13/10/2021

Τέξας: Ο κυβερνήτης απαγορεύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο κυβερνήτης του Τέξας, Greg Abbott, εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα αργά τη Δευτέρα, με το οποίο απαγορεύει σε οποιαδήποτε οντότητα στην πολιτεία (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών επιχειρήσεων) να απαιτεί υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19, από πελάτες ή υπαλλήλους. Το κείμενο της εκτελεστικής εντολής αναφέρει: “Καμία οντότητα στο Τέξας δεν μπορεί να απαιτεί απόδειξη για εμβολιασμό κατά του COVID-19 από οποιοδήποτε άτομο, συμπεριλαμβανομένου ενός υπαλλήλου ή ενός καταναλωτή, που αντιτίθεται σε αυτόν τον εμβολιασμό για οποιονδήποτε λόγο προσωπικής συνείδησης, θρησκευτικής πεποίθησης ή για ιατρικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της ανάρρωσης από τον COVID-19“. Το διάταγμα ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο εμβόλιο και όχι για τα υπόλοιπα που χρειάζεται ένας Τεξανός πολίτης, όπως τα επτά εμβόλια που είναι υποχρεωτικά για τα παιδιά για να πάνε στο σχολείο.

Με αυτή του την απόφαση, ο Greg Abbott έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι όλοι οι εργαζόμενοι σε εταιρείες με τουλάχιστον 100 άτομα θα χρειαστεί να εμβολιαστούν σύντομα.

ΑΜΠΕ

14 comments :

  1. https://www.youtube.com/watch?v=4i2oyD8a08k

    ReplyDelete
  2. Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections
    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1

    ReplyDelete
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ/ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ της 14ης Ιουνίου 2021
    "Σχετικά με πλαίσιο για την έκδοση, την επαλήθευση και την αποδοχή διαλειτουργικών πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά της COVID-19, διαγνωστικού της ελέγχου και ανάρρωσης από αυτή":

    (35) Είναι αναγκαίο να ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ.

    Άρθρο 3

    1. Το πλαίσιο για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ καθιστά δυνατή την έκδοση, τη διασυνοριακή επαλήθευση και την αποδοχή καθενός από τα ακόλουθα πιστοποιητικά:

    α) πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται ότι ο κάτοχος έχει εμβολιαστεί με εμβόλιο κατά της COVID-19 στο κράτος μέλος έκδοσης του πιστοποιητικού (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ)

    β) πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται ότι ο κάτοχος έχει υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο NAAT ή ταχύ διαγνωστικό έλεγχο αντιγόνων που περιλαμβάνεται στον κοινό και επικαιροποιημένο κατάλογο ταχέων διαγνωστικών ελέγχων αντιγόνων για την COVID-19, ο οποίος καταρτίστηκε βάσει της σύστασης του Συμβουλίου της 21ης Ιανουαρίου 2021, και διενεργήθηκε από επαγγελματίες του τομέα της υγείας ή από ειδικευμένο στους διαγνωστικούς ελέγχους προσωπικό στο κράτος μέλος που εξέδωσε το πιστοποιητικό το είδος του διαγνωστικού ελέγχου, την ημερομηνία της διεξαγωγής του και το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ)

    γ) πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται ότι, έπειτα από θετικό αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου NAAT που έχει διενεργηθεί από επαγγελματίες του τομέα της υγείας ή από ειδικευμένο στους διαγνωστικούς ελέγχους προσωπικό, ο κάτοχος έχει αναρρώσει από λοίμωξη SARS-CoV-2 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ).

    6. Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

    https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX%3A32021R0953

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    "....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...."
    https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html

    INFOteller

    ReplyDelete
  4. Είμαστε να φεύγουμε για Τέξας...

    ReplyDelete
  5. Έχουν στηθεί όλα τα σκηνικά: πανδημίες, blackouts, κραχ, ελείψεις σ΄ενέργεια, τρόφιμα,...

    IsR Prepotency,
    περιμένουμε οδηγίες σου. Πότε ξεκινάει η επανάσταση;
    Τι λέει το διευθυντήριο (πιστόνι και έμβολο). Τι οδηγίες έχετε;

    Στην Ιταλία Αριστερά και Δεξιά αγωνίζονται μαζί σε μία νέα Πρωτομαγιά:
    https://www.pronews.gr/kosmos/1024860_terastia-niki-ton-apergon-stin-italia-kanei-piso-i-kyvernisi-gia-pistopoiitiko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βιαζεστε να ηττηθειτε; Τυραννηθειτε λιγο ακομη, καθε μερα γινομαστε περισσοτεροι...


      IsR Prepotency

      Delete
    2. Όντως.
      Γινόσαστε περισσότεροι γιατί όλο και πιο πολλοί νοικοκυραίοι, εθνικιστές, ακροδεξιοί, πατριώτες, ανεμβολίαστοι (είναι μία νέα κοινωνική τάξη που δεν την είχε προβλέψει ο Μαρξ, όπως και πολλά άλλα) μπαίνουν στις τάξεις σας και συμμετέχουν ως μία γροθιά μαζί σας στους λαικούς αγώνες για ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, απελευθερωμένοι από τα δεσμά του προσώπου (μάσκες), στήθους (εμείς δε φοράμε ούτως ή άλλως, να είσαι σίγουρη) και των απολυταρχικών QR codes καταπάτησης των ελευθεριών του λαού.

      Δες πόσοι γίνατε (γίναμε;) στην Ιταλία:

      https://dimpenews.com/2021/10/15/%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%cf%84/

      Πότε ξεκινάει η επανάσταση;
      Υπέβαλλε πρόγραμμα και σχεδιασμό των προσεχώς λαικών κινητοποιήσεων ...

      Delete
    3. https://hugelolcdn.com/i/788416.jpg

      Delete
    4. https://hugelolcdn.com/comments/full/3103356.png

      Delete
  6. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Δεν θα ηττηθούμε. Ότι και αν κάνετε δεν πρόκειται να αφανιστεί ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Ο Ελληνισμός είναι ο σωστός τρόπος ζωής. Ο Ελληνισμός σώζει..
    Σ΄αφήνω τώρα, πάω να μαζέψω μερικές ελιές καλαμών για τα μελλοντικά μου γεύματα.
    Στην υγειά σας Έλληνες!

    Μίνως

    ReplyDelete
  7. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ "ΦΟΝΙΚΗ" ΠΑΝΔΗΜΙΑ:

    https://www.youtube.com/watch?v=JolJH2sRWiw

    ΣΗΜ.: ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕN ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εικόνες Διάλυσης
      Έγινε επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ από δημοσιογράφους και πυροσβέστες κατά την είσοδό τους στα σχολεία;
      ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ; ΠΟΥ ΒΡΙΚΣΟΝΤΟΥΣΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ;

      Delete
  8. "SO WHAT CAN THEY DO TO YOUR BODY WITH 5G AND A LITTLE GRAPHENE OXIDE? HOW ABOUT THIS"
    "Remember this from when this whole Corona Virus scam started? They rolled out 5G in Wuhan at about the same time. People were dropping over and shaking like a chihuahua crapping a peach seed in a 70 mile an hour wind."

    https://www.bitchute.com/video/OpU8kxpFmaQw/

    ReplyDelete
  9. ΗΠΑ: Δικαστικό «μπλόκο» στη Καλιφόρνια για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στις φυλακές

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/593581/ipa-dikastiko-mploko-sti-kalifornia-gia-tin-ypoxreotikotita-ton-emvoliasmon-stis-fylakes

    ReplyDelete