17/11/2021

Από την αρχή της επιδημίας τόσο η κυβέρνηση όσο και οι ειδικοί επιστήμονες επαναλάμβαναν διαρκώς ότι «είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό».

Επειδή λοιπόν δεν είμαι γιατρός, θα επιχειρήσω να δω το ζήτημα της υγειονομικής κρίσης από την «πολεμική» του σκοπιά και να προσπαθώ να βγάλω λογικά συμπεράσματα στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να αποφασίσουμε κάποια στιγμή ποιος είναι ο «εχθρός» σ’ αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο που ζούμε. Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ο εχθρός είναι ο κορωνοϊός. Επομένως όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε θα πρέπει κανονικά να στοχεύουν τον εχθρό και μόνο αυτόν. Αν οι δράσεις που κάνουμε δεν στοχεύουν τον εχθρό αλλά θερίζουν αδιακρίτως και αθώο κόσμο, τότε σύμφωνα με την ισχύουσα διεθνή νομολογία διαπράττουμε έγκλημα πολέμου. Και έρχομαι τώρα στα όπλα που έχουμε σ’ αυτόν τον πόλεμο. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το μοναδικό αποτελεσματικό όπλο που έχουμε κατά του ιού είναι τα εμβόλια, επειδή υποτίθεται ότι τα μονοκλωνικά και άλλα φάρμακα που έχουν αναπτυχθεί είναι πανάκριβα ή δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς.

Τα εμβόλια όμως έχουν δύο σοβαρά προβλήματα:
  1. Ο κορωνοϊός έχει υποστεί αρκετές μεταλλάξεις από τότε που πρωτοεμφανίστηκε και τα εμβόλια που υποτίθεται ότι θα τον καταπολεμούσαν δεν έχουν τροποποιηθεί σύμφωνα με αυτές, με αποτέλεσμα να έχουν πρακτικά αχρηστευθεί σε μεγάλο βαθμό.
  2. Η διάρκεια ανοσίας που παρέχουν τα εμβόλια είναι πολύ μικρή. Mία μελέτη που έγινε σε δείγμα 800.000 ατόμων στης ΗΠΑ και δημοσιεύτηκε στις 4 Νοεμβρίου 2021 στο επιστημονικό περιοδικό Nature, αποκαλύπτει ότι μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Moderna έπεσε από το 85% στο 58%, η αποτελεσματικότητα των δύο δόσεων της Pfizer/BioNTech έπεσε από το 87% στο 45% και η αποτελεσματικότητα του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson έπεσε από το 86% στο 13%. Επομένως, όσο κι αν φαινομενικά ο αριθμός των εμβολιασμένων δείχνει να αυξάνεται σταθερά, στην πραγματικότητα ο πληθυσμός που καλύπτεται από τα εμβόλια μάλλον ελαττώνεται επειδή η αποτελεσματικότητα των παλαιότερων δόσεων πέφτει δραματικά.

Το ερώτημα που ανέκυψε περί τα τέλη του 2020, όταν άρχισαν οι εμβολιασμοί, ήταν τι είδους άμυνα μπορούσαμε να οργανώσουμε έναντι του «εχθρού». Για αρκετό διάστημα επικράτησε μεταξύ των ειδικών επιστημόνων η άποψη ότι έπρεπε να ορθώσουμε το λεγόμενο «τείχος ανοσίας». Το πόσο ψηλό θα έπρεπε να είναι αυτό το τείχος κανείς δεν το ήξερε με βεβαιότητα από την αρχή. Οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών έλεγαν ότι με 60% εμβολιασμένους θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας, μετά το ποσοστό ανέβηκε στο 70% και τώρα οι ειδικοί λένε ότι ίσως και το 90% να μην επαρκεί. Το ερώτημα όμως είναι αν το «τείχος ανοσίας» μπορεί όντως να χτιστεί και να αποδώσει. Ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής Μικροβιολογίας κ. Αθανάσιος Τσακρής είναι κατηγορηματικός ότι ειδικά στους κορωνοϊούς η επίτευξη τείχους ανοσίας είναι αδύνατη. Άρα οι «οχυρώσεις» δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στον εχθρό που αντιμετωπίζουμε, και το βλέπουμε άλλωστε αυτό και στην Ολλανδία η οποία με ένα ποσοστό εμβολιασμών 85% πηγαίνει πάλι σε lockdown, όπως και η Ιρλανδία με ποσοστό εμβολιασμών 90%.

Εφόσον λοιπόν δεν μπορούμε να αναχαιτίσουμε τη διάδοση του ιού με «τείχη» θα πρέπει να καταφύγουμε σε «ελαστική άμυνα». Θα πρέπει με τους κατάλληλους ελιγμούς να του στερήσουμε την κινητικότητα και τον ανεφοδιασμό του, δηλαδή να κόψουμε την αλυσίδα της διάδοσής του. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα...

Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να αναθεωρήσει τη στρατηγική της. Δεν παραδέχεται ότι η αρχική ιδέα του να χτιστεί ένα «τείχος ανοσίας» ήταν άστοχη, αφού και οι εμβολιασμένοι κολλάνε τον ιό, νοσούν και τον μεταδίδουν, πολύ περισσότερο επειδή τους επιτρέπεται να κινούνται παντού ελεύθερα, χωρίς μέτρα ασφαλείας και χωρίς τεστ. Δεν παραδέχεται επίσης ότι διέπραξε τραγικό λάθος όταν, για να αυξήσει τον ρυθμό του εμβολιασμού, υποσχέθηκε στους εμβολιασμένους ότι θα μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς κανέναν περιορισμό και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Για να μην εκτεθεί τώρα απέναντί τους ως ανακόλουθη (πράγμα που θα σήμαινε ίσως την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος), εξακολουθεί να υποκρίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει, και αφήνει τους εμβολιασμένους να διασπείρουν τον ιό νόμιμα.

Το δεύτερο σοβαρό πρόβλημα είναι ότι τα 2 και πλέον εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που βρίσκονται παράνομα διάσπαρτοι στη χώρα μας αντιμετωπίζονται υγειονομικά σαν να μην υπάρχουν. Ούτε εμβολιάζονται, ούτε ελέγχονται ποτέ με rapid τεστ, ούτε ενοχλούνται από τις αρχές όποτε κάνουν μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες παραβιάζοντας κάθε μέτρο υγειονομικής προστασίας και πρόληψης, ούτε εμποδίζονται να διασπείρουν τον ιό στα μέσα μαζικής μεταφοράς που χρησιμοποιούν κατά κόρον. Αντί η κυβέρνηση να εξαντλήσει την αυστηρότητά της στους λαθρομετανάστες λέγοντάς τους «ή εμβολιάζεστε ή απελαύνεστε από τη χώρα», αποφεύγει να τους ενοχλήσει και κάνει τα στραβά μάτια απέναντί τους.

Το σοβαρότερο όμως από όλα τα προβλήματα είναι το γεγονός ότι εδώ και 6 μήνες τουλάχιστον η κυβέρνηση δεν θεωρεί ως βασικό εχθρό της τον κορωνοϊό αλλά τους ανεμβολίαστους Έλληνες πολίτες. Τα μέτρα που παίρνει κάθε φορά δεν στοχεύουν στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού αλλά στο να γίνει η ζωή των ανεμβολίαστων κόλαση και να αναγκαστούν να εμβολιαστούν. Αυτό δεν το έκρυψε άλλωστε και ο ίδιος ο Μητσοτάκης όταν δήλωσε δημοσίως τον Αύγουστο ότι «θα κάνουμε τους ανεμβολίαστους να χάσουν χρόνο και χρήμα» με την επιβολή του βασανιστηρίου των αλλεπάλληλων rapid τεστ σε απολύτως υγιείς ανθρώπους, ώστε να εξαναγκαστούν να κάνουν το εμβόλιο. Ακόμη και τα ΜΜΕ όποτε αναφέρονται στα μέτρα που λαμβάνονται, χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως «σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός γύρω από τους ανεμβολίαστους» ή «αυξάνεται η πίεση στους ανεμβολίαστους». Ορισμένοι φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι μάλιστα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ το άτοπο αφήγημα του ότι «για όλα φταίνε οι ανεμβολίαστοι» ώστε εισηγούνται να μην τους δίνεται κανένα βήμα δημόσιου λόγου επειδή «στον πόλεμο δεν δίνεις βήμα στον εχθρό»! Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η κυβέρνηση στρέφει εσκεμμένα την κοινή γνώμη εναντίον των ανεμβολίαστων Ελλήνων πολιτών.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι 33 ειδικοί επιστήμονες που συμβουλεύουν την κυβέρνηση δεν έχουν επισημάνει στις κλειστές συσκέψεις τους αυτά που είναι προφανή ακόμα και σε έναν άνθρωπο που είναι άσχετος με την Ιατρική. Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής των ειδικών, κ. Τάκης Παναγιωτόπουλος, παραδέχτηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν. Η πανδημία αφορά όλη την κοινωνία. Τα μέτρα θα πρέπει να αφορούν όλους και να είναι οριζόντια. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κάποιες εμμονές που έχουν τον χαρακτήρα ότι είσαι ανεμβολίαστος εσύ και θα πληρώσεις. Σας λέω ότι ο ιός διασπείρεται και από τους ανεμβολίαστους και από τους εμβολιασμένους». Είναι σίγουρο λοιπόν ότι η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι παίρνει μέτρα εναντίον του λάθος «εχθρού». Ό,τι γίνεται δεν οφείλεται σε παρανόηση αλλά γίνεται σκόπιμα.

