11/11/2021

Η επόμενη γενιά εμβολίων Covid-19 θα μπορούσε...

...να μην στοχεύει πλέον μόνον στην πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού όπως κάνουν τα τωρινά εμβόλια, αλλά στην πρόκληση ανοσολογικής απόκρισης ενάντια στις λεγόμενες “πρωτεΐνες αναπαραγωγής”, οι οποίες παίζουν ζωτικό ρόλο στα αρχικά στάδια πολλαπλασιασμού του ιού μέσα στο ανθρώπινο σώμα, όπως ανακοίνωσαν οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Μάλα Μαΐνι και τον δρα Λίο Σουάντλινγκ του Τμήματος Λοιμωξιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL), που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο “Nature”.

Η ανακάλυψη βασίστηκε στη μελέτη ανθρώπων (υγειονομικών σε νοσοκομεία του Λονδίνου) που φάνηκε να μην αρρωσταίνουν καθόλου από τον κορονοϊό SARS-CoV-2, παρόλο που εκτίθεντο συχνά σε αυτόν. Κάτι ανάλογο έχει διαπιστωθεί ότι συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους, καθώς παρόλο που έχουν μολυνθεί όλα τα μέλη μιας οικογένειας, κάποιος παραμένει αλώβητος μέσα στο σπίτι. Η περαιτέρω ανάλυση έδειξε ότι στην πραγματικότητα ορισμένοι άνθρωποι (περίπου το 10% έως 15% όσων μελετήθηκαν), αντί να αποφεύγουν τελείως τη μόλυνση από τον ιό, έχουν μια πολύ χαμηλού επιπέδου ασυμπτωματική λοίμωξη που δεν είναι ανιχνεύσιμη στα τεστ και η οποία όμως δημιουργεί αυξημένα επίπεδα Τ-κυττάρων ειδικά εναντίον του κορονοϊού, “καθαρίζοντας” έτσι άμεσα τον ιό.

Όπως ανέφερε η κα Μαΐνι, “η έρευνα μας δείχνει ότι τα άτομα που αντιστέκονται φυσικά στη λοίμωξη από SARS-CoV-2, δημιουργούν Τ-κύτταρα μνήμης που στοχεύουν στις πρωτεΐνες αναπαραγωγής των μολυσμένων κυττάρων. Αυτές οι πρωτεΐνες, που χρειάζονται στον πρωταρχικό στάδιο του κύκλου ζωής του ιού, μόλις αυτός εισδύει σε ένα κύτταρο, είναι κοινές σε όλους τους κορονοϊούς και είναι απίθανο να αλλάξουν ή να μεταλλαχθούν”. Γι’ αυτό, πρόσθεσε, “‘ένα εμβόλιο που θα ωθούσε τα Τ-κύτταρα να αναγνωρίζουν και να στοχεύουν τα μολυσμένα κύτταρα, τα οποία εκφράζουν τέτοιες πρωτεΐνες, ουσιώδεις για την επιτυχία του κορονοϊού, θα ήταν πιο αποτελεσματικό στην πρόωρη εξάλειψη του SARS-CoV-2. Ενώ μπορεί να έχει και το επιπρόσθετο όφελος ότι θα αναγνωρίζει επίσης άλλους κορονοϊούς που σήμερα μολύνουν τους ανθρώπους ή που μπορεί να το κάνουν στο μέλλον”.

Τα εμβόλια επόμενης γενιάς μπορεί να συνδυάζουν αυτούς τους δύο στόχους: τόσο την πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού με την οποία “τρυπώνει” στα κύτταρα και τα μολύνει, όσο και τις πρωτεΐνες αναπαραγωγής που αμέσως μετά χρησιμοποιεί για να πολλαπλασιαστεί. Σύμφωνα με τους ερευνητές, με τον τρόπο αυτό τα μελλοντικά εμβόλια θα παρέχουν επιπρόσθετη ανοσολογική προστασία. Όπως τόνισε η Μαΐνι, “ένα τέτοιο εμβόλιο διπλής δράσης θα παρέχει περισσότερη ευελιξία έναντι των μεταλλάξεων, αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας ανοσία”.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.
Η ΧΡΗΣΗ mRNA ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ DNA ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ, ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΙΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΑΣ (ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ "ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ" ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 50% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ "ΒΕΛΟΝΕΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ" ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 98%+ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ) ; ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ "ΠΕΦΤΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

12 comments :

  1. "ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ !!! ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ !!! ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΔΗ ΝΟΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ !!!"

    https://nikosantoniadis.tv/2021/11/10/%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

    εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στα "σχολεία";

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ....

      https://www.el.gr/_featured_3/ti-eipe-i-kerameos-gia-ta-paidia-poy-den/

      Delete
    2. ...ΕΤΣΙ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ" ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ!

