04/12/2021

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ) : "ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!"

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Μία παρανόμως εκλεγείσα «Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας», Μία παρανόμως εκλεγείσα κυβέρνηση, Μία παρανόμως, ως 5η φάλαγγα, λειτουργούσα Βουλή, αποτελούμενη από ξεδιάντροπους σαλτιμπάγκους της άκρας γελοιότητας που λειτουργούν όπως οι νονοί της μαφίας και οι «διακονούντες» την Δικαιοσύνη, που αρνούνται ή αδυνατούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ευτελίζοντας τον ίδιο τον θεσμό αντί να τον υπηρετούν, έχουν επιβάλλει, στον Ελληνικό Λαό, την βαρβαρότητα της ιερής εξέτασης και του εκφοβισμού που αποτελεί πλέον ένα οδυνηρό και καταδικασμένο στη συνείδηση της κοινωνίας παρελθόν.

Είναι η βαρβαρότητα του σήμερα, ωμή, παγερή και αδιάφορη γιά τον Έλληνα πολίτη, και είναι ανατριχιαστική… Είναι η συνωμοσία από άνομες συμμαχίες των προδοτών πολιτικών, που ενσωματωμένοι σε αυτό το βρώμικο κύκλωμα της «μεταπολιτεύσεως» της προδοσίας, της ντροπής και της ρεμούλας… θυσιάζουν έναν όλόκληρο Λαό … Η ατυχία του Ελληνικού Λαού είναι ότι τον κυβερνούν άθλιοι πολιτικοί και δειλοί δικαστές, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα παρακράτος και του έχουν εκχωρήσει κάθε Συνταγματική και Κυβερνητική Εξουσία.… Μα πόσο προδότες είναι Θεέ; Διεφθαρμένοι και επίορκοι ταγοί, το ανέντιμο «ελληνικό» κράτος, τα δουλόφρονα ελληνικά κόμματα και τα αργυρώνητα ελληνικά ιερατεία της προπαγάνδας, αδιαφορώντας για το μέλλον της Ελλάδος, την ιστορία της και την νεολαία της, όχι μόνο πρεσβεύουν την καταδίκη σε σκλαβιά και την διάλυση του ελληνικού Έθνους, αλλά και την προωθούν με υπερβάλλοντα ζήλο.

Στο όνομα μιάς έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, αυτό το ειδεχθές πραξικόπημα στέρησε από τους πολίτες κάθε δυνατότητα άμυνας από την στιγμή που η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική λειτουργία επιτελούνται, κατά παράβαση του Συντάγματος, του δικαίου και του σκοπού για τον οποίο υπάρχουν. Εδώ και δύο χρόνια γινόμαστε μάρτυρες ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, στο οποίο μιά προνομιούχος οικονομική ή ιδεολογική τάξη κατάφερε να πάρει τον έλεγχο των εθνικών κυβερνήσεων, των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης, της Δικαιοσύνης, των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών ηγετών. Όλα αυτά, χωρίς διάκριση, έχουν υποδουλωθεί σε αυτούς τους διεστραμμένους περιούσιους τυράννους της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης που εξασφαλίζουν εξουσία, χρήματα και κοινωνική επιβεβαίωση στους συνεργούς τους που βάζουν το οικονομικό συμφέρον πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Γνωρίζοντας ότι η ανεξέλεγκτη μάζα είναι ο μεγαλύτερός τους εφιάλτης, εσείς, εμείς, όλοι μαζί πρέπει να γίνουμε ανεξέλεγκτοι, ανεξάρτητοι και απρόβλεπτοι…. Και αυτό θά ήταν ένα χαστούκι στό σημερινό άθλιο κατεστημένο του καθωσπρεπισμού καί της υποκρισίας, της ταξικής υπεροψίας, του μίσους και της περιφρόνησης απέναντι στην κοινωνία… O πραγματικός λόγος της εμβολιαστικής υστερίας δεν είναι υγειονομικός. Είναι το προϊόν της αόρατης «ασύμμετρης απειλής» της Νέας Τάξης. Πρόκειται για «προσχεδιασμένο, εσκεμμένο και προμελετημένο έγκλημα» της συμμορίας των παγκόσμιων καπιταλιστικών δυνάμεων που υπαγορεύουν την αποδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας και άπαντα τα εμπλεκόμενα στρατευμένα φερέφωνα, είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η Νεοταξική εξουσία των καιρών στοχεύει στη μεθοδευμένη γήρανση του συνολικού πληθυσμού της χώρας κλιμακώνοντας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους αφού η πείνα, ως το πλέον αποτελεσματικό όπλο, εξαθλιώνει και φέρνει σε κρίση οδύνης τον Λαό. Έτσι επέρχεται η πτώση!