Δεν τρέφω την ελπίδα ότι θα πρυτανεύσει σύντομα η λογική διότι είναι προφανές πως το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι ο περιορισμός της επιδημίας. Είναι σταθερά προσηλωμένη στον άνευ νοήματος «πόλεμο» που έχει ανοίξει κατά των ανεμβολίαστων Ελλήνων πολιτών, και μόνο αυτούς βλέπει ως «εχθρούς». Ενώ δηλώνει υποκριτικά ότι αυτό που προέχει είναι να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές, και ενώ κραυγάζει ότι το σύστημα υγείας πιέζεται αφόρητα και βρίσκεται στα όριά του, επιμένει με γαϊδουρινό πείσμα να κρατά σε αναστολή εργασίας 6.000 έμπειρους υγειονομικούς αδιαφορώντας για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών που αυτό συνεπάγεται. Την ίδια ώρα δηλαδή που ισχυρίζεται ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, επιλέγει να θυσιάζει ζωές αθώων συμπολιτών μας για να τιμωρήσει παραδειγματικά τον λάθος «εχθρό», τους δικούς της «στρατιώτες» της πρώτης γραμμής που κανονικά θα έπρεπε να τους έχει αρωγούς στη μάχη που δίνει! Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, τότε σίγουρα υποκρύπτει σκοτεινά σχέδια και αλλότριους στόχους.

Θεωρώ σίγουρο ότι οι «τουφεκιές στον βρόντο» θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση στο προσεχές διάστημα, η πίεση στα νοσοκομεία θα αυξηθεί και η κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο. Και φυσικά κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν θα παραδεχθεί ότι φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα θύματα αυτής της ηλίθιας εμμονής με τα άστοχα και άσκοπα τιμωρητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων Ελλήνων πολιτών. Είναι βέβαιο ότι όλες οι ευθύνες για το κυβερνητικό φιάσκο που θα ζήσουμε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα επιρριφθούν, ως συνήθως, στους ανεμβολίαστους Έλληνες πολίτες, ακόμη κι αν αυτοί κλειδαμπαρωθούν στα σπίτια τους και δεν ξεμυτίζουν από εκεί. Ζούμε μία παράνοια η οποία δυστυχώς έχει τεράστιο ανθρώπινο κόστος και συντηρείται από την πιο ανίκανη, ανάλγητη, αντιδημοκρατική και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

Stirlitz

11 comments :

  1. Μήπως πρακτικά είναι «ανεμβολίαστος» όλος ο πλανήτης;
    https://www.naftemporiki.gr/story/1801551/mipos-praktika-einai-anemboliastos-olos-o-planitis

    Κίνα: Θανατώνει τα κατοικίδια όσων νοσούν με κορωνοϊό;
    https://www.naftemporiki.gr/story/1801588/kina-thanatonei-ta-katoikidia-oson-nosoun-me-koronoio

    ReplyDelete
  2. Μια περίεργη δήλωση έκανε ο CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, σε πρόσφατη συνέντευξη του, καθώς ομολόγησε με έμμεσο τρόπο ότι τα mRNA εμβόλια παρεμβαίνουν στο DNA των ανθρώπων.
    Ο Α.Μπουρλά αναφέρθηκε στα mRNA εμβόλια και υποστήριξε ότι η Pfizer ετοιμάζει mRNA εμβόλιο και για την γρίπη.
    «Υπάρχουν πολλοί τεχνολόγοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την τροποποίηση γονιδίων -επομένως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τεχνολογία- για να μπορέσουν να αλλάξουν, να επιδιορθώσουν το σφάλμα στο DNA σας».
    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1034537_emmesi-omologia-ampoyrla-ta-mrna-emvolia-epireazoyn-dna-ti-eipe
    Δηλαδή έχει σφάλμα το ανθρώπινο DNA και βρήκαν το σφάλμα οι υπάλληλοι της Pfizer που την είδανε “θεούληδες” και μας διορθώνουν…
    Όλα τα χρόνια μας ζαλίζουν με την προέλευση του ανθρώπου δήθεν από τον πίθηκο και τις λοιπές εξελικτικές βλακείες! Τώρα "ξαναγράφοντας" την ιστορία προσπαθούν να το αποδείξουν κιόλας με εμβόλια με mRNA πιθήκου!
    Δηλαδή αντιστρέφουν την δική τους θεωρία της εξέλιξης, επιστρέφοντας μας πίσω στην εποχή των πιθήκων…
    Θυμάστε τις ταινίες Ο πλανήτης των πιθήκων;
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
  3. "Στρατός κι αστυνομία στασίασαν στην Αυστρία κατά γκέτο ανεμβολίαστων! Αρνούνται να ελέγξουν τα υγειονομικά έγγραφα στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»! Θα συμμετέχουν σε γιγαντιαία διαδήλωση στη Βιέννη!!"

