕΣ - Aφοπλίζουν de facto τα νησιά;
      Στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!
      Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!
      Το σημαντικότερο: Τα νησιά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πυρομαχικά.
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1061365_adianoito-esteilan-ston-zelenski-tis-royketes-ton-rm-70-toy-es
      Αντιγόνη

      Delete
  4. Anonymous27/2/22 17:57

    Κουρήτη,

    Γράψε ένα συνοπτικό άρθρο για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία και το μέλλον της Ελλάδος με την Τουρκία. Ποιά πρέπει να είναι η θέση μας μετά απ'όλα όσα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης;

    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:
      - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ. ΛΕΩ "ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ" ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ή ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΣΚ" ΠΟΥ ΔΙΕΚΗΡΡΥΤΑΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
      - Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΕΤΑΣΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΗΡΡΥΧΘΗΣΕΣ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΚΕΙ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΩΝ , ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
      - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΣΤΡΕΦΕΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΡΤΑΧΘΟΥΝ.
      - ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ. ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ή ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΛΔ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΘΕΙ ΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.
      - Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ. ΕΔΕΙΞΕ ΔΛΔ "ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟ" ΑΝΑΙΤΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ "ΓΕΙΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
      - Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ. ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "EAST MED". ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.
      - Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ), ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο (ΓΕΛΟΙΟΣ) ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ;

      Delete
    2. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΛΕΥΚΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ , (ΠΑΛΙ), ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗΣ ΣΤΙΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ , ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Β.Π.Π ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΤΙΦΗ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ.

      ΝΟΜΙΖΩ, ΠΩΣ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ (ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ) ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ (ΕΧΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ) ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΡΚΕΤΟΙ.

      Delete
    3. Τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της εισβολής στην Ουκρανία, πολλοί αναλυτές αμφέβαλλαν ότι ο Πούτιν θα ξεκινούσε πράγματι έναν τόσο μεγάλης κλίμακας πόλεμο. Φαίνεται όμως ότι πίσω από την επιλογή αυτή κρύβεται ένα άλλο πρόσωπο, που επηρεάζει καθοριστικά τον Πούτιν και θα παίξει βαρύνοντα ρόλο στην εξέλιξη του πολέμου: Πρόκειται για τον υπουργό Αμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, που έχει πείσει τον Πούτιν ότι «ο στρατός μπορεί να πετύχει εκεί όπου είχε αποτυγχάνει η FSB- η ρωσική μυστική υπηρεσία», όπως εκτιμά το αμερικανικό περιοδικό Foreign Affairs ,που διατηρεί ισχυρές διασυνδέσεις με το Στέητ Ντηπάρτμεντ. Διορισμένος από τον Πούτιν το 2012 ως επικεφαλής του υπουργείου Αμυνας, ο Σόιγκου φαίνεται ότι ήταν αυτός που έπεισε τον Ρώσο πρόεδρο στην κρίσιμη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Κρεμλίνου, να προχωρήσει σε ολομέτωπη στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία, Και να μην περιοριστεί απλά στην κατάληψη των ρωσόφωνων περιοχών του Λουχάνσκ και του Ντόνετσκ. Σπουδαγμένος μηχανικός, ο Σόιγκου δεν είχε υπηρετήσει επαγγελματικά στον στρατό και δεν είχε φήμη στη στρατιωτική ιεραρχία. Ως υπουργός Αμυνας όμως, είχε δύο σημαντικές επιτυχίες: Στην κατάληψη της Κριμαίας το 2014 και την αλλαγή των εξελίξεων στον Συριακό εμφύλιο πόλεμο, πραγματοποιώντας μια αποφασιστική στρατιωτική επέμβαση τον Σεπτέμβριο του 2015. Με σχετικά χαμηλό κόστος για τα ίδια τα ρωσικά στρατεύματα, ο Σόιγκου γύρισε γρήγορα την πορεία του πολέμου, ενισχύοντας τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασσαντ.

      https://www.naftemporiki.gr/story/1837040/pos-tha-teleiosei-o-polemos-stin-oukrania

      Delete
    4. "Η Κίνα απαγόρευσε τις συναλλαγές σε δολλάριο με ρωσικές οντότητες οποιασδήποτε μορφής"

      ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ 30%...

      ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΤΥΜΗΠΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΗΛΙΓΓΙΩΔΕΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΚΑΣΙΕΣ ΓΑΙΑ ΤΟΝ "NORD STREAM 2". ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ 30% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑ ΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ.

      Delete
    5. Anonymous28/2/22 11:43

      Κωσταράκος
      https://www.defence-point.gr/news/stratigos-kostarakos-quot-to-rosiko-blitzkrieg-den-pige-kai-toso-kala-quot?pop=2

      Delete
    6. Anonymous28/2/22 11:45

      Μερικές παρατηρήσεις για όσα βλέπω να συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Ουκρανία:
      https://www.capital.gr/forum/thread/7395655?page=1&messageId=7395662

      Delete
    7. Anonymous28/2/22 13:17

      Όλες οι πλευρές θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αποφύγουν περαιτέρω κλιμάκωση, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Ουάνγκ Ουενμπίν, αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις αποτροπής. Κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Ουάνγκ επανέλαβε επίσης την άποψη της Κίνας ότι οι θεμιτές ανησυχίες όλων των χωρών για την ασφάλεια θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

      ΑΠΕ-ΜΠΕ

      Delete
    8. Anonymous1/3/22 12:13

      "ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ), ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ,"

      ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ (ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ).

      Delete
    9. Anonymous1/3/22 15:02

      "Φωνάζει ο Οικονόμου στον #skai_xeftiles για την προπαγάνδα των Ρωσικών μέσων ενημέρωσης και ξαφνικά εδώ κατάπιε την γλώσσα του..... !!!!!"

      https://twitter.com/theocha52630506/status/1498173995698565123


      ΣΤΡΑΤΗΓΕ,
      ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ;

      "Ukrainian forces do not allow people to leave Mariupol, complete chaos has occurred in and around the city"
      https://twitter.com/spriter99880/status/1497622470240706567

      ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥΣ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΣΚΟΣΛΑΒΙΑ!

      Delete
    10. Anonymous1/3/22 17:55

      ΑΠΟ ΤΟ '74 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΚΟΡΟΔΕΞΙΟ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΖΟΦ!

      "Για το ΚΚΕ δεν μπορούμε να μιλήσουμε στα σοβαρά.
      Εισβάλει η Ρωσία στην Ουκρανία και το ΚΚΕ κάνει πορεία στην ....αμερικανική πρεσβεία.
      Είναι πρόβλημα ψυχιάτρου και όχι πολιτικού σχολιαστή."
      https://odysseiatv.blogspot.com/2022/02/blog-post_1353.html

      ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ!

      Delete
    11. Anonymous1/3/22 12:13

      ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΩ. ΤΟ ΚΚΕ (ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
      ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΕΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ..."ΛΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ". ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. "ΒΕΡΟΙ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΟΝΕΙΡΩΞΗ.
      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" , ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" , Η ΣΑΡΑ , Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΛΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ;

      Delete
    12. Anonymous2/3/22 01:04

      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΣΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!

      Delete
    13. Εφημερίδα Συντακτών (28.2.2022)

      «Η υποκρισία των δυτικών κρατών είναι απαράμιλλη και αποδεικνύεται ξανά. Οι ΗΠΑ και οι μεγάλες δυτικές χώρες μπορούσαν κάλλιστα να εγγυηθούν στη Ρωσία πως δεν θα βάλουν στο ΝΑΤΟ την Ουκρανία ούτε θα εγκαταστήσουν στο έδαφός της πυρηνικά, αλλά δεν το έκαναν. Αντιθέτως, όλα τα προηγούμενα χρόνια επέκτειναν διαρκώς το ΝΑΤΟ, δημιουργώντας μια ασφυκτική περικύκλωση της Ρωσίας. Και όταν βεβαιώθηκαν ότι ο Πούτιν θα προχωρούσε στην εισβολή, δεν έκαναν, έστω την τελευταία στιγμή, καμία κίνηση για να του δώσουν τις διασφαλίσεις που ζητούσε, ώστε να αποτραπεί η βάρβαρη εισβολή σε μια ανεξάρτητη χώρα».

      ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ... "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ".

      Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ, ΟΥΤΕ Ο ΛΑΓΟΣ. ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΑΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ , ΔΛΔ ΤΗΝ ΑΠΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

      ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΩ ΤΟ ΜΗ - ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ; Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ Χ/ΑΥΓΗΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ "ΑΖΟΦΙΤΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΠΕΡΙ "ΑΠΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Η ΑΝΑΠΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ-ΑΔΙΚΟ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

      Delete
    14. Η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων στις Υποδομές, η κινεζική απάντηση στην Παγκόσμια Τράπεζα, ανέστειλε τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και στη Λευκορωσία.

      Με δεδομένη την κατάσταση στην Ουκρανία και «προς το συμφέρον της τράπεζας», ο θεσμός «αποφάσισε να αναστείλει όλες τις δραστηριότητές (του) που έχουν σχέση με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία», ανέφερε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε. Η Ασιατική Τράπεζα, η οποία δεν καταδίκασε ρητά τη ρωσική εισβολή, μοιάζει να φοβάται ότι θα υποστεί συνέπειες λόγω των διεθνών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας και του Μινσκ. Είναι «έτοιμη να υποστηρίξει τα (κράτη) μέλη (της) που πλήττονται από τον πόλεμο» στην Ουκρανία, πρόσθεσε χωρίς να κάνει άλλες διευκρινίσεις ο πιστωτικός θεσμός, η έδρα του οποίου είναι το Πεκίνο.

      Η Ουκρανία δεν είναι μέλος του οργανισμού. Η Ρωσία, ιδρυτικό μέλος της, διατηρεί έδρα στο διοικητικό συμβούλιό της. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχός της, μετά την Κίνα και την Ινδία. Στη ρωσική επικράτεια, η Τράπεζα χρηματοδοτούσε δύο έργα ύψους 800 εκατ. δολαρίων (725 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τον ιστότοπό της. Η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων στις Υποδομές έχει επίσης δώσει το πράσινο φως για δύο έργα στη Λευκορωσία, στους τομείς της υγείας και των μεταφορών.

      ΑΜΠΕ

      Delete
    15. ο Αντρέι Σολντάτοφ, Ρώσος ειδικός σε ζητήματα ασφαλείας, πιστεύει ότι ο Σοϊγκού παραμένει το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη μακράν επιρροή επί του προεδρου. «Ορίζει τον στρατό και καθορίζει την ιδεολογία. Αυτός έχει τον έλεγχο του όλου αφηγήματος» εξηγεί.

      https://www.naftemporiki.gr/story/1838889/oukrania-o-anthropos-piso-apo-ton-polemo-tou-poutin

      Delete
    16. Anonymous7/3/22 13:35

      https://hugelolcdn.com/i/814778.png

      Delete
  5. Anonymous27/2/22 18:00

    "Η κινεζική διαφήμιση με κάνει να καταταγώ στον κινεζικό Στρατό

    Η ρωσική διαφήμιση με κάνει να καταταγώ στον ρωσικό Στρατό

    Η αμερικανική διαφήμιση με κάνει να θέλω να καταταγώ είτε στον κινεζικό είτε στον ρωσικό Στρατό"

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1061315_vinteo-diafimiseis-gia-proselkysi-neosyllekton-se-kineziko

    ReplyDelete
  6. Anonymous27/2/22 18:04

    6. Ο κ. Πούτιν και η Ρωσία του πήδηξε με τα δυο πόδια μέσα στο βάλτο της Ουκρανίας και φαίνεται ότι θα μείνει κολλημένος εκεί. Οι δυνάμεις του δεν μπόρεσαν να επιτύχουν τους αντικειμενικούς τους σκοπούς στις αρχικές φάσεις τα πρώτα 24ωρα, και ο αστραπιαίος του πόλεμος δεν ήταν τελικά αστραπιαίος. Η Ουκρανία είναι μια αχανής χώρα την οποία θα πρέπει να ελέγξει. Πως; Σαν δύναμη κατοχής; Με ποια μέτρα επιβολής της κατοχής; Φαίνεται ότι ετοιμάζεται αντίσταση και αγώνας πόλεων ή/και ανταρτοπόλεμος. Πως θα αναχαιτισθούν όλα αυτά; Με εκτελέσεις ανταρτών και αντιστασιακών; Αν συλλάβει ή αντικαταστήσει την νόμιμη εκλεγμένη κυβέρνηση με ποιους θα συνομιλεί μια κυβέρνηση δωσίλογων Κουίσλινγκ; Πως θα αντιμετωπίσει και θα καταπιεί η Ρωσία το ρόλο του διεθνούς «παρία»;

    https://www.defence-point.gr/news/stratigos-kostarakos-quot-to-rosiko-blitzkrieg-den-pige-kai-toso-kala-quot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/2/22 13:11

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Ο Πούτιν θα κάνει ότι και το ΝΑΤΟ το 1991 στη Γιουγκοσλαβία.
      Επίθεση ("χειρουργικά" χτυπήματα), διάλυση των ενόπλων δυνάμεων του εχθρού και κρατικών υποδομών, κατακερματισμός της χώρας και διακήρυξη νέων ανεξάρτητων και ΕΛΕΥΕΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ, απελευθερωμένες από Νεοναζιστικές και φασιστικές δυνάμεις!
      Όσο γιατί η Ρωσία καθυστερεί στις επιχειρήσεις είναι γιατί δε θέλει να διαλύσει τη χώρα και να σκοτώσει αμάχους.
      Ρωτήστε τους Τσετσένους πόσο πιέζουν για να γενικευτεί ο πόλεμος...

      Delete
    2. Anonymous28/2/22 23:57

      "Η μαζική δολοφονία φιλορώσων στην Οδησσό το 2014 – Τους έκαψαν ζωντανούς "

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%95%ce%a1%ce%a9%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%9c%ce%91%ce%a7%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%9d%ce%91%ce%96%ce%99/


      "O πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα στην Ουκρανία… 10 χρόνια ολοκληρωτικός πόλεμος ΝΑΤΟ ΕΕ κατά Ντονμπάς.10.000 νεκροί 1.000.000 πρόσφυγες. Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΔΡΟΜΗ"

      https://dimpenews.com/2022/02/26/o-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd/

      Delete
    3. Anonymous1/3/22 10:18

      @28/2/22 13:11

      Έχει δηλώσει αυτά που γράφεις ο Πούτιν? ΟΧΙ.
      https://www.tovima.gr/2022/02/28/world/polemos-stin-oukrania-ti-zita-o-poutin-apo-tin-ee-gia-na-stamatisei-tin-eisvoli/
      Το δεύτερο και το τρίτο, πρακτικά δεν μπορούν να ικανοποιηθούν

      Delete
    4. Anonymous1/3/22 12:42

      @ Anonymous 1/3/22 10:18

      ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η' ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (28/2/22 13:11) ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΗΧΤΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
      ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΠ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

      Delete
    5. Anonymous 1/3/22 12:42

      ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΝΟΧΗ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ. ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΑΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ, ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ , ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      ΑΣΧΕΤΟ, ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Η.Β ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΝΗΘΙΚΟ; ΒΕΒΑΙΩΣ. ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ; ΟΧΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ; ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΝΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ; ΟΧΙ.

      Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

      Delete
    6. Anonymous2/3/22 02:40

      "Μετά από πολλές ημέρες δύσκολης έρευνας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε την λίστα των χωρών που έστειλαν βοήθεια στην Κύπρο, όταν εισέβαλε ο Αττίλας, και σας τις παρουσιάζουμε : "

      http://trelogiannis.blogspot.com/2022/03/blog-post_20.html

      Delete
  7. Anonymous27/2/22 18:09

    Ο πόλεμος αστραπή που σχεδίασε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν δεν εξελίσσεται ιδιαίτερα καλά για το Κρεμλίνο προκαλώντας δυσφορία, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο FOX. Οι ρωσικές δυνάμεις εμφανίζουν ελλείψεις καυσίμων και άλλων κρισίμων υλικών ενώ δεν μπορούν, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο ασφαλείας, να επιχειρήσουν ευχερώς τη νύχτα καθώς είτε δεν διαθέτουν συσκευές νυκτερινής όρασης, είτε δεν ξέρουν να τις χρησιμοποιούν. Σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο οι Ρώσοι όχι μόνο δεν πολεμούν, αλλά δεν κινούνται καν τη νύκτα. Και όλα αυτά μετά από μήνες προετοιμασίας της εισβολής.

    https://www.defence-point.gr/news/fox-den-paei-kala-gia-ti-rosia-oyte-dioptres-nykterinis-orasis-kaysima

    ReplyDelete
  8. Anonymous27/2/22 19:55

    Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!
    Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1061365_adianoito-esteilan-ston-zelenski-tis-royketes-ton-rm-70-toy-es

    ReplyDelete
  9. Anonymous27/2/22 20:04

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/02/blog-post_87.html

    ReplyDelete
  10. Anonymous28/2/22 03:16

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%91-%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9a%ce%9f%ce%a3%ce%9c%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%99/

    ReplyDelete
  11. Anonymous28/2/22 10:16

    https://rumble.com/vv3j3g--area51-2005-.html
    https://rumble.com/vv7gye-shadowgate-.html

    ReplyDelete
  12. Anonymous28/2/22 13:16

    Τις απόψεις των Ελλήνων γύρω από την πολεμική επιχείρηση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας επιχειρεί να καταγράψει η έρευνα της Κάπα Research.
    https://hellasjournal.com/2022/02/erevna-kapa-research-pia-i-apopsi-ton-ellinon-me-pio-stratopedo-sintassonte-i-gnomi-gia-poutin-zelenski-ke-allous-igetes/

    ReplyDelete
  13. Anonymous28/2/22 18:20

    Η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν είναι μόνο Εθνική.
    Είναι μεταξύ των 2 αντίπαλων φατριών και Συστημάτων και "Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ" (ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να πιστεύουμε), όπως ανέφεραν επανειλημμένως εκπρόσωποι της μίας εξ' αυτών .

    Ο πόλεμος δίνει την ευκαιρία για επιλεκτική καταστροφή Στρατηγικών Νεοταξικών Στόχων/Δικτύων/Βάσεων παράλληλα με τις "πολεμικές" επιχειρήσεις και οι οποίες ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΕΩΣΟΤΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, απαξιώνοντας ταυτόχρονα και τα Νεοταξικά Πρότυπα και Αξίες (Principles and Values) ως μη βιώσιμα και αποτελεσματικά για τη διαχρονική λειτουργία ενός παγκόσμιου συστήματος!
    Μέσω του πολέμου ο Νεοταξικός πολιορκητικός κροιός της"Πανδημίας" (των μητριαρχικών, αχρήματων, τεχνολογικών και φαρμακευτικών κοινωνιών) έχει ήδη υποβαθμιστεί από τα συστημικά ΜΜΕ, όπως είχε προβλεφτεί στην παρακάτω ανάλυση:
    https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html
    ενώ παράλληλα οι "προοδευτικές" αυτές κοινωνίες αναγκάζονται να κάνουν διαχείριση της κρίσης με παλαιοταξικά στρατιωτικά μέσα και τρόπους!

    Εκτίμηση ότι -σε περίπτωση εμπλοκής τους- οι Τσετσένοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σ΄αυτές τις εκκαθαρίσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πληθώρα των αγνώστου ταυτότητας "προσφύγων" που κατοικοεδρεύουν στον Ελληνικό χώρο!

    "ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Τ' ΟΠΛΟ..."

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    Σχόλια 26/12/21 18:27
    https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1640536063514#c801408712210109327

    INFOteller

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/2/22 19:39

      ΣΧΕΤΙΚΑ(2)

      "9 υπόγεια εργαστήρια αμερικανικών βιολογικών όπλων στην Ουκρανία καταστράφηκαν από ρωσικούς πυραύλους Iskander!"

      https://dimpenews.com/2022/02/28/9-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%b2%ce%b9%ce%bf/

      Delete
    2. Anonymous28/2/22 23:37

      ΣΧΕΤΙΚΑ(3)

      "Να σημειωθεί ότι στα ρωσικά κανάλια Telegram υπάρχουν πληροφορίες ότι ειδικές δυνάμεις κινούνται με το γράμμα V, οι οποίες επιφορτίζονται με τη ΣΥΛΛΗΨΗ της πρώην και νυν ΗΓΕΣΙΑΣ της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
      Εκτιμάται ότι πρόκειται για ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά των χερσαίων δυνάμεων που επιχειρούν κατά του ουκρανικού στρατού, στο πλαίσιο ΣΑΜΠΟΤΑΖ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ και γενικώς, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ πολέμου.
      Ο αρχηγός της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, επέκρινε το ρωσικό Γενικό Επιτελείο για τη «βραδύτητα» των ενεργειών στην Ουκρανία και ζήτησε μια ευρείας κλίμακας επίθεση."

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%91%cf%81%cf%87%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%a4%cf%83%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%99%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf/

      Delete
    3. Anonymous1/3/22 00:52

      ΣΧΕΤΙΚΑ(5)

      "AND JUST LIKE THAT... COVID WAS GONE"
      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1497358850302914562

      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1497669823228100613

      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1497754149357821952

      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1497992409887686657

      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1498012949469970433

      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1498031328922591233

      INFOteller

      Delete
    4. Anonymous1/3/22 00:53

      ΣΧΕΤΙΚΑ(6)

      Σχόλια 27/1/22 02:49
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1643244556662#c2028710587283855121

      INFOteller

      Delete
    5. Anonymous2/3/22 01:13

      "Η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν είναι μόνο για την Ουκρανία βέβαια. Υπάρχουν βαθύτερα αίτια που η Ρωσία έφτασε να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη επέμβαση στη χώρα.

      Ένα από αυτά τα είχε περιγράψει ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος στην ομιλία του ανάληψης για τέταρτη φορά της προεδρίας της χώρας του το Μάιο του 2018.

      Απευθυνόμενος στο ρωσικό κοινοβούλιο μετά την ορκωμοσία του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η «απόλυτη ανεξαρτησία» από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και τους παγκόσμιους οργανισμούς παροχής χρημάτων Rothschild θα ήταν το «μεγαλύτερο δώρο» που θα μπορούσε να προσφέρει στις μελλοντικές γενιές."

      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1062029_poytin-oi-mellontikes-genies-tha-gennithoyn-horis-tis-alysides-ton

      https://vulms.org/putin-announces-total-independence-from-rothschild-controlled-us-dollar/

      https://twitter.com/freedomfight369/status/1498669189908865030

      Delete
    6. Anonymous2/3/22 01:25

      "Ουκρανή βουλευτής: Δεν πολεμούμε μόνο για την Ουκρανία αλλά και για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων"

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1062023_oykrani-voyleytis-den-polemoyme-mono-gia-tin-oykrania-alla

      TΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ AZOV ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ;

      Delete
    7. Anonymous2/3/22 15:28

      Οι βραχυκέφαλοι Σλάβοι Ουκρανοί γνωρίζουν σίγουρα ότι πολεμάνε για την καθαρότητα της Ουκρανικής "φυλής" την οποία την θεωρούν Άρια(!) και τους ομόαιμους, ομόθρησκους Ρώσους εχθρούς!

      Πολεμάνε γιατί είναι εναντίον της λαθροεισβολής, ισλαμοποίσης, LGBT, Gay prides (αυτοί τα λένε αυτά, υπάρχουν και videos), μητριαρχία, melting pot και υπέρ της χριστιανικής ορθοδοξίας, των κορωνοιομέτρων, κορωνοιοδιαβατηρίων, lockdown, υγειονομικά γκούλακ, μάσκες, ενέσιμα βιοχημικά πειράματα, self tests, ηλεκτρομαγνητικά πεδία 5G, τεχνολογική παρακολούθηση, κοκ γιαυτό και ζητάνε ολοκληρωτική αποδέσμευση τους από την Ρωσία και ένταξη(!) τους στην σημερινή Νεοαριστερή δομή της ΕΕ, για να έχουν την ίδια τύχη με την Χρυσή Αυγή!

