13/10/2021

Ο Σύνδεσμος Ιμάμηδων Αλγερίας υποστήριξε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Ο ισλαμικός κλήρος της Αλγερίας μέσω του Συνδέσμου του, υποστήριξε την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις 11 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah στις 12 Οκτωβρίου, επικαλούμενη το πρακτορείο Anadolu. Ο Αμπντούλ Ράζακ Κασούμ, πρόεδρος του Συνδέσμου, έγραψε στην εφημερίδα Al-Basair: «Οι Οθωμανοί που έφτασαν στην Αλγερία δεν ήρθαν ως αποικιοκράτες, αλλά (έφτασαν) μετά από πρόσκληση των Αλγερινών ... για να τους βοηθήσουν να νικήσουν την επιθετικότητα των Ισπανών σταυροφόρων». Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αντίθεση με τη Γαλλία, οι Οθωμανοί δεν σκότωσαν τους Αλγερινούς, δεν κατέστρεψαν τα εδάφη τους και δεν λεηλάτησαν τον πλούτο τους, αντίθετα, οι Αλγερινοί « κατείχαν μεγάλο πλούτο (υπό τους Οθωμανούς)». Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Συνδέσμου Ulema, η γαλλική κυριαρχία έφερε «τραγωδία » και «βάσανα» στην Αλγερία και τον λαό της. Η εφημερίδα Al-Basair συνδέεται με την Ένωση Μουσουλμάνων Ουλεμά της Αλγερίας.

Το άρθρο του Κασούμ ήταν μια απάντηση σε μια δήλωση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν , ο οποίος συνέκρινε την οθωμανική περίοδο στην ιστορία της Αλγερίας (1514-1830) με την αποικιοκρατία και δήλωσε ότι το έθνος της Αλγερίας εμφανίστηκε κατά την εποχή της γαλλικής αποικιακής αυτοκρατορίας.


The Hellenic Information Team

3 comments :

  1. ...και ο Σύνδεσμος Αναρχοάπλυτων την υποστηρίζει!

    Τώρα τι κοινό μπρεί να έχουν οι Μαστουροάπλυτοι με τους κανονικούς στρατόγκαυλους κομμουνιστές, αυτό είναι θέμα διγαλαξιακής επιστημονικής μελέτης, που ούτε το CERN δε πρόκειται να την λύσει:
    https://twitter.com/martyn_williams/status/1447982723176484871

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CERN ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ:
    https://isxys.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html#comment-form

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ2/9/21 10:01

    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝΔΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.

    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΡΝΜΗΝΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ 3/4 ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΦΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ. ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ , ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ.

    Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

    πως θα μας βλάψουν
    ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΦΩΤΙΕΣ, ΔΗΛΗΗΙΡΙΑΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΟΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ, ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΉΘΥΣΜΟ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ-ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΓΜΕΝΩΝ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΙΡΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΩΝ

    ΜΗ ΦΟΒΟΥ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ , ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΛΔ ΤΟΥ ΑΝΟΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. (π.χ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ)

    ΦΟΒΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΛΑΚΩΝ, ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΠΕΤΥΧΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΨΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

    ΑΡΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ , ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ-ΑΠΟΙΚΟΙ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ReplyDelete
  3. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ2/9/21 11:43

    ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ , ΑΤΥΠΟΙ -ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ή ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΓΙΩΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΩΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ..."ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ"

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΜΙΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚ ΚΙΝΑΣ ΜΙΛΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ -ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΝΟΝ) ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΣΗΓΑΓΕ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    --------------------------------------------------------------------
    KOYΡHTH,

    ΑΨΟΓΗ, ΛΙΤΗ, ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (IQ) ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Σ' ΕΝΑ ΤΡΙΠΤΥΧΟ.
    ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΜΕΣΗ ΤΑΞΗ), ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ).
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ!

    ΣΗΜ.: ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ (REFORMED) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ). ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ!

    ReplyDelete