07/10/2021

H ασπιρίνη μειώνει κατά 44% το κίνδυνο διασωλήνωσης, κατά 43% την εισαγωγή στη ΜΕΘ και κατά 29% τον κίνδυνο νόσησης από COVID-19...

...λένε ερευνητές στο Πανεπιστήμιο George Washington σύμφωνα με τη Jerusalem Post.

Η ομάδα διερεύνησε περισσότερους από 400 ασθενείς με COVID από νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες που έλαβαν ασπιρίνη άσχετη με τη νόσο COVID τους και διαπίστωσε ότι η θεραπεία μείωσε τον κίνδυνο πολλών παραμέτρων σχεδόν στο μισό: μειώθηκαν οι διασωλήνωσεις κατά 44%, οι εισαγωγές στη ΜΕΘ κατά 43% και η συνολική θνησιμότητα εντός νοσοκομείου κατά 47%. “Καθώς μάθαμε για τη σύνδεση μεταξύ θρόμβων αίματος και COVID-19, ξέραμε ότι η ασπιρίνη-που χρησιμοποιείται για την πρόληψη εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής-μπορεί να είναι σημαντική για τους ασθενείς με COVID-19″, δήλωσε ο Δρ Jonathan Chow της ομάδας μελέτης. «Η έρευνά μας βρήκε μια σχέση μεταξύ χαμηλής δόσης ασπιρίνης και μειωμένης σοβαρότητας του COVID-19 και θανάτου».

Ισραηλινοί ερευνητές κατέληξαν σε παρόμοια αποτελέσματα σε μια προκαταρκτική δοκιμή στο Barzilai Medical Center τον Μάρτιο. Εκτός από την επίδρασή της στους θρόμβους αίματος, διαπίστωσαν ότι η ασπιρίνη είχε ανοσολογικά οφέλη και ότι η ομάδα που την έλαβε ήταν 29% λιγότερο πιθανό να μολυνθεί με τον ιό.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/

8 comments :

  1. Anonymous7/10/21 20:03

    Μήπως έχουν πυρετός/κρυολόγημα και πηγαίνουν τσάμπα στο νοσοκομείο και την βγάζουν με ασπιρίνη. Έτσι όπως τα λένε και το DEPON μπορεί να κάνει δουλειά, ας το ψάξουν λίγο στο Πανεπιστήμιο George Washington.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/10/21 13:00

      Μαρτυριάρη!
      Μην αποδεσμεύεις απόρρητες πληροφορίες για την "πανδημία" και τον αριθμό των "κρουσμάτων".
      ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ COVID, ακόμα και οι ασυμπτωματικοι υγιείς!

      Delete
  2. Anonymous8/10/21 16:39

    Κουρήτη πότε κατά την γνώμη σου θα τελειώσει όλο αυτό το θέατρο με τα εμβόλια και τα μέτρα; Εγώ νομίζω πως τώρα θα αρχίσουν τα ίδια και με τα νέα φάρμακα που υποτίθεταιθα μας κάνουν καλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2025 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ

      ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ή ΟΧΙ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 1,5 ΕΚΑΤ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΝΟΜΙΑ" ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ

      Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ-ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑΝ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

      Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΒΑΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ή ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ .

      Delete
    2. Anonymous8/10/21 17:51

      Σε ευχαριστώ.

      Delete
  3. Anonymous9/10/21 11:51

    ΤΣ ΤΕΣΤ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023

      Delete
    2. Anonymous9/10/21 21:40

      Έχουμε το εμβόλιο της μαύρης αδελφότητας, μετά θα πάμε στο φάρμακο της λευκής αδελφότητας και ακολουθεί το εισπνεόμενο της αδελφότητας της αλήθειας-Λίλιθ. Άμα επιβιώσουμε, θα μένουμε στις πόλεις MAZDAR(πχ Ελληνικό) και τα υπόλοιπα θα είναι no Human zone τις οποίες θα επιβλέπουν οι μηχανές DARPA(για να τηρείται η τάξη και ασφάλεια γιατί θα σου πούνε μείνε στην πόλη γιατί εκεί έξω είναι επικίνδυνα).

      Delete