      Η ψήφος τους αντικατοπτρίζει και τις προσδοκίες τους:

      https://www.youtube.com/watch?v=kgOSrw9Q8rc
      https://www.youtube.com/watch?v=J_UWafVKjLw


      Σημ. Το Κίεβο ήταν ανέκαθεν η κοιτίδα πολιτισμού των Σλάβων Ρώσων
      https://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Porphyrogenita
      https://en.wikipedia.org/wiki/Kievan_Rus%27
      Πολιτικές και γεωστρατηγικές σκοπιμότητες όμως τους οδήγησαν μέσω του πολιτικοιδεολογικού "διαίρει και βασίλευε" σε συγκρούσεις με τους ομόαιμους και ομόθρησκους εξίσου Σλάβους Ρώσους!

      Σημ.(2) Στο ΙΣΧΥΣ, εξαιρετικά δύσκολα και πολύπλοκα θέματα αναλύονται και επιλύονται αμέσως.
      Για θαύματα πολιτικοιδεολογικής φύσεως όμως χρειαζόμαστε κάποιον χρόνο.

      Delete
    8. Anonymous3/3/22 04:48

      "Διέλυσαν την Ουκρανία για να μην πάνε φυλακή για τα εμβόλια και την κατασκοπεία της Χίλαρι Κλίντον!"

      "Πρέπει να βλέπουμε το timing κατά το οποίο λαμβάνουν χώρα ορισμένα γεγονότα, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το αφήγημα των εμβολιασμών και των υποχρεωτικοτήτων κατέρρεε με πάταγο σε όλο τον κόσμο. Το κομβόι ελευθερίας στον Καναδά, έκανε μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές πατσαβούρες του Great reset, τον Τριντό, να κρυφτεί σε καταφύγιο για να γλυτώσει από την οργή του κόσμου. Τέτοιου είδους γεγονότα, έχουν τη δική τους βαρύτητα μέσα στο παγκόσμιο σύστημα και αποτελούν σήμα κινδύνου για τις διεφθαρμένες ελίτ."

      https://theflagreport.com/dielysan-tin-oukrania-gia-na-min-pane-fylaki-gia-ta-emvolia-kai-tin-kataskopeia-tis-chilari-klinton/

      Delete
    9. Anonymous3/3/22 12:56

      "ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ !"

      https://www.youtube.com/watch?v=gJw1ErJqen4

      Delete
    10. Anonymous3/3/22 14:51

      "Τέλος υγειονομικού διαβατηρίου και μάσκας και στον εσωτερικό χώρο στη Γαλλία."

      "Από τον αόρατο πόλεμο στον πραγματικό. Από το βιολογικό πόλεμο στον πυρηνικό. Από την άσκηση προσομοίωσης πολέμου και ψυχολογικού ελέγχου και πολέμου κατά πληθυσμών στον παγκόσμιο πόλεμο.. Πολεμοχαρής η Δύση. 2 χρόνια μιλάει για πόλεμο επιβάλει στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση κυκλοφορίας και κατάλυση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Συντάγματος. Επέβαλε χειριστικά καθεστώς τρομοκρατίας για να εμπεδώσει σιδηρά πειθαρχία στους πληθυσμούς ώστε να τους εξουδετερώσει ψυχολογικά εν όψει της μεγάλης παγκόσμιας ρήξης ώστε να μην αντιμετωπίσει εσωτερικά μέτωπα κι αμφισβήτηση. "

      https://dimpenews.com/2022/03/03/%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc/

      Delete
    11. Anonymous10/3/22 05:34

      - "Κυνική παραδοχή από την Βικτόρια Νούλαντ ότι η Ουκρανία έχει «εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας»(ΒΙΝΤΕΟ)"

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%cf%85%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%92%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%9d%ce%bf%cf%8d%ce%bb/


      - "ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: «ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ» – ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ;"

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a3%ce%a5%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%a0%ce%a4%ce%97-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%94%ce%9f%ce%a7%ce%97-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%97%ce%a0%ce%91-%ce%9d%ce%b1%ce%b9-%cf%85%cf%80/


      - "ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ; Η ΚΙΝΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 26 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!"

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a1%ce%a7%ce%99%ce%a3%ce%91%ce%9d-%ce%a4%ce%91-%ce%9f%ce%a1%ce%93%ce%91%ce%9d%ce%91-%ce%97-%ce%9a%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%97%ce%a0%ce%91/

      Delete
    12. Anonymous16/3/22 18:33

      "Δραματική προειδοποίηση από Αμερικανούς και Βρετανούς εθελοντές στην Ουκρανία: «Μην έρχεστε εδώ – Είναι παγίδα»!"
      "Τι λένε για το καθεστώς του Κιέβου: «Μας στέλνουν στο μέτωπο χωρίς όπλα»"

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/dramatiki-proeidopoiisi-apo-amerikanous-kai-vretanous-ethelontes-stin-oukrania-min-erxeste-edo-einai-pagida/

      Delete
  14. Anonymous28/2/22 23:51

    ΣΧΕΤΙΚΑ(4)

    INFOteller 3/11/21 20:24
    https://isxys.blogspot.com/2021/10/blog-post_80.html?showComment=1635963886371#c2322411334468533135

    ReplyDelete
  15. Anonymous1/3/22 10:26

    Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της δημοκρατίας της Τσετσενίας και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα μέσω Telegram ότι δύο τσετσένοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί και άλλοι έξι έχουν τραυματιστεί στην Ουκρανία, όπου ο ρωσικός στρατός προχώρησε σε εισβολή την Πέμπτη. «Δυστυχώς, έχουμε ήδη απώλειες μεταξύ των πολιτών της τσετσενικής δημοκρατίας. Δύο είναι νεκροί (ο θεός ας συγχωρέσει τις αμαρτίες τους), άλλοι έξι είναι τραυματίες και η κατάστασή τους είναι διαφόρων βαθμών σοβαρότητας», ανακοίνωσε ο αυταρχικός Τσετσένος ηγέτης.

    Ο Ραμζάν Καντίροφ, που κυβερνά την Τσετσενία με σιδηρά πυγμή, θεωρείται απόλυτα πιστός στο Κρεμλίνο. Επαναλαμβάνοντας τα επιχειρήματα του Κρεμλίνου, διαβεβαίωσε ότι «ο ρωσικός στρατός δεν επιτίθεται» και ότι «θέλει οι Ουκρανοί να μπορέσουν να καθορίσουν το δικό τους μέλλον». Κατηγορώντας τις ουκρανικές αρχές πως είναι ναζί και «τρομοκράτες», κάλεσε τους «ειρηνικούς πολίτες της Ουκρανίας» και τις «δυνάμεις του στρατού της Ουκρανίας» να «απελευθερώσουν (μαζί)» τη χώρα «από τους προδότες και τους κλέφτες». Στην Τσετσενία, ο Ραμζάν Καντίροφ επιβάλλει καταπιεστικό καθεστώς, με τους «καντιρότσκι», μονάδες παραστρατιωτικών, να σπέρνουν τρόμο καταδιώκοντας τους εχθρούς του. Μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, κυκλοφόρησαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικόνες που δείχνουν πλατεία στο Γκρόζνι, την πρωτεύουσα της Τσετσενίας, γεμάτη στρατιώτες που λένε πως σίγουρα αναχωρούν για την Ουκρανία. Οι δυνάμεις υπό τον έλεγχο του κ. Καντίροφ έχουν κατηγορηθεί για πολλές ωμότητες στην Τσετσενία.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  16. Anonymous2/3/22 08:21

    Δεν ξερω αν διαβαστηκε το σχολιο μου και αν θα υπαρξει καποια απαντηση;

    Σ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (2) ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ.
      - ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
      - Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ, ΚΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΒΙΩΝΕΙΣ , ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.
      - Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΜΗΣΕΩΣ "ΑΝΣΚ" , ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΣ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ , ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ "ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ".

      ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ. (ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ).
      ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΣΗΣ ΠΑΡΟ-ΟΜΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ. ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ. ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ (ΣΧΕΤΙΚΑ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
      ΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ (ΕΙΣΑΙ ΔΛΔ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ) ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
      ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΟ" ΣΟΥ ή ΟΧΙ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ", ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

      Delete
    2. ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Τo email ΣΟΥ ΣΤΟ ischys@pm.me. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΟΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.