    https://dimpenews.com/2021/11/17/%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1/

    ΕΔΩ ΟΙ ΕΔ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ, ΑΝΕΥ ΒΙΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

    ReplyDelete
  4. https://seed125.bitchute.com/fpumUzO74ooC/ShmlXrv8Fn2Z.mp4

    ReplyDelete
  5. "Αθ.Εξαδάκτυλος: «Ανοσία της αγέλης μόνο αν εμβολιαζόμασταν όλοι την ίδια στιγμή» - Ταφόπλακα στο αφήγημα των εμβολίων"
    https://www.pronews.gr/ygeia/1034651_athexadaktylos-anosia-tis-agelis-mono-emvoliazomastan-oloi-tin-idia-stigmi-tafoplaka


    ΣΧΕΤΙΚΑ

    "ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!"
    https://isxys.blogspot.com/2021/11/covid-19_11.html?showComment=1636718822835#c1283002549848476917

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Γκάφα (;) από την Μ.Γκάγκα: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο»"

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1034716_gkafa-apo-tin-mgkagka-oi-emvoliasmenoi-kollane-kai

      Delete
    2. https://rumble.com/vpe7vb-42653783.html

      Delete
    3. "Εγκαταλείπουν το καράβι τα ποντίκια; Βατόπουλος: Έχουμε περισσότερους θανάτους από άλλα Ευρωπαϊκά κράτη"
      "Το βαρύ θανατικό που έχει πέσει στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις σκιές που αφήνουν οι ατυχείς κυβερνητικοί χειρισμοί στη διαχείριση της πανδημίας, έχει προβληματίσει ακόμα και τους μέχρι πρότινος υπερασπιστές της επίσημης «γραμμής» στο ζήτημα του κορονοϊού. ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ και αποκαλύπτουν πράγματα που έχουν ακόμα και δικαστικό – νομικό ενδιαφέρον."

      https://theflagreport.com/egkataleipoun-to-karavi-ta-pontikia-vatopoulos-echoume-perissoterous-thanatous-apo-alla-evropaika-krati/
      https://www.dimokratia.gr/i-thesi-mas/538539/ayximenoi-thanatoi-kai-anoysia-diaggelmata/


      "Τώρα τα γυρίζει και ο Βατόπουλος! Υπερβολικά μεγάλη η θνητότητα"
      "Η κυβερνητική ολιγωρία και η στασιμότητα μπροστά στην επέλαση του κύματος της πανδημίας έχουν προκαλέσει την οργή των επιστημόνων, οι οποίοι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ καταγγέλλοντας τους χειρισμούς του υπουργείου Υγείας."

      https://www.dimokratia.gr/ellada/538567/tora-ta-gyrizei-kai-o-vatopoylos-ypervolika-megali-i-thnitotita/

      Delete
  6. Anonymous18/11/21 13:31

    https://isxys.blogspot.com/2021/11/blog-post_59.html?showComment=1637235082477#c1320796737292068686

    ReplyDelete
  7. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ (ΑΟΡΑΤΗΣ) ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

    Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ -63 C ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ -61 C, ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ, ΕΝΩ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ΑΠΟ +22 C ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ +24 C) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ Η' ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!

    "...το νέο απομονωμένο κτήμα του Βezos, το οποίο εκτείνεται σε πάνω από 14 στρέμματα και βρίσκεται στον κόλπο Ρeruse στην κοιλάδα του νησιού Maui της Hawaii, θα αντιληφθείτε την κοροϊδία της δήθεν υπερθέρμανσης (ΕΔΩ λιώνουν πάγοι).
    Ο Βezos πήγε πρόσφατα με ιδιωτικό τζετ στο συνέδριο COP26 της Γλασκώβης, όπου το κεντρικό σημείο της συζήτησης ήταν η άνοδος της στάθμης της θάλασσας λόγω της δήθεν ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη.
    Ωστόσο, η νέα έπαυλη του Bezos θα μπορούσε να βυθιστεί στο νερό σε 20 χρόνια, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι «ειδικοί»!"

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ekei-tha-menoyn-aytoi-esy-lae-kleidoso/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ COP27 ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      Delete