20/10/2021

"Οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, μπορούν να αναμένουν ότι θα μολυνθούν ξανά μέσα σε ένα έως δύο χρόνια..."

"...εκτός και αν εμβολιαστούν ή φοράνε μάσκες συστηματικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη ενός νέου μοντέλου Αμερικανών επιστημόνων. "

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΝΟΣΗΣΗ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΦΥΣΙΚΩΣ ΝΙΟΣΟΥΝΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ (ΚΑΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΙΘΑΜΟΤΗΤΑ 50% ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΝΟΣΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 50% ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΝΟΣΗΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΙΩΝ, ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΗ "ΦΥΣΙΚΩΣ ΝΟΣΟΥΝΤΟΣ" ΕΧΕΙ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

Με βάση την έως τώρα εξέλιξη του ιού SARS-CoV-2, υπολογίστηκε ότι ένας ανεμβολίαστος έχει κίνδυνο 50% να μολυνθεί για δεύτερη φορά κατά μέσο όρο 16 έως 17 μήνες μετά την πρώτη λοίμωξη.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Τζέφρι Τάουνσεντ του Τμήματος Βιοστατιστικής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Γιέηλ των ΗΠΑ, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό μικροβιολογίας “The Lancet Microbe”, σύμφωνα με το “Nature” και τη “Γκάρντιαν”, εκτιμούν ότι οι επαναλοιμώξεις θα γίνονται ολοένα συχνότερες. Προειδοποίησαν ότι οι ανεμβολίαστοι μπορεί να κολλήσουν ξανά ακόμη και λίγους μήνες μετά την πρώτη φορά, γι’ αυτό πρέπει να εμβολιαστούν, επειδή η φυσική ανοσία δεν τους προστατεύει για πολύ καιρό. Θα χρειαστούν περισσότερα δεδομένα σε βάθος χρόνου πάντως, για να γίνει γνωστό με μεγαλύτερη ακρίβεια πόσο διαρκεί η φυσική ανοσία έπειτα από μια λοίμωξη Covid-19.

Το νέο μοντέλο εκτιμά ότι ο μέσος κίνδυνος επαναλοίμωξης αυξάνεται κατά περίπου 5% τέσσερις μήνες μετά την πρώτη μόλυνση, για να φθάσει το 50% μετά από 16 έως 17 μήνες. Παραμένει ασαφές πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια δεύτερη λοίμωξη στο ίδιο άτομο. Οι άνθρωποι μπορεί να διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, όσον αφορά το πόσο ευάλωτοι είναι σε μια νέα μόλυνση από κορονοϊό και, αν όντως μολυνθούν ξανά, πόσο βαριά θα είναι η δεύτερη (ή η τρίτη) λοίμωξη. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC) των ΗΠΑ ορίζει ως επαναλοίμωξη μια επιβεβαιωμένη με τεστ λοίμωξη Covid-19 που συμβαίνει στον ίδιο άνθρωπο 90 μέρες ή περισσότερες μετά από μια προηγούμενη μόλυνση επιβεβαιωμένη επίσης με τεστ.

ΑΜΠΕ

7 comments :

  1. "Γκάφα Μητσοτάκη: Γελάει με τους θανάτους από Κορονοιό!!"
    https://www.youtube.com/watch?v=fUP4Y4yRvHQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό δεν είναι "γκάφα"!
      Δείχνει καθαρά πόσο χαίρεται που πεθαίνουν Έλληνες!!!
      Αντιγόνη

      Delete
  2. Στην 8η δόση θα έρθει ο στρατιώτης με την αντιασφυξιογόνα μάσκα, ήρθε το εμβόλιο --> https://zen.yandex.ru/video/watch/611f865e28dd232bfaa3e12d

    ReplyDelete
  3. Βετεράνοι των ΗΠΑ ετοιμάζονται για πόλεμο

    October 13, 2021


    Ακολουθεί ένα ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή πολλών βετεράνων και νεοαπολυθέντων στρατιωτών των ΗΠΑ, οι οποίοι τώρα αναλαμβάνουν υπηρεσία για να υπερασπιστούν τη χώρα μας. Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η δήλωση που δημοσιεύσαμε μαζί του:

    Αμερικανοί βετεράνοι προετοιμάζονται για τον πόλεμο.

    Η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται την υγειονομική περίθαλψη των VA σε όλους τους μη εμβολιασμένους βετεράνους.

    Η τακτική φασιστική εκκαθάριση του αμερικανικού στρατού από τα εμβολια έχει πλέον αρχίσει.

    Μην κάνετε κανένα λάθος, πρόκειται για το πιο καταστροφικό πλήγμα στη στρατιωτική ετοιμότητα στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι μια κατάφωρη πράξη πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού.

    Εκατοντάδες χιλιάδες νεοαπολυθέντες Αμερικανοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, γιατροί και νοσηλευτές ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους με τους βετεράνους για να υπερασπιστούν τη χώρα μας ενάντια σε αυτή την παγκόσμια φασιστική απόπειρα κατάληψης.

    Προς το παρόν σχηματίζουν μια αποκεντρωμένη ασύμμετρη άμυνα της πατρίδας μας.

    Ακολουθεί μια σύντομη δήλωση για να πάρετε μια μικρή γεύση από το τι παρουσιάζεται σε αυτό το θαρραλέο και εντυπωσιακό βίντεο:

    “Αυτή είναι η χώρα της ελευθερίας.

    Δεν θα επιτρέψουμε αναγκαστικές ενέσεις, διαχωρισμό ή ένα αυταρχικό σύστημα διαβατηρίων πλέγματος επιτήρησης και ελέγχου.