      Delete
  17. Anonymous2/3/22 08:59

    https://twitter.com/SeanPenn/status/1416466905087447041?cxt=HHwWgsCsnafJpqgnAAAA

    ReplyDelete
  18. Anonymous2/3/22 09:41

    https://attikanea.info/πως-συνδέεται-η-ρωσική-επέμβαση-στην-ο/

    ReplyDelete
  19. Anonymous2/3/22 09:41

    https://attikanea.info/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/

    ReplyDelete
  20. Anonymous2/3/22 09:58

    https://ermionh.blogspot.com/2022/03/blog-post_1.html
    https://ermionh.blogspot.com/2022/03/blog-post.html
    https://ermionh.blogspot.com/2022/02/blog-post_79.html
    https://ermionh.blogspot.com/2022/02/blog-post_67.html

    ReplyDelete
  21. Anonymous2/3/22 10:42

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/02/i-xili-proti-xora-pou-efarmose-ton-nomo-peri-metallagmenon.html

    ReplyDelete
  22. Anonymous2/3/22 14:38

    Η ταύτηση των αριστεριστών και των εθνικιστών ελλήνων και μη με την ρωσική εισβολή μπορεί να εξηγηθεί με την γενική αντιπάθεια που τρέφουν τα δυο ιδεολογικά αυτά ρεύματα απέναντι στον δυτικό αμερικανικό άξονα και το αξιακό σύστημα που αυτό εκπροσωπεί, που είναι ο φιλελευθερισμός και η δημοκρατία. Είναι περισσοτερο στάση που πηγάζει απο ψυχολιγική ασφυξία και λιγότερο απο ιδεολογική ταύτηση. Η Ρωσία εκλαμβάνεται από τους εθνικιστές ως μοναδικος υπολογίσημος παραδοσιακός αντιφιλελεύθερος άξονας στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα. Ετσι κατ εμε εξηγείται η φανατική υποστήριξη των ρωσικών προσπαθειών απο τους Έλληνες εθνικιστές.
    Ακόμη και αν αυτό ισχύει για την ρωσία-που ναι εν μέρη ισχύει- οι αγαπητοί μας συνέλληνες εθνικιστές παραγνωρίζουν το γεγονός οτι η ρωσία είναι και παραμένει πολυφυλετικό συνοθύλευμα. Επικρατεί γενικα μια τρομερή ιδεολογική σύγχηση επειδή δεν μπορούν να κατανοήσουν οτι η ρωσική κοινωνία είναι διαφορετικά δομημένη απο την ελληνική. Το οτι ο πουτιν απαγορεύει τις γκει παρελάσεις στην ρωσία δεν τον κάνει εθνικιστή. Ειναι ο ιδιος ο πουτιν που εχτυσε το μεγαλητερο τζαμι στην Ευρώπη, στην πρωτεύουσα της ρωσίας το 2015. Τετοια και αλλα τραγελαφικα γεγονοτα είτε περνάνε απαρατηρητα απο τους ελληνες εθνικιστές είτε εξειγούνται «λογικά» ως ρεαλιστική πολιτική του πούτιν με στόχο την καθησυχασια των τσετσένων και λοιπων καυκάσιων μογγολων υπανθρωπων στην ρωσία.
    Το μόνο πλευρό που μπορεί να πάρει ο εθνικιστής είναι αυτό των αζοφικών στρατευμάτων στην ουκρανία που μάχονται αποκλειστικά και μονον για το αίμα και την γη του ουκρανικού λαού.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  23. Anonymous2/3/22 16:16

    "Το δημοσίευμα επικαλείται την τουρκική εφημερίδα «Karar» που αναφέρει ότι υπάρχουν συνολικά επτά τουρκικά κράτη: Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Τουρκμενιστάν και «η κατεχόμενη Βόρεια Κύπρος, της οποίας η ανεξαρτησία αναγνωρίστηκε μόνο από την Άγκυρα»."

    ΔΗΛΑΔΗ,

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ:
    https://www.google.com/search?q=turkey+people&tbm=isch&ved=2ahUKEwin_sWHyKf2AhWC8rsIHepJB94Q2-cCegQIABAA&oq=turkey+people&gs_lcp=CgNpbWcQAzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQ6BggAEAgQHjoGCAAQBxAeUIYRWKcfYMggaABwAHgAgAFriAHtBZIBAzcuMZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=IHUfYqfuB4Ll7_UP6pOd8A0&bih=899&biw=1920#imgrc=L7Pj1-SBxsLvJM

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΡΓΙΖΙΟΥΣ KAI ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ:
    https://www.google.com/search?q=kirgizistan+people&tbm=isch&ved=2ahUKEwj4vJvkx6f2AhWJwgIHHRlpAIcQ2-cCegQIABAA&oq=kirgizistan+people&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECAAQHjoECAAQQzoFCAAQgAQ6BggAEAUQHjoGCAAQBxAeUIIKWIBfYIRtaARwAHgAgAGqAYgBvQ2SAQM5LjiYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=1nQfYvj5AYmFi-gPmdKBuAg&bih=899&biw=1920#imgrc=DY3K3ryEv43FWM


    ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ (σε παρενθέσεις οι δικές μου προσθήκες):

    "...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΙΩΝΕ(ΤΕ) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕ(ΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ) , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ. (ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ).
    ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ (ΣΑΣ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΣΗΣ ΠΑΡΟ-ΟΜΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ."

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ "ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ", ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ Η' ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΡΙΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, BINERS, κοκ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/3/22 20:40

      Έχω μία καλύτερη λύση.
      Εάν αισθάνονται Τούρκοι, να μας αδειάσουν την γωνιά και να πάνε πίσω στις στέπες μαζί με τους υπόλοιπους Μογγόλους για να βρούμε την ησυχία μας

      Delete
  24. Anonymous2/3/22 17:52

    Αρχίζει να διαγράφεται με μεγαλύτερη σαφήνεια το τι επιδιώκουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία.

    https://www.capital.gr/forum/thread/7398349?page=1&messageId=7398352

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/3/22 20:31

      @ Stirlitz,

      Οι Ουκρανοί σίγουρα στην παρούσα φάση δε φοράνε μάσκες, ούτε κυκλοφορούνε με κορωνοιοδιαβατήρια, ούτε εκπέμπουν IP address και ούτε λαμβάνουν εντολές όπως τ' ανθρώπινα τερματικά PC της Δύσης. Η περιοχή ανήκει στην άλλη παράταξη/κέντρο και όχι απλά στη Ρωσία. Είναι πολύ πια βαθιά η σύγκρουση από το να την αναλύουμε με γεωγραφικούς και εθνικούς όρους!

      Το αποτέλεσμα της όλης επιχείρησης θα είναι μία Ουκρανία αποστρατικοποιημένη, με κατεστραμμένους όλους τους στόχους, δίκτυα και βάσεις της αντίπαλης φατρίας και με τελικό μήνυμα ότι όποιος σκέφτεται έγχρωμες επαναστάσεις, γενοκτονίες ρωσόφωνων και δεν υπολογίζει τα "ρωσικά" (και όχι μόνο) συμφέροντα, θα υποστεί μία παρόμοια παλαιοταξική Σοβιετικού τύπου εισβολή και καταστροφή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, πλην όμως αρκετά αποτελεσματικής και πειθήνιας!

      Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε όλα τα παραπάνω σχόλια και τρολαρίσματα και θα καταλάβεις, αλλά για τους στόχους δεν πρόκειται να βρεις πολλές και αξιόπιστες πληροφορίες, γιατί πρόκειται για στρατιωτικές επιχειρήσεις με την ανάλογη διαβάθμιση.