Ήρθε λοιπόν ο καιρός που προφήτευε ο Μεγάλος μας Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς στο έργο του «Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»; «Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν Με βιολιά καί με ζουρνάδες γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν, οι τρανοί σου καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες...» Όλοι οι Έλληνες είμαστε ίσοι, οι ιδεολογίες δέν ψηλώνουν κανέναν μας, αντιθέτως μάς έχουν κοντύνει επικίνδυνα... «Τήν πίστη μου καί τήν πατρίδα μου» είπε ο Μακρυγιάννης… καί εμείς το ίδιο λέμε… έχοντας ήσυχη την συνείδησή μας ότι, «μόνοι και μετά πολλών», μαχόμαστε τον Νεοταξίτικο φασιστικό εφιάλτη, ότι υπερασπιζομασθε τήν πατρίδα μας καί νοιώθουμε στρατιώτες σε αυτόν τον πόλεμο… καί θέλουμε οι ίδιοι που θρέψαμε τούς προδότες καί αντίχριστους πολιτικούς, εμείς να τούς τελειώσουμε… Πρίν πεθάνουμε να αφήσουμε την κληρονομιά που πρέπει στον ανθό του Έθνους μας… ΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και τώρα είναι ο καιρός.

Σήμερα διεξάγεται ένας ύπουλος πόλεμος κατά του Έθνους μας και συντελείται η μεγαλύτερη εθνοκτονία εν καιρώ «ειρήνης» με στόχο τον θάνατο της Ελληνικής φυλής. Προς γνώση όμως πάντων των ευαγγελιζομένων την δολοφονία του ιερού Έθνους των Ελλήνων απευθύνουμε ευθύ μήνυμα γιά να έχουν υπ’ όψιν τους την, σε παράφραση, περσική ρήση ότι: «Τα έδρανα των βουλευτών πρέπει να είναι φτιαγμένα από το πετσί των προκατόχων τους!!!» και τούτο διότι αύριο ξημερώνει άλλη ημέρα. Ο κομπασμός του εχθρού δεν θα βγεί αληθινός διότι δεν είναι δίκαιος. Έχετε κατά νού την ρήση του μέγιστου Σωκράτη: «…Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και παρ’ ανθρώποις, τοις νουν έχουσιν», διότι κατ’ εντολή του εθνικού μας ποιητή, Κωστή Παλαμά: «…Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί!».

Κι εμείς, όλοι οι «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», υπακούοντας στην επιταγή της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] καλούμε τους Έλληνες σε συνειδησιακή, πνευματική και ηθική επανάσταση ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ στεντόρεια: ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! Καλούμε τον ΛΑΟ να σεβαστεί την Ιστορία του και να αντισταθεί, να σταθεί όρθιος στις επάλξεις του Έθνους, να πολεμήσει, να γκρεμίσει το έκτρωμα που επιχειρούν να δημιουργήσουν και να εκδικηθεί τιμωρώντας παραδειγματικά τους αδίστακτους πατριδέμπορους και τους βιαστές της αξιοπρέπειάς του. Καλούμε τους Έλληνες να ανακτήσουν την εθνική τους αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια γιατί έχουν χρέος στα νιάτα αυτού του τόπου και τους υπενθυμίζουμε το διαχρονικό αξίωμα αυτού του Έθνους που διέπει την ιστορική διαδρομή του, ότι: Την θέλησή του να ζήσει ουδέποτε την υπέταξε στην μοίρα του!!! Το ταχύτερο στις πύλες του Έθνους. Δημιουργήστε αυτόνομες ομάδες προστασίας, σε κάθε γειτονιά. Γνωρίστε τον γείτονά σας, αγκαλιάστε τον. Να γίνουμε ένα. Να γίνουμε εμείς. Απασφαλίστε την θέλησή σας, την ενεργητικότητά σας, την αξιοπρέπειά σας. Παλέψτε για την αλήθεια, για τις πανανθρώπινες ιδέες που έχουν χάσει την αξία τους, που έχουν ακρωτηριασθεί, που έχουν πιά ευτελιστεί. Συσπειρωθείτε γιατί μας δολοφονούν ως Έθνος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
  • Οδυσσέας Τηλιγάδας 210 3250220
  • Στέργιος Σμυρλής 6944325056

4 comments :

  1. "ΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και τώρα είναι ο καιρός. "

    https://www.benaki.org/images/collectionitem/278061/sizes/278061_462520_1000_1000_inner.jpg

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ;;;
    ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/12/21 13:09

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

    Ενημερώστε τους άνω των 60 ετών σχετικά με τα 100ευρα πρόστιμα:
    Ανακοπή κεδε κατά ταμειακής βεβαίωσης στη ΔΟΥ λέγεται το ενδικο βοήθημα. Το ότι θα βεβαιωθούν πρόστιμα, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει "ένσταση". Μέχρι ποσού 1500 ευρώ είναι χωρίς έξοδα και χωρίς δικηγόρο. Οπότε για κάθε 100ευρω που θα βεβαιώνεται = ανακοπη

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.lawspot.gr/nomika-nea/anakopi-kede-periehomeno-tameiakis-vevaiosis-kai-atomikis-eidopoiisis-olap-5-2019

      https://www.esdi.gr/nex/images/stories/pdf/epimorfosi/2019/serafimi_2019.pdf

      ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΩΣ.
      ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ.

      Delete
  3. Anonymous5/12/21 18:02

    https://www.youtube.com/watch?v=MwCHYLxowrA

    ReplyDelete