    Έχουμε ορκιστεί να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ενάντια σε όλους τους εχθρούς.

    Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διατηρήσουμε την ειρήνη. Εμείς, οι βετεράνοι μάχης και οι βετεράνοι των Ειδικών Δυνάμεων της Αμερικής, γνωρίζουμε πολύ καλά τη φρίκη του πολέμου.

    Θα είμαστε στρατηγικοί, πειθαρχημένοι και χειρουργικοί.

    Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κύριοι δράστες, και αν δεν υποχωρήσουν, δεν σταματήσουν και δεν αποχωρήσουν, αν συνεχίσουν να προσπαθούν να καταπιέζουν το λαό μας και να υποδουλώνουν το έθνος μας, αν συνεχίσουν να αφαιρούν την ελευθερία και τα δικαιώματά μας, αυτοί οι φασίστες εχθρικοί μαχητές θα λογοδοτήσουν προσωπικά.

    Νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει;

    Απελευθερώσατε ένα βιολογικό όπλο.

    Στη συνέχεια, κλείσατε συστηματικά τις θεραπείες που σώζουν ζωές, οδηγώντας σε εκατομμύρια περιττούς θανάτους.

    Λογοκρίνατε στρατηγικά γιατρούς, νοσηλευτές, ιατρικούς εμπειρογνώμονες, επιστήμονες, δημοσιογράφους, μέλη της Κοινότητας Πληροφοριών και στρατιώτες.

    Τώρα κάνετε ενέσεις σε εκατομμύρια ανθρώπους με μια οπλοποιημένη πρωτεΐνη αιχμής σε ένα νανοτεχνολογικό εμβόλιο που υποβαθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και αλλοιώνει τα γονίδια.

    Έχετε διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε παγκόσμια κλίμακα.

    Η εθισμένη στην εξουσία παθολογική κοντόφθαλμη απληστία σας έχει καταστρέψει την οικονομία μας και έχει αναστείλει σοβαρά τις ικανότητες των ανθρώπων να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ReplyDelete
  4. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

    Έχετε νοθεύσει το πολιτικό και οικονομικό μας σύστημα, θάβοντας τους ανθρώπους σε αναπόφευκτα χρέη.

    Έχετε αιχμαλωτίσει και διαφθείρει και τα δύο πολιτικά μας κόμματα και τις κυβερνητικές υπηρεσίες που υποτίθεται ότι προστατεύουν τον άμαχο πληθυσμό από τα αρπακτικά παγκόσμια συμφέροντα.

    Έχετε καταλάβει και διαφθείρει τα συστήματα πληροφοριών και επικοινωνίας μας.

    Προσπαθείτε να αποκόψετε την ικανότητά μας να λαμβάνουμε υγειονομική περίθαλψη και να κινούμαστε ελεύθερα στις κοινότητές μας.

    Μολύνετε την παροχή νερού μας και τώρα καταστρέφετε συστηματικά την παροχή τροφίμων μας, την οποία δηλητηριάζετε συστηματικά εδώ και χρόνια ως συνήθης επιχειρησιακή διαδικασία.

    Ο μακρύς κατάλογος των συστημικών καταχρήσεων και σφετερισμών σας ισοδυναμεί με απόλυτο δεσποτισμό.

    Η μοχθηρά σατανική διαφθορά σας μολύνει πλέον όλες τις πτυχές της ζωής μας.

    Αρκετά!

    Η γραμμή έχει τραβηχτεί.

    Εκπροσωπούμε κάθε φυλή, θρησκεία και εθνικότητα.

    Οι διαίρει και βασίλευε PSYOPS σας δεν πετάνε εδώ.

    Ξέρουμε πώς αναπτύσσετε τακτικά PSYOPS και υποδαυλίζετε τις πολιτικές ταυτότητας για να απομονώσετε τους περιφερειακούς πληθυσμούς των πολιτών στις μικρότερες δυνατές δημογραφικές ομάδες για να υποκινήσετε τον φυλετισμό και να μας κάνετε να πολεμήσουμε μεταξύ μας, ενώ μας αποσπάτε την προσοχή από το να είμαστε εστιασμένοι με λέιζερ σε εσάς, την κεφαλή του φιδιού.

    Έχουμε βρει κοινό έδαφος εναντίον σας, του κοινού μας εχθρού.

    Όλοι θέλουμε να ζούμε σε μια ελεύθερη και υγιή κοινότητα που δίνει στα παιδιά μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

    Θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας, τις κοινότητές μας και τις οικογένειές μας.

    Θα υπερασπιστούμε τα σπίτια μας από αυτή τη φασιστική εισβολή.

    https://rumble.com/vnper7-u.s.-veterans-preparing-for-war.html

    ReplyDelete
  5. https://attikanea.info/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B5-%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%88%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%99%CE%9F-%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%9F%CE%A3%CE%91-%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%95%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%99/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "ΟΞΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ"

      Είναι ήδη η νέα θανατηφόρα πανδημία και για τα επόμενα χρόνια.

      https://www.google.com/search?q=%E2%80%9C%CE%B5%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5+%CE%9E%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%E2%80%9D&ei=se5xYZu-PImC9u8PwfKg2Ag&start=30&sa=N&ved=2ahUKEwjb2s3Dy9zzAhUJgf0HHUE5CIs4FBDy0wN6BAgBEEU&biw=1920&bih=899&dpr=1

      https://www.google.com/search?q=%22died+suddenly%22&ei=u_BxYZfKAr6O9u8P5daUiAs&start=20&sa=N&ved=2ahUKEwjXk4i8zdzzAhU-h_0HHWUrBbE4ChDy0wN6BAgBEEM&biw=1920&bih=899&dpr=1

      Delete