      Delete
    2. Anonymous3/3/22 03:38

      "Ο Σαββίδης φέρεται να έδωσε την εντολή στους συνεργάτες του να ξεκινήσουν όλες τις ετοιμασίες για να φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική οιΈλληνες που επιστρέφουν από την Ουκρανία λόγω του Πολέμου."

      https://www.el.gr/ethnos/omogeneia/ivan-savvidis-sto-porto-karras-stin-cha/

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

      https://www.google.com/travel/hotels/entity/CgoI79aN_7iwo9MjEAE/lightbox/CAESTGh0dHBzOi8vaS5naWF0YW1lZGlhLmNvbS9tLnBocD9tPUFRQUJBQUFBbGE0S0FHWGpBUVVGQUJEbUZJYkFjN3JPdW02aW04UWlQTmM?g2lb=4597339%2C4647135%2C2503771%2C2503781%2C2502548%2C4649665%2C4704212%2C4258168%2C4640247%2C4308226%2C4723331%2C4270442%2C4306835%2C4401769%2C4726605%2C4722900%2C4284970%2C4291517&hl=el-GR&gl=gr&ssta=1&grf=EmQKLAgOEigSJnIkKiIKBwjmDxADGB4SBwjmDxADGB8gADAeQMoCSgcI5g8QAxgDCjQIDBIwEi6yASsSKQonCiUweDE0YThhMWJhMGM1YjU4MDk6MHgyM2E2OGQ4MzhmZTM2YjZm&rp=EO_Wjf-4sKPTIxDv1o3_uLCj0yM4AkAASAHAAQI&ictx=1&sa=X&ved=0CAAQ5JsGahcKEwjYkYTZ5aj2AhUAAAAAHQAAAAAQAw&utm_campaign=sharing&utm_medium=link&utm_source=htls

      Delete
    3. Anonymous3/3/22 21:32

      ΒΙΝΤΕΟ! Ουκρανία... διαφθορά, παιδοφιλία, σεξ τράφικιγκ, εμπόριο ναρκωτικών & Αμερικάνικα εργαστήρια βιολογικού πολέμου...

      http://www.press-gr.com/2022/02/blog-post_768.html

      Delete
  25. Anonymous2/3/22 21:04

    https://mobile.twitter.com/mikecarr000/status/1498769436257529859

    ReplyDelete
  26. Anonymous3/3/22 00:17

    "Β.Κικίλιας: «Χρειαζόμαστε 50.000 Ουκρανούς για εργασία σε τουρισμό»! - Κανείς δεν ασχολείται με τους άνεργους Έλληνες!"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1062191_vkikilias-oi-oykranoi-prosfyges-mporoyn-na-doylepsoyn-ston

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ LOCKDOWN, ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ -ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ- ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛA ΑΛΛA ΠΑΡΑΝΟΜA ΔΙΚΤΥΑ.

    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:

    - OI ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    - ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ, ΠΑΡΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΦΩΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ Σ' ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ/ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!
    - ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ (στην Ευρώπη τους Τζιχαντιστές τους κουβαλάνε ως "πρόσφυγες")
    - Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ/ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ/ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Β΄ΠΠ.
    - ΟΙΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ
    - ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (πλην λευκών) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ. ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (κατόπιν συμφωνίας;) ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ/ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ.

    ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ "ΔΥΣΗ" ΣΑΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous4/3/22 15:35

      Russian Ukrainian War

      https://twitter.com/anitach12276032/status/1499704758139236356

      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

      Delete
    2. Anonymous5/3/22 01:09

      "Τό Γενικό Προξενεῖο τῆς Ὀδησσοῦ μέ ἐπίσημο e-mail ζητᾶ ἀπό τούς Ἕλληνες Ὁμογενεῖς φωτογραφία τοῦ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ τούς προκειμένου νά συμπεριληφθοῦν στήν διαδικασία ἐκκένωσης τῆς ἐμπόλεμης περιοχῆς! "
      https://odysseiatv.blogspot.com/2022/03/blog-post_786.html

      ΕΕ ΘΕΛΑΤΕ;
      ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

      Delete
    3. Anonymous14/3/22 01:51

      "Μέσα στο χάος του πολέμου, Πολωνός συνελήφθη για βιασμό 19χρονης Ουκρανής – Της υποσχέθηκε καταφύγιο"
      https://www.el.gr/diethni/metanastes/mesa-sto-chaos-toy-polemoy-polonos-syne/

      NA HTANE MONO AYTH; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ!
      "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ", Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ TRAFFICKING, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΝΑΕΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ...

      Delete
  27. Anonymous3/3/22 12:55

    https://www.youtube.com/watch?v=aX_158PezWk

    ReplyDelete
  28. Anonymous3/3/22 13:46

    Αποτελεί ιστορική ειρωνεία το γεγονός ότι οι Αμερικανοί που σήμερα κόπτονται για το δικαίωμα της Ουκρανίας στην αυτοδιάθεση οφείλουν την ύπαρξή τους ως κράτος και το στάτους τους ως Μεγάλη Δύναμη στον δια των όπλων εξαναγκασμό των νότιων πολιτειών τους να παραμείνουν ενωμένες με τις υπόλοιπες. Όταν το 1861 αποσχίστηκαν 11 πολιτείες του Νότου ιδρύοντας τις Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής επειδή αγανάκτησαν με τους δυσβάστακτους και δυσανάλογους φόρους που τους επέβαλε η κεντρική κυβέρνηση της Ουάσινγκτον, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή το δικαίωμα της αυτοδιάθεσής τους. Ξεκίνησε αμέσως πόλεμο κατά του Νότου ο οποίος διήρκεσε τέσσερα χρόνια και στοίχισε 600.000 νεκρούς, εκατομμύρια τραυματίες και κολοσσιαίες υλικές καταστροφές, προκειμένου οι νότιες πολιτείες να επιστρέψουν δια της βίας στην Ένωση. Οι στρατηγοί του Βορρά δεν είχαν τότε κανέναν ηθικό φραγμό να ρημάξουν κυριολεκτικά τα εδάφη των μέχρι χθες συμπατριωτών τους. Όταν ο στρατηγός Σέρμαν έκανε την περίφημη «Πορεία προς τη Θάλασσα» από την Ατλάντα έως τη Σαβάννα καίγοντας και λεηλατώντας τη Τζώρτζια και ερημώνοντας τις περιοχές απ' όπου περνούσε σαν να είναι ο Ταμερλάνος, θεωρούσε ότι έκανε θεάρεστο έργο, και δεν σκεφτόταν ότι ανάγκαζε με το ζόρι ανθρώπους να παραμείνουν σε ένα κράτος με το οποίο δεν επιθυμούσαν να έχουν ουδεμία σχέση.

    https://www.capital.gr/forum/thread/7399698?page=1&messageId=7399700

    ReplyDelete
  29. Anonymous3/3/22 23:51

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1062497_tileoptiko-minyma-toy-vzelenski-kata-tis-rosias-tin-idia#comment-5776671802

    ReplyDelete
  30. Anonymous4/3/22 00:56

    https://antipliroforisi.blogspot.com/2014/02/blog-post_7382.html?m=0

    ReplyDelete
  31. Anonymous4/3/22 01:07

    https://www.youtube.com/watch?v=yuQy_FW5xTg

    ReplyDelete
  32. Anonymous4/3/22 03:11

    "Μόνο ο Έλληνας δημοσιογράφος φοράει μάσκα!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ"

    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/mono-o-ellinas-dimosiografos-foraei-m/

    ReplyDelete
  33. Anonymous4/3/22 13:04

    "Ukrainian army is bombing its own people"

    https://twitter.com/NixinWolf/status/1499535374615470082

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/3/22 03:07

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%84%ce%b9%cf%82-2-%ce%9c%ce%b1%cf%8a%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85-2014-%ce%bf%ce%b9-%ce%9f%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%b2%ce%af/

      Delete
    2. Anonymous5/3/22 15:13

      https://dimpenews.com/2022/03/05/18-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-sbu-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%87%ce%ac/

      Delete
    3. Anonymous5/3/22 15:26

      https://dimpenews.com/2022/03/05/18-%ce%ac%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%bc/

      Delete
    4. Anonymous5/3/22 16:22

      Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε με άλλων τώρα, για να τα κάνουμε ακόμα περισσότερα!
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΑΝ!!!

