02/09/2021

Οι Ταλιμπάν θα βασιστούν κυρίως σε χρήματα από την Κίνα (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ)

Όπως δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ο εκπρόσωπος του κινήματος Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ.

“Η Κίνα είναι ο πιο σημαντικός μας εταίρος και αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη και τεράστια ευκαιρία για εμάς επειδή είναι έτοιμη να επενδύσει και να ξαναχτίσει τη χώρα μας”. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Νέος Δρόμος του Μεταξιού – ένα γιγαντιαίο έργο υποδομής με το οποίο η Κίνα επιθυμεί να αυξήσει την παγκόσμια επιρροή της ανοίγοντας εμπορικούς δρόμους -θεωρείται πολύ σημαντικό από τους Ταλιμπάν. Με τη βοήθεια της Κίνας οι Ταλιμπάν θα επιχειρήσουν την οικονομική ανάκαμψη, είπε ο εκπρόσωπός . Υπάρχουν “πλούσια ορυχεία χαλκού στη χώρα, τα οποία, χάρη στους Κινέζους, μπορούν να επαναλειτουργήσουν και να εκσυγχρονιστούν. Επιπλέον, η Κίνα είναι το διαβατήριό μας στις αγορές όλου του κόσμου”.

“Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τις καλές σχέσεις μας με την Ιταλία και ελπίζουμε ότι η κυβέρνησή σας θα αναγνωρίσει την ισλαμική μας κυβέρνηση. Ελπίζω ότι αυτή η συνέντευξη θα ενισχύσει τους διπλωματικούς και πολιτικούς μας δεσμούς και ότι η Ιταλία θα ανοίξει εκ νέου την πρεσβεία της στην Καμπούλ”.

Ο Μουτζαχίντ είπε επίσης ότι οι γυναίκες θα επιτρέπεται να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε πανεπιστήμια στο μέλλον και ότι θα μπορούν να εργάζονται ως νοσηλεύτριες, στην αστυνομία ή ως βοηθοί στα υπουργεία, αλλά απέκλεισε τη δυνατότητα υπουργοποίησής τους.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η "ΙΣΧΥΣ" ΦΩΝΑΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ "είναι ο πιο σημαντικός εταίρος" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΝΕΙΡΩΞΗΣ ΤΟΥΣ.

ΡΩΤΟΥΣΕ Η "ΙΣΧΥΣ", ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ; ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΕ 1 ΔΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ; ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ.

ΚΑΙ Η ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ. 15 ΔΙΣ, 25 ΔΙΣ, 35 ΔΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ. ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΟΥΓΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ. ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΑ-ΚΡΙΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΙΣΧΥ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. ΣΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, Η ΑΙΤΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΩΣ. ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ; ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ή ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΚΕΑΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ-ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ-ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

3 comments :

  1. Anonymous2/9/21 22:38

    Έρχεται το τέλος μας

    Βλάχος

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/9/21 01:31

    "Ν.Παναγιωτόπουλος από τη Σύνοδο υπουργών Άμυνας: «Να αποτρέψουμε την εργαλειοποίηση μεταναστευτικών ροών»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/1014323_npanagiotopoylos-apo-ti-synodo-ypoyrgon-amynas-na-apotrepsoyme-tin

    ΑΜ ΘΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ.
    ΘΑ ΣΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....!

    ReplyDelete
  3. Ο κυριος και βασικοτερος λογος της τοσο αιφνιδιας οσο και "ατακτης" αποχωρησης των Αμερικανων (απαξ και εχασαν τον πολεμο) ειναι η δημιουργια τοπικου και παγκοσμιου χαους που αποσκοπει στην ΕΝΙΣΧΥΣΗ των λαθρομεταναστευτικων ορδων προς την Ευρωπη και την Ελλαδα ιδιως οπου και θα καταληξουν!!!Σκεφτηκαν να αξιοποιησουν την συντριπτικη τους ΗΤΤΑ με παρεπομενες γιαυτους οφελειες!!!Εν πρωτοις ισχυροποιουν τους Ταλιμπαν εναντι των πιθανων χειραγωγων τους Κινεζων, Ρωσων και ΙΔΙΩΣ Ιρανων οι οποιοι και θα απασχολουν δυναμεις πλεον εναντι ενος τελειως εχθρικου Σουνιτικου Αφγανισταν!!! Διαιρει και βασιλευε δηλαδη!!! Επιτυγχανουν ομως ταυτοχρονα και τον διακηρυγμενο πολλακις στοχο της ΕΛΙΤ(αυτης που σκιωδως και εντελως αντιθεσμικα διοικει ΚΑΙ την Αμερικη) για εξαλειψη των εθνων μεσω της αναμειξης των φυλων και των πολιτισμων. Με αιχμη του δορατος το θεοκρατικο και εντελως αναφομοιωτο Ισλαμ της Σαριας που το εξαποστελλουν ετσι μεσω των Ταλιμπαν στην Ευρωπη!!! Σε μια Ευρωπη που νοιωθουν οτι δεν την ελεγχουν ακομα ολοκληρωτικα παρολες τις ουσιαστικα διορισμενες απ αυτους κυβερνησεις της και τους χειραγωγημενους πολιτικους της!! Αισθανονται φοβο εμπροσθεν μιας Ευρωπης των λαων που αντιπροσωπευει οπως και ναχει τον συγχρονο δυτικο πολιτισμο που ειναι χτισμενος πανω στα Ελληνορωμαικα και Χριστιανικα ιδεωδη. Ιδεωδη που στην ουσια παραπεμπουν(μη ξεχνιομαστε) Σ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ιδεωδη που ενω υπεσταλλησαν ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΚΑΙΝΕ ΩΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΥΡΣΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!!!

    ReplyDelete