08/11/2021

Η δύναμη της Αριστερής Προπαγάνδας έχει διαβρώσει ακόμα και το Δικαστικό Σώμα.

Από την Παρασκευή 29/10 και μέχρι την Κυριακή διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 3ήμερο Συνέδριο της «Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων» για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθροπροσφύγων, των εγκληματιών στις φυλακές και πάσης εν Ελλάδι Μειονότητος. Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου κι αν ξεφυλλίσετε το Πρόγραμμα θα φρίξετε: Οι περισσότεροι ομιλητές είναι πασίγνωστοι δικαιωματάκηδες, συριζαίοι και άλλες αντιρατσιστικές δυνάμεις.
  • Στην θεματική ενότητα για τα δικαιώματα των φυλακισμένων ομιλητές είναι ο επί Σύριζα Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, δικηγόρος Ευτύχης Φυτράκης και ο γνωστός για την λατρεία του στις κάθε λογής εν Ελλάδι Μειονότητες, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης.
  • Στην θεματική ενότητα για τα δικαιώματα των προσφύγων ομιλητής είναι ο συριζαίος καθηγητής του Παντείου, Δημήτρης Χριστόπουλος με θέμα «Αν το προσφυγικό ήταν πρόβλημα, θα είχε λύση»!.. Όπερ σημαίνει ότι το Προσφυγικό δεν είναι Πρόβλημα για την «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων», διότι δεν έχει λύση!..

Έτσι εξηγείται γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών αθωώνει σωρηδόν εδώ και 30 χρόνια τους λαθροέποικους που φτάνουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για λαθρεμπόριο, πώληση παράνομων ειδών χωρίς άδεια κλπ. Ο κατηγορούμενος λάθρο δηλώνει (ψευδώς, εννοείται…) πατέρας 5 παιδιών κι ότι αναγκάστηκε να παρανομήσει για να θρέψει τα παιδιά του. Οι δικαστές τον λυπούνται και τον αθωώνουν παμψηφεί, νομίζοντας ότι επιτελούν το Χριστιανικό τους Καθήκον, κι ας ζημιώνεται με εκατομμύρια ευρώ το Ελληνικό Κράτος…

Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ
1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 27ης Οκτωβρίου 2021

2 comments :

  1. Anonymous8/11/21 15:14

    "Η δύναμη της Αριστερής Προπαγάνδας έχει διαβρώσει ακόμα και ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ"

    ΘΑ ΣΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ Τ' ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ...

    "Η κυβέρνηση «εξοστρακίζει» τους ανεμβολίαστους και από τα σούπερ μάρκετ; - Γ.Οικονόμου: «Είμαστε ανοιχτοί να το δούμε»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1032145_deite-live-tin-enimerosi-apo-ton-kyvernitiko-ekprosopo-gianni

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/11/21 19:47

    Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου --> ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ).
    Δεν λέω τίποτα περίεργο, οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ) ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Σακελλαροπούλου για να κάνει ότι κάνει τώρα, την ήξεραν από πριν, δεν ήταν έκπληξη γι αυτούς, για τον απλό κόσμο ήταν έκπληξη. Άλλωστε πριν την πρόταση του ΠτΔ υπάρχει διαβούλευση κάνεις από το κοινοβούλιο δεν εξεπλάγην. Μάλιστα η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ είχε προαναγγείλει την ισχυρή πιθανότητα επιλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με πρωτοσέλιδο άρθρο, ένα μήνα πριν ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της. Άρα προς τα εκεί το ανάθεμα.

    ReplyDelete