      Delete
  34. Anonymous4/3/22 20:10

    Τους έχουν γυμνώσει και τους μαστιγώνουν

    https://dimpenews.com/2022/03/04/%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1-%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b6%ce%b5/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/3/22 12:47

      IsR Prepotency,

      Εάν το κατάλαβες, αυτοί που τις τρώνε είναι Αριστεροί και αυτοί που τους βαράνε φασίστες.
      Έχετε στο πρόγραμμα σας καμμία επανάσταση, καμμία αντίδραση, λαική κινητοποίηση, τίποτα φυλάδια, κάτι τι...;

      Delete
    2. Anonymous6/3/22 20:03

      Επειγεσαι; Το σωστο ερωτημα ειναι γιατι δεν κατεβηκαν ακομα τα ρολα, γιατι υπαρχετε ακομα και γραφετε; Και αφου δεν εχετε στο προγραμμα καποια οργανωση, ουτε ηλεκτρονικο φυλλαδιο δεν ειστε ικανοι να φτιαξετε και μονο για καφενοβιοι καταληψιες σε σχολια ειστε να δινετε συμβουλες για καμακι, θα επρεπε ηδη να ειστε αστεγοι και ειδος προς εξαφανιση. Ειστε ειδηση βγαλμενη απο το 2021, αν το καταλαβες. Καθε μερα τρωτε ξαναστροφες απο παντου και χανετε μεχρι και οπλα, αν το καταλαβες. Γερασατε και κουρασατε, δεν αντεχεστε πια. Η πατριαρχια σας επιασε μουχλα. Κατεβαστε επιτελους ρολα να γυρισουμε σελιδα.


      IsR Prepotency

      Delete
    3. Anonymous7/3/22 13:23

      "...να δινετε συμβουλες για καμακι"

      ΖΗΛΕΥΕΙΣ;
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

      ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΟΜΗ
      (ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ)

      ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΠΑΛΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ
      (ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ)

      ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ;

      Delete
    4. Anonymous7/3/22 15:45

      "γιατι υπαρχετε ακομα και γραφετε;"

      Για να ενημερώνεσαι και να μη χαλάτε άδικα τα ντουβάρια στο καημένο το ΑΠΘ.
      Άμα θέλετε ανατροπή και λαικές νίκες, η Αθήνα είναι 500 χλμ νότια από το ΑΠΘ.
      Να ξέρεις επίσης ότι για όλες τους λαικές κινητοποιήσεις σας, σας υπάρχει δυνατότητα δωρεάν επιστροφής με περιπολικά.

      Delete
    5. Anonymous7/3/22 23:02

      01001001 01110010 01101111 01101110 01101001 01100011
      https://hugelolcdn.com/i/814770.jpg
      https://www.youtube.com/watch?v=cMXNi-lI554

      Delete
    6. Anonymous8/3/22 00:51

      https://1.bp.blogspot.com/-ZMEiDnm7J9U/VIYPBbEJSZI/AAAAAAAAXpw/XDkuAY9kFoA/s1600/%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%BE..jpg

      Delete
    7. Anonymous8/3/22 00:55

      https://tetartopress.gr/wp-content/uploads/2018/02/kite-2667477_1920-1.jpg

      Delete
    8. Anonymous8/3/22 04:42

      https://twitter.com/redfishstream/status/1499460238595936268?cxt=HHwWmMCqxY_Jk88pAAAA

      Delete
    9. Anonymous9/3/22 10:32

      https://attikanea.info/για-να-γνωρίζετε-τι-σχεδιάζουν-πώς-θα

      Delete
    10. Anonymous9/3/22 10:59

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/to-nato-giortase-tin-imera-tis-gynaikas-me-neonazi-oukranes-diegrapse-tin-anartisi-meta-tin-katakraygi/

      Delete
  35. Anonymous5/3/22 01:04

    Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις

    Θέμα: Απαγόρευση από την Ουκρανική Βουλή της χρήσης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και της ρωσικής γλώσσας από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ομογενείς

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα(1)(2), η Ουκρανική Βουλή, με νόμο, έχει απαγορεύσει τη χρήση μειονοτικών γλωσσών όπως τα ελληνικά, τα ρωσικά και τα ουγγρικά, αντίθετα σε κάθε αρχή δικαίου, ελευθεριών, πολιτισμού, προόδου και δημοκρατίας.

    https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2014-010539_EL.html?fbclid=IwAR2CtGftgzdRKMbPQ6lvSPxKdaPY5y_2Z1AnGWBPv0286OasDjs5wHkDn6E

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/3/22 14:17

      ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ (ΜΕΣΚΕΣ, SELF TESTS, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ...) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ/ΦΟΡΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

      Delete
  36. Anonymous5/3/22 16:50

    "Μαριούπολη: Ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο στο Τάγμα Αζόφ! - Σε διάσπαση οι δυνάμεις του Κιέβου"

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1062905_marioypoli-o-oykranikos-stratos-ektoxeyse-vallistiko

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΤΟ AZOV ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/3/22 05:22

      "Ukrainian neo-Nazi in Mariupol tells girl about cancellation of evacuation, “say thank you for not being shot” Azov's battalion hiding behind civilians"

      https://twitter.com/200_zoka/status/1500163671619743745

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%a3%ce%91-%ce%a0%ce%9d%ce%99%ce%93%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%91-%ce%94%ce%a5%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%9c%ce%9c%ce%95-%ce%92%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%bf%ce%b8/


      "Επιβεβαιώνεται ο θάνατος του Ουκρανού διαπραγματευτή, ήρωας λέει το Κίεβο, για προδοσία μιλάνε οι Ρώσοι"

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9f%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf/

      Delete
  37. Anonymous6/3/22 13:07

    " SVR: «Οι ΗΠΑ στέλνουν επίλεκτα μέλη του ISIS στην Ουκρανία – Έλαβαν ειδική εκπαίδευση στη βάση Αλ Τανφ»
    Τζιχαντιστές αναμένεται να φτάσουν μέσω Πολωνίας στην Ουκρανία"

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ SS ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΠ;
    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΝΑΖΙ, ΑΡΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ....
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΚ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/3/22 17:45

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/svr-oi-ipa-stelnoun-epilekta-meli-tou-isis-stin-oukrania-elavan-eidiki-ekpaideysi-sti-vasi-al-tanf/

      Delete
  38. Anonymous6/3/22 18:55

    Anonymous 6/3/22 13:07

    Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΘΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

    ReplyDelete
  39. Anonymous6/3/22 19:40

    https://twitter.com/tony_rgps/status/1500085773747593219
    https://twitter.com/_The_Guest_/status/1500140425759318018

    ReplyDelete
  40. Anonymous6/3/22 20:38

    https://edmo.eu/2022/02/28/war-in-ukraine-the-fact-checked-disinformation-detected-in-the-eu/

    ReplyDelete
  41. Anonymous6/3/22 21:26

    https://attikanea.info/wp-content/uploads/2022/03/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9Screenshot_1.png

    ReplyDelete
  42. Anonymous6/3/22 21:42

    https://i.imgur.com/OopTwKD.jpg

    ReplyDelete
  43. Anonymous7/3/22 04:27

    https://twitter.com/Zazazou20221/status/1498619138499137540?cxt=HHwWiMC-vdOKlcwpAAAA

    ReplyDelete
  44. Anonymous7/3/22 04:42

    https://twitter.com/dstefanos/status/1471602234664357900

    ReplyDelete
  45. Anonymous7/3/22 05:30

    https://twitter.com/StellaAligizaki/status/1488841476796735494/photo/1
    https://twitter.com/Curva__Fiesole/status/1488859836070649857

    ReplyDelete
  46. Anonymous7/3/22 15:18

    "Παρακολουθήστε τον Yevhen Karas, τον αρχηγό της νεοναζιστικής τρομοκρατικής συμμορίας της Ουκρανίας C14 από το Κίεβο, σε ομιλία τον Φεβρουάριο, την οποία ανήρτησε προσφάτως ο Έλληνας ανταποκριτής στην Ρωσία, Θ. Αυγερινός:

    «Μας δίνουν τώρα τόσα πολλά όπλα, όχι επειδή όπως λένε μερικοί ”Μας βοηθάει η Δύση”, όχι επειδή ”θέλουν το καλύτερο για μας” αλλά επειδή πραγματοποιούμε τις αποστολές που μας αναθέτει η Δύση!!!!

    Μας αρέσει να σκοτώνουμε και να πολεμάμε κι εκείνοι λένε ”Ας δούμε τι θα συμβεί.”

