24/11/2021

Απλήρωτοι Σύριοι Τζιχαντιστές που τους έστειλε ο Ερντογάν στο Αρτσάχ, διαμαρτύρονται ...

Σύριοι μισθοφόροι δημοσίευσαν και πάλι βίντεο στο οποίο παραπονιούνται ότι ο Αμπού Άμσα, ο ηγέτης της ταξιαρχίας Suleiman Shah, δεν τους πληρώνει για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Αρτσάχ. Σε αυτό αναφέρθηκε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Λίντσεϊ Σνελ που έγραψε στο Twitter της:

  • “Ο Αμπού Άμσα κατέλαβε το 25% του ελαιολάδου που παράγεται σε περιοχές του Αφρίν που καταλαμβάνονται από τη φατρία του. Έκλεψε ακόμα και τους μισθούς των μισθοφόρων που έστειλε στο Αρτσάχ πέρυσι “.
  • "Έχουμε τραυματίες. Χάσαμε πολλούς ανθρώπους στον πόλεμο. Κατασχέθηκε ο μισθός μας. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα“, σημειώνει ένας Σύριος μισθοφόρος στο βίντεο.
  • Η δημοσιογράφος δημοσίευσε και ένα άλλο βίντεο στο οποίο ο Αμπού Άμσα εξηγεί στους στρατιώτες του τη σημασία της προσευχής. «Δίνει εντολή στους μισθοφόρους του να προσευχηθούν σαν να μαλακώσουν την απαγωγή, τη δολοφονία, το βιασμό …».

https://infognomonpolitics.gr/2021/11/afisan-aplirotous-syrious-tzichantistes-pou-tous-esteile-o-erntogan-sto-artsach-kai-tora-paraponiountai/

No comments :

Post a Comment