      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΠΑΘΑΙΝΕΙ, Η' ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

      Delete
    3. "Και δεύτερος διευθυντής στρέφεται κατά ανεμβολίαστων γονέων και μάλιστα ζητά να αλλάξει ο νόμος και να διώκονται ΠΟΙΝΙΚΑ όσοι γονείς αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των ανθρώπων, κρατώντας τα παιδιά τους σπίτι.

      «Εάν κάποιος γονέας κρατήσει το παιδί του στο σπίτι για οποιονδήποτε λόγο, ποια είναι η ποινή που έχει;;; Δεν είναι ποινικό αδίκημα», είπε ο δάσκαλος.

      «Έχει καταργηθεί», απάντησε ο δημοσιογράφος.

      «Αυτό μήπως θα πρέπει να αλλάξει;;;», αναρωτήθηκε ο δάσκαλος.

      «Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προβληματισμό σας», απάντησε ο τηλεπαρουσιαστής."

      https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/sovareyei-to-pragma-dieythyntis-schole/

      Delete
    4. "Κινητά συνεργεία COVID πραγματοποιούν τυχαίους ελέγχους σε πολίτες στον δρόμο. Εάν κάποιος αρνηθεί να υποβληθεί σε έλεγχο μεταφέρεται αμέσως σε στρατόπεδο καραντίνας όπως επίσης και αν κάποιος βρεθεί θετικός.
      Το ίδιο συμβαίνει και με τους μαθητές: Εάν ένας μαθητής βρεθεί θετικός τότε όλη η τάξη μεταφέρεται σε στρατόπεδο καραντίνας."

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1033515_kina-kinita-synergeia-pragmatopoioyn-tyhaioys-eleghoys-se

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
      ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Θ' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ....

      Delete
  2. Τα επίσημα στοιχεία του CDC δείχνουν μια σοκαριστικά μεγάλη αύξηση των θανάτων που οφείλονται σε αφύσικα μυστηριώδη αίτια από τότε που άρχισαν τα τσιμπήματα κατά της Covid-19

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/11/Ereyna-usa-ta-episima-stoixeia-tou-cdc-deixnoun-mia-sokaristika-megali-ayxisi-ton-thanaton-pou-ofeilontai-se-afysika-mystiriodi-aitia-apo-tote-pou-arxisan-ta-tsimphmata-covid.html

    ReplyDelete
  3. Πως οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ των ΗΠΑ θα χρηματοδοτούν έως το 2025, τα εργαστήρια Κοροναϊών στην Κομμουνιστική Κίνα

    https://dia-kosmos.blogspot.com/2021/11/2025.html

    ReplyDelete
  4. "Ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον covid 19 στον ανεμβολίαστο και ενώ μέχρι πρότινος εγκληματικά έλεγαν ότι εάν μεταδώσεις την νόσο είσαι περίπου εγκληματίας… όταν αυτό το πράττει ο εμβολιασμένος… επικρατεί σιωπή.
    Αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους εμβολιασμένους χωρίς μέτρα προστασίας ουσιαστικά δημιούργησαν φορείς υπερμετάδοσης. "

    https://theflagreport.com/oi-emvoliasmenoi-ypermetadidoun-kai-nosoun-varia-o-diachorismos-ton-anemvoliaston-einai-politiko-egklima/

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.
    ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΗ ΑΚΟΜΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΜΑΧΟΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ "ΚΟΡΩΝΟΙΟΜΕΤΡΩΝ".
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!

    ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. "ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΠΑΛΙ ΕΓΩ ;; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ Κ.Υ.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ !!"

      https://nikosantoniadis.tv/2021/11/11/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%b3%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%87%ce%bb%ce%b7%cf%83/

      Delete
    2. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΠΟΥ “ΑΓΓΙΖΕΙ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%92%ce%91%ce%a1%ce%9f%ce%a4%ce%91%ce%a4%ce%9f-%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%95%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9d-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%95%ce%94%ce%a1%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%9f%ce%94/

      Delete
  5. Πνευμονολόγος του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Σταμάτης Τσιπιλής: «... οι εμβολιασμένοι συνιστούν το 38% των εισαγωγών και παρουσιάζουν συμπτώματα στο όριο της διασωλήνωσης ... την προηγούμενη εβδομάδα στην κλινική Covid του νοσοκομείου οι εμβολισμένοι ήταν περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους»

    https://www.youtube.com/watch?v=XltxZUMXaKA&t=130s

    ReplyDelete
  6. https://www.youtube.com/watch?v=atMYGsRiNfw&t=1s

    ReplyDelete