    Κι αυτός είναι ο λόγος της νέας συμμαχίας: TOYRKIA, Πολωνία, Βρετανία και Ουκρανία."

    https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/pane-ta-opla-poy-stelnei-i-ellada-kai-i/

    ReplyDelete
  47. Anonymous8/3/22 04:22

    https://twitter.com/RFEmbassyGr/status/1499361632471891975?cxt=HHwWjoCy1b7d5s4pAAAA

    ReplyDelete
  48. Anonymous8/3/22 04:22

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ;

    https://theflagreport.com/ta-nazistika-mora-tis-oukranias-ena-anatrichiastiko-afieroma/

    ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ReplyDelete
  49. Anonymous8/3/22 15:27

    https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2022/02/woke_military.jpg
    https://img.patriotpost.us/01FX88QK158ESBESFSDDTFRGDY.jpeg
    https://img.patriotpost.us/01FXJA0GMYTNQB20CKKQEV88WJ.jpeg
    https://img.patriotpost.us/01FXJA3JBFMTTN8HEMRP2Q55CV.jpeg

    ReplyDelete
  50. Anonymous8/3/22 17:02

    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgQCGl08CI8GBugBl9QBD-12lsepSL_S-lloVHRuiu5DfMKoax7Jp9SeaVWHjVuPhcrbwgltEkOTpxiiCgsqkRc4_Jl-EDy9HIrKmoTC7_1kxQBdZKg9AMk3kocch0FS7qo_eZGQkDRoPpZes693W2zoPcYMQdQbWinxdFlVG3SMRA523Uv_0qfEDIv3A=w744-h497

    ReplyDelete
  51. Anonymous8/3/22 21:51

    "450 τρομοκράτες πήγαν από το Idlib μέσω Τουρκίας στην Ουκρανία για να διαπράξουν ακρότητες κατά ρωσογενών! Πολλοί ανήκουν στην Αλ Κάιντα (Αλ Νούσρα) οι 300 είναι Σύροι και οι 150 τζιχαντιστές είναι Βέλγοι, Γάλλοι, Ουιγούροι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Τσετσένοι και Βρετανοί!"
    https://dimpenews.com/2022/03/08/450-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-idlib-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1/

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΕΥΚΩΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!

    https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion/3
    https://www.pinterest.com/allegedwand22/nationalist-socialist-arab-worker-party/

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ....

    ReplyDelete
  52. Anonymous9/3/22 13:56

    https://attikanea.info/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%BA/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/3/22 07:11

      https://attikanea.info/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84/

      Delete
  53. Anonymous10/3/22 11:24

    https://off-guardian.org/2022/03/09/watch-ukraine-on-fire/

    ReplyDelete
  54. Anonymous10/3/22 14:03

    @ IsR Prepoteency

    Οι φασίστες έρχονται κανονικά με χαρτιά (δωρεάν υγεία, ειδικά σχολεία, "δουλειά") για μόνιμη παραμονή:

    "Ν.Μηταράκης σε Γερμανία: «Όλοι οι Ουκρανοί είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα – Θα φτιάξουμε τάξεις στα ουκρανικά»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/n-mitarakis-se-germania-oloi-oi-oukranoi-einai-eyprosdektoi-stin-ellada-tha-ftiaksoume-takseis-sta-oukranika/

    Τόσα χρόνια υποδέχεστε τζιχάντια (κλασικά φιλαράκια των Ναζί) και μετατρέψατε την κοινωνία σας σε πατριαρχική.
    Τώρα θα μετατραπεί και σε φασιστική.
    Θ' αντιδράσετε τουλάχιστον στην εισβολή της φασιστικής απειλής, ή πετάς ακόμα χαρταετό;


    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11/3/22 03:53

      @ IsR Prepoteency

      ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ:

      https://twitter.com/los_heraldos/status/1499663526897623041

      Delete
  55. Anonymous12/3/22 07:11

    https://www.bitchute.com/video/5IFfqk0Rq7Ql/

    ReplyDelete
  56. Anonymous13/3/22 18:16

    "Early Warning" (1981)
    https://twitter.com/Urylle/status/1459233727201091590?cxt=HHwWjIC5of7VnsAoAAAA
    https://www.imdb.com/title/tt0350869/
    https://www.youtube.com/watch?v=VItItJY6Hp0

    https://twitter.com/Urylle/

    ReplyDelete
  57. Anonymous15/3/22 14:28

    https://rumble.com/vxe96l-56092413.html

    ReplyDelete
  58. Anonymous21/3/22 15:23

    Κουρητη, αν θες και εχεις χρονο ποια ειναι η γνωμη σου για αυτο το αρθρο του ΜΚ;
    https://mavroskrinos.blogspot.com/2022/03/blog-post_20.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ".
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΚΑΙ ΕΧΩ "ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ" ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΧΩΡΙΑ "ΦΡΟΥΤΑ" ΤΟΝ ΚΙΤΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΓΚΙΝ. https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ , ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.
      Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΒΑΝΟ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΣΟΙΓΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΣΟΙΓΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

      Delete
    2. Anonymous23/3/22 18:19

      ΚΟΥΡΗΤΗ ΟΙ ΤΡΙΤΟΘΕΣΙΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ; ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΜΕΤΑ.

      Delete
    3. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ... ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ , Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, Η ΤΑΙΒΑΝ , Η ΕΛΒΕΤΙΑ , Η ΣΟΥΗΔΙΑ κ.α

      ΟΙ ΤΡΙΤΟΘΕΣΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ΡΩΣΣΙΑ-ΚΙΝΑ). ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ". ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΣΔΑ", ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ '21, ΠΟΥ ΕΞΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ.
      ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ , ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΟΣ , ΟΠΟΥ Η "ΛΥΣΗ¨ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΟΑ ΠΛΗΘΗ.

      Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΗΠΑΜ" ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΛΙΒΑΝΟ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΜΑΛΤΑ κ.α
      https://isxys.blogspot.com/2011/02/blog-post_1505.html

      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΤΣΙΝΙΣΑΝ", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕν ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ή ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ.

      ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΛάΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ"...
      https://isxys.blogspot.com/2021/06/i.html
      ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΓΑΜΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕ, ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΤΟΤΕ ΟΙ ..."ΟΥΡΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ" . ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

      ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ή ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ή ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

      ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΓΚΟΥ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

      Delete
    4. Anonymous23/3/22 22:48

      Κουρήτη, συνεχίζεται η αγορά γαιών της Κρήτης από εβραίους; Τι ακούς;
      Έχεις κάποιο άλλο "υπόγειο" νέο για την Κρήτη και το μέλλον;

      Μίνως

      Delete
    5. ΤΠΤ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΦΙΣΤΑΤΟ.

      Delete
    6. Anonymous1/4/22 13:53

      "Ο στρατάρχης Σοιγκού το έπαθε το εμφραγμα. Μόνο ο Ζελένσκι με τόση κόκα που πινει δεν παθαίνει τίποτα."

      "Αυτό με το έμφραγμα του Σοϊγκού είναι αληθινό;"

      "Οπως τον είδα να μιλάει είδα ότι έχει αγώνα να αναπνεύσει. Πρέπει να πέρασε κάποιο επεισόδιο προσφατα. Τωρα κατά πόσον ήταν βαρύ είναι ένα άλλο θέμα. Οταν φίλε μου έισαι Στρατάρχης έχεις ευθύνη για κάθε Ρωσο που χάνεται και ευθύνη για κάθε πολίτη που φεύγει άδικα. Εδώ σταματάνε τις μάχες και βγάζουνε γέρους από τα υπόγεια και δεν τους ρωτάνε αν είναι Ρώσοι ή Ουκρανοί. Είναι ΑΜΑΧΟΙ. Ο πόλεμος είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει και σε έναν τέτοιο πόλεμο ό,τι μπορεί να πάει στραβα θα πάει. Υλικό και Άνθρωποι πάνε στα απόλυτα όρια."

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oukranika-elikoptera-xtypisan-mesa-sti-rosia-mosxa-to-proto-xtypima-entos-tou-edafous-mas-meta-ton-v-pp/#comment-5813530228

      Delete
  59. Anonymous23/3/22 15:49

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/afganistan-oi-talimpan-kleinoun-ta-gymnasia-kai-ta-lykeia-thileon/

    ReplyDelete